Магията на изтока - тема 41

• 31 986
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Я малко Тик Heart Eyes

Тик +  Onnapa Hatthamat и Pattawee Sangngoen,които нищо не ми говорят.

Скрит текст:

# 46
  • София
Наистина ролята на злодей добре му пасваше на Нам Гунг Мин, беше много, много чаровен, умен, стилен и красив, има страхотна усмивка Two Hearts Two Hearts txtloves Много си го харесвам.На пук на критиките на мен сериала   ми хареса, гледах си го с интерес, имаше си от всичко.

# 47
  • София
Идвам с огромна молба, някой знае ли от кой филм е тази песен? Излиза ми някакъв филм, който не съм гледала, но песента я знам и много ми харесва.И сега се чудя от къде я знам.

Скрит текст:
И аз имам на лични цитирани правила и заплахи за наказания от модератор. ooooh! Темата не била наша "часна"(дори не знае,че се пише частна) и сме нямали право да и забраняваме тормоза, на който ни подлага.Интересно на кой е, щом не е нашата тема, как така изведнъж стана нейна?Много нагли хора имало.

# 48
Тайна, предполагам че си я чула в Heartstrings.

Иначе е от ОСТ-а на Empress Myseongseong.

# 49
  • София
Тайна, предполагам че си я чула в Heartstrings.

Иначе е от ОСТ-а на Empress Myseongseong.
Иии вярно бе, как се сети 2в1  Hug?Аз я слушах стотина пъти в различни изпълнения и пак не можах да се сетя  Embarassed.

# 50
Вие сега какво?Хвалите се,че имате ЛС,а ние,които си нямаме  Mr. Green какво,а? Питам.

Бъдещият младоженец.Да,сосче,ще се бракува.

# 51
  • София
Вие сега какво?Хвалите се,че имате ЛС,а ние,които си нямаме  Mr. Green какво,а? Питам.
Шшшшт, не си търси белята, няма отърване!Няма такава досада.

# 52
  • София
Искам да ви препоръчам:

Я вижу твой голос / I Can See Your Voice, много забавно предаване и много смях.Яд ме е,че няма повече серии.

https://vk.com/search?c%5Bq%5D=Can%20See%20Your%20Voice&c%5Bsection%5D=video

# 53
Вие сега какво?Хвалите се,че имате ЛС,а ние,които си нямаме  Mr. Green какво,а? Питам.

Peace

'LOSER': G-DRAGON & SEUNGRI

# 54
  • Toronto
Tuon, то сигурно само ти нямаш. hahaha
"Виждащата цветове" се оказа много приятно сериалче. За нула време лъхнах 7 серии днес. Даже главната, която не мога да понасям от "When a man loves a woman" с Хони, не ме дразни. Моят мъж умря да се смее с полицаите и с безчувствеността на Мики Laughing
Честит празник!

# 55
Честит Празник! smile3525
И аз нямам ЛС от този вид box само -кога ще хапваме сладко от черешки,няма ли да посетим сладкарничка "Н",дояде ни се пица-свири събор Joy?-Ей такива ЛС. Laughing
Tuon,за бракуването на Дам Дук-чак снощи "загрях",че през цялото време съм си мислила за Ки Дук-Ki-duk Kim Лекинка обърквация,сори. Embarassed Ми те с тез именца Crazy ,докато ги разуча и блесня нова звезда Heart Eyes
Да си сверя часовника-този сладур Ji Chang-Wook,как ще го наричаме-Императорчето или Лечителя? Първото мноооого инфантилно ми звучи,предпочитам второто,ама както кажете.Продължавам с гледането на Healer -нещо сюжетчето не блести с оргиналност,добре че са главните ,за да гледам Flutter И да ето този сладур ме кефи Yoo Ji-Tae

# 56
Честит празник  bg

И не се стърпявам,нищо,че е  spam2
дане,честита победа и тук

Сосче,ти видяли,коя е избрал?Не,че ме е питал,но не я харесвам. Crossing Arms Не,че аз ще живея с нея Rolling Eyes Можеше по-хубавичка да си избере.

# 57
  • DE
Идааа, че гледах Инкито   ura

Очаквана победа бе, макар че гласуването в началото бе малко инфарктно  Sunglasses И са ни гледали и в Китай  Flutter трябва догодина да очакваме специално участие  Grinning

# 58
Да си напиша-преполових "Лечителят"-определено стайлингът на главния ми допада-пуловери,сака,палта,абе дори и чорапките ,с които спи Peace Същото обаче не мога да напиша за дамския каст-освен зимните шапка и шалче на главната-нищо съществено.Пу, и само с едни боти ходи-ми време и е да ги смени.

# 59
Честит празник  bg

честита победа от днес Inkigayo

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 12:41 от Dara92

Общи условия

Активация на акаунт