Магията на изтока - тема 41

• 32 176
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Клипа които е публикуван е по проект неизлъчени кадри от снимките за лузър. До сега публикуваха
Скрит текст:
три, на Десонг, Теянг, Джи и Сънгри, следва Топ. Кадрите на двамата са общи тъй като няма толкова материал за два отделни. Освен това, от кога двама члена от която и да е момчешка група се разхождат заедно е доказателство за връзка. С всичките телохранители и случайни миновачи за свидетели  Shocked Както казах в метрото е имало камери с тях, това значи, че снимат нещо.
А моята фобия не е хомо, а към заблудени овце които не могат да намерят пътя си поради липса на гънки в някои части от тялото си  Crossing Arms

Скрит текст:
Аз не пиша за публикуваните клипове на само двамата ,а публикувания /редактиран като любовен между тях /от
Дракона в Истаграма му
https://instagram.com/p/2_FJoDNgPW/

# 31
  • София
За тези, които гледат Missing Noir M -  8-ма серия на руски - http://asia-tv.su/publ/doramy_po_godu/doramy_2015/specotdel_m_20 … ir_m/643-1-0-5757, готино сериалче.

Я малко адреналин с тези сладури Two Hearts Two Hearts newsm68

# 32
Дам Дук се жени-Ъ -това вярно ли?
Това Императорче много "заразно убаво"-започнах "Лечителят" Rolling Eyes ,даже сама не мога да се позная-така да ги нанижа два сериала един след друг и то се един и същи главен Embarassed

# 33
  • DE
Аз дишам, но щот се изморих, че ходих да си посипя главата с пепел, защото ме заплашват на лични с модератор...
Добре де, няма повече smihesorry  Embarassed

Да видим една прекрасна китайка в Кан. Фан Бин Бин.

Много са ми летни зверчетата  Heart Eyes  newsm35

# 34
Аз дишам, но щот се изморих, че ходих да си посипя главата с пепел, защото ме заплашват на лични с модератор...
Добре де, няма повече smihesorry  Embarassed

Peace

Дори медиите го  коментират :

G-Dragon and Seungri Are Loners in BIGBANG’s “Loser” Solo Clips

http://www.soompi.com/2015/05/22/g-dragon-and-seungri-are-loners … loser-solo-clips/

# 35
  • Toronto
Някаква ли се върти тука? Нещо все на едно и също л... каца. Няма ли модератори, администратори и т.н., които да , смущаваща хармонията на общуването ни? Joy
Изгледах When a man loves a woman 2004. Последните 4-5 серии си бяха доста тегави, имам предвид всички корейски клишета ги сбутаха там. Не бих го повторила, ама за 1 гледане ставаше.
Сега отивам да надникна съзвездието от любимци как се справят в Маскирания прокурор. Напушва ме смях дори само от първите кадри Laughing

# 36
Чак ми се догледа "Планината Броукбек" Flutter

Сега отивам да надникна съзвездието от любимци как се справят в Маскирания прокурор. Напушва ме смях дори само от първите кадри Laughing
rotfImao rotfImbo rotfImao
Добре се справят,добре.

# 37
Единствения сериал ,който гледам без мишката е Missing Noir M .

Беше започнал един сериал "Лекарите се влюбват" или нещо подобно. Дали е спрян ,че вече доста време не съм срещала превод във вконтакта?

На тази "преклонна" възраст разбрах ,че съм хомо. В тролей пътувам с приятелката си ,след работа много обичахме да идем на заведение , да изпием по някой джин фис двете и да си се посмеем.
 От 8.00 до 17.00 бяхме ,като залепени. Е ,после се прибирахме при децата и съпрузите си ,но всъщност сме били обратни Embarassed Rolling Eyes

Цитат
Добре де, няма повече
Това на дането
не го разбрах ,но сигурно е от различната ми ориентация Joy

# 38
  • София
Дара, ако това е истина, в което много се съмнявам, то мога да ти кажа, че те са чудесна двойка, така че успокой се най-накрая.Не сме малоумни, разбрахме тезата ти, так че, не е необходимо да ни убеждаваш повече. Пиши в темата им в Спирита, там коментирай колкото си искаш.Тук не сме тема за BIGBANG и вече НАИСТИНА  става дразнещо. МИСЛЯ, ЧЕ И ТИ НЕ СИ МАЛОУМНА, ЗА ДА ПРЕСТАНЕШ ДА ДОСАЖДАШ С ВЪОБРАЖАЕМИТЕ СИ ФАНТАЗИИ. КАК МОЖЕ ЧОВЕК ДА Е ТОЛКОВА ОБСЕБЕН!!! newsm78

За кафето Hug Hug Hug

# 39
Ам... половин Холивуд и Европа се изкара би,за да могат да свирят на тънката струя и на двата пола.
Лошо няма.
Корея ми е мътна,пък и няма значение,кой с кой си ляга.
Обаче доколкото разбирам не хомо темата дразни,а начина на поставянвто и.

Ето едни гей сладури.Истински

И с дечицата им

# 40
  • плевен
Здравейте на всички,отдавна не съм писала но редовно ви чета и не пропускам нищо,благодарна съм на 2в1,че пуска информация за новите филми и сериали,така успях да изгледам много интересни сериали и в момента гледам.Но аз пиша за друго,и мен  ме издразни Dara92,има ли някой който да и запуши устата.Дано не засегна някого,но съм бясна в момента,как може да има такива хора.

# 41
Taка...не обичам да влизам в спорове,но...в прав и не толкова прав текст ти беше обяснено,че не темата хомо е пречка,а начина по които я представяш и продължаваш да го правиш.Ако беше обявено официално да си направим труда да коментираме,да е Брадли Купър,който сега е на пангара,а ти ... разни недоказани спекулации и то за бой група,та те половината корейски групички са с вид на асексуални. ooooh!

И мерси за инфото,но можеше да задълбаеш още по на дълбоко и да стигнеш до будизма и да ми метнеш в лицето,че никъде не е написано онова с "плодете се" както стария завет и няма канон със забрана както при християни/юдеи и мюсюлмани. Също,че във фреските на храмовете Кaджурахо има хомо сцени,а не само хетеро.

Относно
".На изток педераст  е коренно различно понятие от  гей  /западен тип/ Егалитарен хомосексуализъм"
 hahaha
Тук сгреши.Хубавичко прочети инфо (може в wiki) или запомни,че егалитарени са повечето съвременни еднополови двойки,които имат равнопоставена социална и сексуална роля.

И гледай Yossi & Jagger

# 42
  • BG

Беше започнал един сериал "Лекарите се влюбват" или нещо подобно. Дали е спрян ,че вече доста време не съм срещала превод във вконтакта?

Аз снощи му догледах 1 еп, който бях почнала преди дни ( ако имаш предвид японския сериал) и се отказах. Този път японците не са сполучили с ГГ- такова нещо като този просто не съществува, дори и в Япония, затова го отписвам.
Ще погледна School 2015 и Ямапи.

# 43
Тази седмица свършиха две драми - The Girl Who Sees Smells и Falling for Innocence. И за двете щастлив край - цветя и рози, птички и пчелички.... Crazy.
В първия много добро представяне на Namgung Min. Страхотен злодей беше newsm10. Общо взето той беше най-доброто звено в сериала. На главните химията им нещо куцаше, но пък обкръжението полицаи даваше комична нотка.
Вторият ставаше за гледане най-вече заради каста.
На тяхно място започват Mask и My Love Eun Dong.

# 44

В първия много добро представяне на Namgung Min. Страхотен злодей беше newsm10. Общо взето той беше най-доброто звено в сериала. На главните химията им нещо куцаше, но пък обкръжението полицаи даваше комична нотка.

Толкова му се радвах ,че не ми се искаше,  да го убият. Simple Smile

От сутринта съм залегнала над Xuan Feng Guan Jia ,но не съм сигурна ,дали няма да го оставя..

Маската не съм го намерила преведен на руски и чакам.

Дара,
Скрит текст:
не желая да ми пишеш на лични. Не желая ,да ми цитираш правилника на мамата. Спокойно можеш да ме докладваш и да знаеш ,че въобще не ме плашиш. Не си намерила правилния човек!

Общи условия

Активация на акаунт