Магията на изтока - тема 41

• 31 993
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • DE
Добро утро.

Първо да се извиня, че съм засегнала чувствата на Росонера, но искам да кажа, че не е умишлено. Направила съм го, защото е по-лесно. Много от хората тук не влизат в Спирита, а знам че ще им е интересно.
Какво къде съм прочела няма значение. Не разбирам какво толкова те засегнах като съм публикувала публични снимки които дори не са направени от теб. Даскалският ти тон е изключително обиден, а собственическото чувство което прилагаш към повечето групи и начина по който пишеш за тях сякаш си им мениджър и си личен наблюдател и участник в събитията не ти прави никак чест. Звучиш точно като фанатична фенка каквата изтъкваш често, че не си. Нямам намерение да влизам в спорове. Да ми изтъкваш, че четеш чуждоезични сайтове е смешно. Повечето четем основно такива. Да представи си и ние говорим чужди езици.  И понеже се заяждаме на дребно, да ти кажа и аз. Името изписах Хьосън заради изписването му на английски Hyunseung , язък че съм изпуснала една буква. А точно ти да ми говориш за имена дето половината ти са някакви измислени, докато на мен ми ги е казал кореист как се произнасят не бе необходимо да ми се изтъкваш  Peace

Извинявам се на останалите за личните отклонение, но след като съм нежелана някъде и преча на останалите с действията си нямам намерение да се натрапвам.

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 08:55 от дането

# 721
daneto, ето това вече наистина си ти. Сега го показа. Посочих ти очеизваждаща твоя грешка и то не само спрямо мен, а и други хора, а ти започваш да ме нападаш, за нещо съвсем различно и което няма никаква връзка с това, което ти казвам.
Очевидно е, че дебнеш всяка моя дума и пост в Спирита, а сега разбирам, че и тайно си злобееш, но си се въздържала и разбира се проявяваш лицемерие, а иначе постоянно повтаряш, че хората имали различно мнение, а ти го уважаваш. Дрън, дрън, дрън.

Аз не съм груба, нито те нападам на личностна основа - посочвам ти твоя грешка, която е години наред.

Радвам се, че моите постове придават смисъл на живота ти. Виждам, че редовно ги четеш. Аз мениджър на групите не съм, нито се държа фанатично. Доста по-малка съм и от теб на години.

И никой не те гони от тук, а е крайно време малко да започнеш да се съобразяваш с това, което публикуваш. Това е реакция на обидено дете, на което му казаха истината, а то се разсърди и веднага реши да напуснеш темата.
Пиши си тук, всеки има право на това, но ти посочих конкретно твоя грешка спрямо мен, която се е повтаряла много пъти през годините, наистина много.
Можеше само да се извиниш и да продължиш напред. На никой нямаше да му направи повече впечатление - всеки греши, но малко хора могат да се извиняват. Затова се иска характер.
Ти обаче направи точно обратното, което не говори добре.

# 722
Scholar Who Walks At Night
еп.1,2,3 и 4 изгледани и сега?Чакам Crossing Arms,а така ми се иска да си пускам епизодите един след друг и така до еп.20. Mr. GreenГрам търпение нямам.

Lee Jun Ki и Nam Sang Mi във фотосесия от 2014
Скрит текст:

# 723
  • DE
Росонера, не се ласкай. Това, че чета теми в които се подвизаваш не означава, че си интересна с нещо. Просто се набива в очи, че човек който плюе фенщината се държи по абсолютно същият начин. Не разбрах кого още съм засегнала. Ако има такъв моля да ми пише, за да удовлетворя всички искания  Peace Желателно е да говориш от свое име. Изобщо не бе грубо като се изцепи в публична тема с лично обръщение към мен относно нарушаването на "авторските ти права" За целта си има лични и съвсем спокойно можеше да се обърнеш към мен там.
Не съм казала, че някой ме гони и винаги се съобразявам с това което публикувам. Не аз реагирам като нацупено дете, а човек с претенции към обществена информация.
Благодаря, че оценяваш липсата ми на характер и че ми разрешаваш да продължа да пиша тук. Точно от това имах нужда.

# 724
  • MJF
 hahaha Tuon на текущата въдица.
Аз прегледах My Love Eun Dong последните 2 серии, т.е. изгледах го това заглавие.
Сега проверих кой е снимал - Lee Tae-Gon. Защо? Защото прилично се получи а и хитър ход.
Скрит текст:
Има да заснеме 16 епизода, някакъв средно - статистически кор- сериален сценарий, приличен каст. Заснема не 1 а 2 назад двойки, снима достатъчно материал с тях, който като за кор -сериал дори разнообразно повтаряха из епизодите. В текста малко диалози а и кор-сер-стандартни и иначе щеше да увисне. По ръба на мелодрамата и риска да потънат в нея имаше- родителски тела, Злобара...целия комплект а пред себе си само 16 епизода. Та Lee Tae-Gon хитро се измъкна със скорост на разказа и кинематография. За това не мога да не го похваля  Simple Smile.
Иначе каста екстра.

# 725
  • BG
Как ме мързи да пиша тези дни, но да си кажа и аз какво не ми харесва след като става на въпрос.
По въпроса за публикуването на инфо,  винаги гледам да спомена от кого съм прочела нещо в спирита , ако е от някой от пишещие тук в темата, просто защото така смятам, че е редно.
Какво не ми харесва лично на мен: мисля си, че трява да има някаква толералнтност между нас, които пишем в темата, макар и да сме фенове на различни групи би трябвало да проявяваме уважение един към друг и когато пишем мнение за група, която не харесваме, но има други от пишещите, които са и фенове да бъдем не толкова критични, или просто да спестим някои неща, които биха засегнали друг.
Специално дането в твои коментари е имало реплики, които аз  лично не харесвам, например от тази сутрин ( но ето, че си изтрила поста си и не помня точно какво писа Wink) но беше нещо от сорта, че дано поне Зверчетата изкарат нещо, което си заслужава. Аз лично го разбрах един вид, че всички групи не са изкарали нищо свястно, освен ББ, което ,разбира се,поне за мен не е вярно. И други от този сорт реплики, сега не мога да ги перефразирам точно, но се един вид, че някои групи трябва да се учат от ББ как се правят нещата. А преди време, когато "се съзтезаваха" ББ и ЕХО в муз. предавания ( боже, колко детинско звуча Laughing) нито веднъж не съм споменавала за победите на ЕХО в темата точно заради теб, за да не ти стане неприятно ( ако въобще би ти станало неприятно от подобно нещо).
Оф, много дълго стана обяснението ми, но исках да го споделя, защото пишем тук отдавна и мисля, че не трябва да издребняваме, но също и трябва да се съобразяваме до някаква степен един с друг, за да се чувстваме конфортно в темата.
 Надявам се дането, да не ти е неприятен коментара ми, но е хубаво да си казваме каквото ни харесва или не  bouquet
Надявам се това няма да се превърне в повод някой да бъде обиден.

ПП забравих да споена, че преди доста време аз също се изказах негативно за Дракона и Хьорин(дано не и бъркам името), но след като разбрах, че дането им е фенка се извиних и мисля, че подобни коментари от моя страна не е имало, поне тук в нашата тема. Споменавам го просто, защото и аз не съм "безгрешна" и всеки друг естествено Grinning

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 09:58 от нощен гост

# 726
При това с вампир hahaha rotfImao
Надявам се да ми отговорят на няколко въпросчета?
Какъв цвят им е кръвта?Могат ли да се трансформират като видят собствената си кръв?Корея още ли се оправлява тайно от зъбати?Ходят ли на пластичен хирург?Могат ли да ядат пържола с гарнитура или са длъжни само на съединителна тъкан карат?

2в1,дали ще сложиш Зъби и други Зъбчовци на началната страница?

Освен това гледам още един лакорн и им се смея на глупостите.
Chaotic Wedding

# 727
  • BG
Тuon, изненадваш ме с този интерес към лакорни, но поне имаш нюх и уцелваш все добрите.
Аз нищо не съм гледала, защото си търся подходящо местенце за море, но  все още не съм намерила, а времето ме притиска.

# 728
гост,нали открих,че има лакор и без Тик hahaha
Нали ми даде линк към форум за тай продукции.Там го открих при преведените.На първо място.Освен това забелязахм,че превеждат на Тик новите и ще си изчакам. smile3508
Гледаше ми се нещо лежерно и леко и този ми се стори подобен на Full House,но не е толкова добър.
Дори още един си харесах hahaha

# 729
  • DE
Глупости Гост. Защо трябва да се съобразяваш с това кой на кого е любимец.
Мисля, че още в началото на темата точно това бе водещо в комнетарите. Всеки си коментира когото си иска без да се обижда. Никога не съм се засягала от това, че някой не харесва любимците ми. Различни хора сме, няма как да харесваме едни и същи неща. Разбира се, че за мен никой друг не е изкарал нещо значимо. Но това не означава, че не трябва другите да харесват останалите, просто това е моето мнение. Коментирайте си, тъкмо ще е по-интересно за обсъждане. Не помня да съм обидила някого лично. Но ако съм го направила не е умишлено и за в бъдеще ще внимавам  да не го направя. Това, че си позволявам да коментирам обществени личности си е мое право. Като не искат да ги обсъждат да си стоят у дома.
Относно победите по предаванията(наистина звучи детинско  Grinning ) но аз не споменавам всяка победа по известни и не толкова състезания, но някой хора държат да споменат точно броя им. А в световен мащаб е ясно кои са най-успешните, обичани и популярни  Peace Нищо лично, просто това са фактите  Grinning
Никога не бих се обидила от негативен коментар отнасящ се за актьор, певец или човек когото не познавам лично.
Уф, много офтопихме  Blush Затова първият лайф на "Трезвия"  Mr. Green

# 730
  • MJF
2в1, почвам Mother Game. Виждам цели 10 серии готови за мен.

# 731
  • BG
Глупости Гост. Защо трябва да се съобразяваш с това кой на кого е любимец.
Защото сме форумни приятелчета Grinning, но пък всеки си има различно виждане за нещата. А между другото днес рано-рано се засилих да пиша, че много ми хареса това изпълнение, което си пуснала в темата на ББ, , това:

Аз като има нещо добро сред конкуренцията винаги им го признавам hahaha, тази песен е добра и изпълнението също Peace От нея тема разбрах също и, че си имала рожден ден вчера, Честит Рожден Ден, макар и със закъснение, жива и здрава и много успехи ти желая  bouquet

# 732
Честит Празник на Дането! Здраве и живот пълен само с хубави неща ти пожелавам!
 smile3525  bigdance2 smile3525

Гостче,приятелчета ,а ?Ми пост№715 що не го погледна,А? hahaha hahaha hahaha
Е, и на мен ми харесва ,даже много и пиша,да не би да сте забравили-от музика и изпълниния не разбирам,но това не ми пречи да си харесвам Laughing

# 733
  • BG

Гостче,приятелчета ,а ?Ми пост№715 що не го погледна,А? hahaha hahaha hahaha
Погледнах го, даже щях да добавя в скоби " сосче също го е пуснала", но забравих, после като си видях поста се сетих, но ме домързя да го редактирам,  Laughing. извинявай, сосче, знам че е кофти да виси така във въздуха нещо, дето си решил да споделиш. Аз си виках  "я, да видя сосчето колко хубави пиемки ще покаже този път", пък то друго било Sunglasses

# 734
 Hug А ,Гостче няма какво да се извиняваш както са казали хората"Повторението е майка на знанието!" Wink
Нищо по темата не съм гледала-на вълна европейски кралици съм Rolling Eyes Токато го пишех това се самоподсетих-да мина и на далекоизточни такива Joy

Общи условия

Активация на акаунт