Магията на изтока - тема 41

• 32 094
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • DE
Дара, както неколкократно ти се обясни любезно, темата не е за Биг Бенг. Ако обичаш престани да публикуваш едни и същи неща. Абсолютно натрапчивите гифове които не слагаш в подпис, за да не могат да се изключат от останалите са дразнещи и натоварват излишно страницата.

Сосче, ти не свикна ли, че корейската главна героиня трябва да е сива мишка, по ниска от тревата, позволяваща периодично да се гаврят с нея и очакваща принца на белият кон който да дойде да я спаси от самата нея  Rolling Eyes Ако може и да е глуповата и леко грозновата е бонус  Whistling

# 61
И разбира се най-същественото за корейската ГГ - без всякакво хранително възпитание.
Скрит текст:

Него мога да го гледам Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 18:18 от Tuon

# 62

Не мога да повярвам ,че някой не харесва да гледа щастливи кадри.Особено на Дракона и то от негов фен
Направих ,заради текста от Лузер.Мисля ,че има връзка....

"Ти и аз двамата сме едни тъжни клоуни опитомени и режисирани.................
Искам да се върна във времето ,когато бях млад"

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 18:21 от Dara92

# 63
И разбира се най-същественото за корейската ГГ - без всякакво хранително възпитание.

Да не забравяме големите нужди. Във Warm and Cozy ГГ иска да отиде до тоалетната и след като й разрешават ,си пъхна почти цялата ръка в задните части.

Не си спомням в кой сериал беше ,но ГГ ще се обяснява в любов и точно тогава "пръц" Embarassed
В такъв романтичен момент ,само на корейски сценарист ще му дойде такава луда идея. hahaha

В гоненето на автобусите имат напредък. Вече не ги настигат. В School 2015: Who Are You?,колкото и да се напъва и хем спортист ,не можа .  Laughing

# 64
  • София

Честит празник! Hug Hug Hug

Не ви трябват такива съобщения, повярвайте!!! #Crazy #2gunfire

За корейските ГГ - сега гледам Age Ending in Nine Boy - главната ми стана несимпатична още с първите кадри - обижда и бие този, който я обича, но в същото време се прави, че не знае за това, тъпче се като за световно, напива се, носят я на гръб. Не разбирам как такива жени се харесват на мъжете. Че и не на един, ами на двама. Момчетата са симпатяги. Започнах го главно заради Yook Sung-Jae ot BTOB,когото сега гледам във Who Are You: School 2015 и който много ми харесва. Той е един от тримата братя, попаднали под проклятето на Девятката - те са на 9, 19 и 29 годишна възраст, чичото, който живее с тях е на 39 години.И сега започват да им се случват разни несполуки. Общо взето сериала е забавен и лек, а е и 14 серии. Така че между текущите  запълвам времето с този. Laughing

Тайна, мерси за линка, гледа ми се нещо смешно и забавно, обезателно ще ги изгледам Hug Laughing

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 13:54 от freedoms

# 65
Привет и от мен момичета и момчета ако има.
Както винаги  новата тема е хубава. В момента гледам Голямата сватба и се изумявам на поведението на тези хора скрити зад някакви си стари патриархални отживелици. То в България цялото младо поколение не сключват брак. Това значи, че са хора без морал. Но това не вярно, поне така мисля аз.  Аз съм по възрастна, но смятам ,че това е личен избор от даден човек и трябва да се уважава, още повече ,че се нагърбва с тежката задача да отгледа и възпитава детето сама. Стига съм досаждала със съждения.
Имам един въпрос или по скоро е молба към tuparowa - тъй като тя прави превода на "Pride and Prejudice", къде мога да намеря да си сваля субтитрите от 11 епизод до края на сериала. Ще съм Ви много благодарна, ако успея да го догледам.

# 66
Честит празник и от мен bg.

Age Ending in Nine Boy го гледах текущо. Онзи, най-малкият, с любовните си мъки ме разбиваше. А мацката на борчето, чисто визуално, е голяма сладурана.

..................
Не си спомням в кой сериал беше ,но ГГ ще се обяснява в любов и точно тогава "пръц" Embarassed
В такъв романтичен момент ,само на корейски сценарист ще му дойде такава луда идея. hahaha
...............
Това е нищо hahaha.  В Marriage without Dating направо се н...ка в гащите, докато се обясняваха с любимия образ Joy.

Имам една молба към всички. Много ви моля, когато слагате гифчета или повече картинки в постовете си, да го правите в спойлер. Едно, че страницата се натоварва, но и по-слабите машинки направо забиват.
Благодаря ви.

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 16:22 от 2в1

# 67
  • MJF
 bg честит ни празник! Харесвам азбуката ни сегашната а и тази на Кирил и Методи. Харесвам и езика ни, като мелодика, ....
Аз удостоих с внимание днешния спам на Tuon  и дането  Laughing и не остана време за друго.

След плетката на розовия шал, която се оказа тактически ход  Joy много трагично ми дойде останалото. Нека се трупат серии, голям  Crossing Arms, жанра е не гледам, а поне 5 любимци в заглавието  Crossing Arms Crossing Arms

# 68
  • Toronto
Това е нищо hahaha.  В Marriage without Dating направо се н...ка в гащите, докато се обясняваха с любимия образ Joy.
Вярно! Ужас някакъв беше! ooooh! Обаче от друга страна не изглежда някой от страничните наблюдатели да се впечатлява особено. Явно имат друго отношение към естествените нужди hahaha

Имам един въпрос или по скоро е молба към tuparowa - тъй като тя прави превода на "Pride and Prejudice", къде мога да намеря да си сваля субтитрите от 11 епизод до края на сериала. Ще съм Ви много благодарна, ако успея да го догледам.
inosenciq, ще те разочаровам, но аз само започнах превода на сериала, не помня колко, може би първите 2-3 серии. После си смених работата и ми е много натоварено, така че нямам време за преводи. Само разпускам с гледане. Момичето, което го пое, го заряза на средата, така че мисля, че няма до края бг буквички, съжалявам. Hug Хубаво би било някой да се навие да го довърши.

# 69
  • BG

Честит празник.
Ще пратя едно ЛС на Tuon, да несе чувства пренебрегната. Аз какво съм гледала-само абитуриенти и рокли hahaha все не ми остава време да се добера до драмите.

# 70
2в1,слушам и изпълнявам  smile3519

Ще пратя едно ЛС на Tuon, да несе чувства пренебрегната.
Hug
Мерси,направо се чувствах все едно никой не ме обича hahaha

# 71
О, мен ме обичат и аз ги обичам-ако това значи писане и получаване на ЛС Heart Eyes Hug
За ботите на главната писах,защото камерата акцентира няколко пъти на тях и не беше зле да покажат ,по-точно -да рекламират някой готин чифт Wink Тъй де да върви полезното с приятното и обратното Laughing
По-принцип обличам плетени пуловери и за това ги отчитам .Даже преди време ,когато имаше само 2 канала по ТВ-то -зяпах сериали и плетях-така сътворих пуловер"Касандра",жилетка "Изаура" и т.н. Сега обече не си правя този труд-собственоръчно да плета-просто си взимам някакви китайски имитации и спя щастлива Laughing След "Лечителят" май ще се сдобия с някой бял пуловер с едра плетка newsm78 То и с  боти бих се заредила-ама модела на главната не ми хваща око.Ще чакам да се преобуе Crossing Arms

# 72
  • DE
И друг път съм го казвала, страхотни са декорите на Инкигайо. Не помня това дали го пускахме  Blush , но си струва да отчетем доброто изпълнение на лидера на Инфинит.

Много обичам класически съпровод  Heart Eyes

Напълно подходящ за снощния конкурс  Flutter

# 73
tuparowa, благодаря за отговора. Ще се помъча да го намеря на руски, ако има да го сваля от някъде. Само да не ми  търси регистрация.
Онлайн във  vbox не мога да гледам защото не ми се отваря от тук , и затова винаги си свалям най- често от Мастерс и Замунда.  Asiatorenst  ми блокираха свалянията заради коефициента ,че под 1.
Гледам и китайския сериал  Sealed with a kiss / Запечатано с целувка. На мен ми харесва и чакам с нетърпение следващият преведен епизод.

Хубава вечер Ви желая!

# 74
  • DE
Аз съм на вълна рокли, балове  Crazy Та да ви покажа прекрасната ми племенница  Heart Eyes

Интересното е какво се крие под роклята  Grinning

Не обръщайте внимание на изгорена коса на дъщеря ми, че щях да я убия като я видях. Така да си съсипе естествено русата коса  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт