Магията на изтока - тема 41

• 32 001
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • MJF
 Thinking хм, поименно трябва да редя столове явно. Несериозни сте иначе.  Thinking
Симпатяги са Masked Prosecutor на снимката. Ще се наиграят поне.

search е горкия пудел на карикатура прилича така  Crossing Arms

# 16
  • Toronto
2в1, благодаря за новата тема и за напомнянето! Hug Те тук любимците са двама най-малко. Почна значи. Виждам, че го има във Вики, ама ще изчакам поне буквичките да излезат на някакъв разбираем език. Засега са на 36%. Ако някъде другаде го превеждат по-бързо, свиркайте. Иначе вече съм приготвила Popcorn
Джи добре, че на някоя реклама се явява от време на време. Докъде стигнахме, да се радвам на реклами! ooooh!

Скрит текст:

Колко ли години е разликата в тези корици? newsm78
"Не ми напомняй!"

Ама напомням, напомняяяяяям! Времето лети! Време е за нов 100-сериен сериал!
Тези негови ръце ще ме довършат значи! Heart Eyes Heart newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 14:15 от tuparowa

# 17
  • DE
Шайни се завърнаха, но каква скука  Whistling СМ вероятно са сменили стратегията, още на първият лайф пеят на живо  Shocked това е изключително събитие, поне го могат  Grinning Албума е доста посредствен, през цялото време имах чувството, че пеят една и също песен. А се надявах на нещо по различно...

Сега за стайлинга, до кога ще размятат тия изрусени коси бе  ooooh! очаквам с нетърпение мига когато Джонхюн, Темин, Оню и Кий ще си оставят естествения цвят  Praynig А прическата популярна много напоследък вече се изчерпа. От миналата година размятат някакви бретони разделени на път тип момчешка група от 80те години на миналия век  Rolling Eyes А, да не забравя и цветните лещи  Sick Надявам се и тази мода скоро да отмине, много са ми неприятни и развалят хубавите момчета  Crossing Arms

# 18
Само добавям,че нещо  Rolling Eyes мъжките индивиди с 3/4панталони не ги долюбвам.
Тук -трима сладури,от които един пребит Cry
Скрит текст:
Надминах собствените си очаквания-Empress Ki изгледан.До тук за мен е най-скоростното ми гледане и най-дългата продукция,мале,мале.
Хареса ми.Цветна приказка покрай която разбрах,че Императорчето е монголче,а Кралят много ,много съчинен.За Ки-то е ясно-силна дама.Честно,позавидях и за тез двамата Two Hearts дето се боричкаха около нея.
 Сега се чудя дали да му дам шанс на "Healer" newsm78

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 20:38 от Sause baus!

# 19
Сосче, хич не се чуди на "Healer", ами го подхващай. Съвсем различен е от Императрицата и си мисля, че няма да се разочароваш.

А Кралят си е измислен образ макар, че е базиран на действително съществуващ такъв. Само, че истинският е бил перверзник, деспот и тиранин. Изнасилвал и избивал наред из двореца. Не като този възвишен и благороден образ, дето ни показаха в Ки Laughing.

Ex-Girlfriend Club - нямаше да е зле да бяха понамалили сцената с боя и скубането на коси. Но, то като събереш на едно място 4 бивши гаджета няма как да очакваш мирно разрешаване на проблемите. Главният е сладур, но и голямо мекотело. На всичките иска да угоди, никоя да не нарани, никоя да не обиди и чак му се чудя как е успял да накара толкова различни жени да се влюбят в него Joy.

# 20
  • MJF
Отворих Masked Prosecutor от любопитство и още в самото начало се  Joy от гледаката на Kim Sun Ah в ролята на  knit  Joy Joy

# 21
Шоши със суб ли го гледа?

# 22
Има английски субки за първи епизод в subscene.

Преводът от английски на Алджернон толкова бавно върви, че се принудих да го подхвана онлайн на руски. Окупирах лаптопа на любимият образ и се подготвих ...  Cry smile3545 .

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 15:51 от 2в1

# 23
2в1  Hug Мерси.

# 24
Empress Ki бе моя първи  и любимия азиатски сериал  Hug

А за феновете на Биг Банг

Двойката G-Dragon и Seungri са отскоро пак заедно  и изглежда карат  меден месец

Само двамата предприемат /ПРИКЛЮЧЕНИЕ за тях/ пътуване до аерогарата с МЕТРО

Само двамата  обикалят остров ,но са изловени от фенове за снимки

G-Dragon публикува клип показваш него и Seungri ,като любовна двойка

https://instagram.com/p/2_FJoDNgPW/

А тук пеят  и показват за кои двама е написан последния хит "Лузер"

# 25
  • DE
Dara92, престани да си измисляш и да заливаш бенгите с помията си Sick Запази болните си фантазии за себе си, тук не са интересни. В метрото са били с камери, снимат нов проект. На острова са всички снимат клип към нова песен.
Скрит текст:

Каза ти се не веднъж, че глупостите които пишеш са само в твоята глава. Доказателствата ти издишат. Всики групи имат деления на двойки, тройки и тн....

# 26
Скрит текст:
Dara92, престани да си измисляш и да заливаш бенгите с помията си Sick Запази болните си фантазии за себе си, тук не са интересни. В метрото са били с камери, снимат нов проект. На острова са всички снимат клип към нова песен.
Скрит текст:

Каза ти се не веднъж, че глупостите които пишеш са само в твоята глава. Доказателствата ти издишат. Всики групи имат деления на двойки, тройки и тн....

И в метрото и на разходка на острова са били само двамата /без другите трима от групата/ и аз това показвам .
Наистина ли твърдиш ,че ако две момчета се обичат и тази любов ражда хитове ,
ТОВА Е ПОМИЯ? Твърдението ти  е хомофобия
А клипа  на само двамата  като любовници  публикувана днес от Джи в Истаграм ?

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 22:42 от Dara92

# 27
  • София
И в метрото и на разходка на острова са били само двамата /без другите трима от групата/ и аз това показвам .
А клипа  на само двамата  като любовници  публикувана днес от Джи в Истаграм ?
А не е ли време да разбереш,че тук сме големи хора и не ни интересуват тези неща.Всеки има право да си живее живота както реши.

# 28
  • DE
Клипа които е публикуван е по проект неизлъчени кадри от снимките за лузър. До сега публикуваха три, на Десонг, Теянг, Джи и Сънгри, следва Топ. Кадрите на двамата са общи тъй като няма толкова материал за два отделни. Освен това, от кога двама члена от която и да е момчешка група се разхождат заедно е доказателство за връзка. С всичките телохранители и случайни миновачи за свидетели  Shocked Както казах в метрото е имало камери с тях, това значи, че снимат нещо.
А моята фобия не е хомо, а към заблудени овце които не могат да намерят пътя си поради липса на гънки в някои части от тялото си  Crossing Arms

# 29
ЪЪЪъъъъ  newsm78

Спокойно хора. Дишаме.Ето седмицата в Кан свършва,оплюха новият филм на Гюс Ван Сант,Дам Дук се жени,има финал на Евровизия ... колко неща за комнтиране.Само за роклите носени на френската ривиера може да изпишем страници.

Общи условия

Активация на акаунт