Магията на изтока - тема 41

• 31 997
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
За съжаление след фиаското с  Kim Sun Ah и Joo San Wook си зависи от главно от сценария.
Колкото и да са добри няма как да спасят провала и дупките в сюжета. Много ме е яд,защото и двамата са таланти и накрая .... провал.
Давидим Джи в какво ще се напъха.На мен много ми се иска да е забавно и романтично,без тежки драми и много кифли.

Full House (тай),малко са му мъките на Майк,малко.Какви са тези обещания ooooh! какви гупости прави Crossing Arms

Още постери от The Crossing 2
Скрит текст:

# 691
  • MJF
 ooooh! Изгледах Mask 15 и 16 с пълната убеденост че това са последните 2 серии. Върви 16 и от средата почнах да се чудя кви ги върши тоз сценариста  newsm78. Епизода свърши и аз като в небрано лозе  Rolling Eyes Thinking. Оказа се сега като проверих че епизодите станали цели 20. Аз що така съм в неведение  ooooh!?!  Blush

Tuon, сега таман съм в игрално-филмова фаза, нека не се разсейвам, че и без това със зор влязох в нея  Laughing. Още вода трябва да изтече до аз-анимацията.

дането , вече тренинг трябва да са получили и да са прегледали офертите за климатици. Преживяха успешно 41-42 градуса преди дни  Mr. Green.

# 692
Шош, Маската по начало си е 20 епизода. My Love Eun Dong е 16 и свършва днес.

Тази новина за Джи Соп и Шин Мин А много странна  Thinking. Нито сценарист, нито режисьор известни, а те вече приели ролите newsm78. Но пък си е истина, че и двамата имат толкова много фенове зажаднели да ги видят на екран, че сюжетът май едва ли е от значение.
На мен обаче това с диетите по-скоро ми намирисва не на отслабване, а на здравословен начин на живот. Корейците с техните мании явно са решили да подхванат тази тема и какви по-добри модели за тази кауза от тези двама великолепно изглеждащи актьори.

# 693
  • MJF
 Blush аха, вече ми се привижда 16. Е ако бе 16 имаха шанс творците ама не би  Simple Smile. То  #2gunfire то  ooooh! Tired. Големи глупости. Кво ли е написал за цели още 4 серии направо  #Shocked ме хваща  Mr. Green. Да не броим и трупове  ooooh!.

Е Джи и Шин Мин А могат спокойно да се присъединят към сегашния тренд на сериали с повече от звезден каст и сценарист че и режисьор под дори средното кор-сериално ниво. Поне хич няма да съм изненадана. Обещавам, даже няма да мърморя  Mr. Green

Thinking тогава  My Love Eun Dong ще хваля. Там не е останало време за големи глупости. Пък и след като от началото до 14 караха с постоянна скорост няма как да стане нещо черзвичайно  Mr. Green.

# 694
Шоши-сан, сериалът завърши, как да кажа... логично. Проследиха живота на Токузо, почти до неговия край (за финалната сцена имаше и възрастен актьор, все пак Такеру не може и това да изиграе) и отново завършиха със звънчетата (това, което те символизираха през годините) и любовта му към Тошико.
Иначе минахме и през годините на Втората световна война. Ще разбереш и за американското присъствие на финала. Ще чуеш доста диалози и на английски.
Останах доволна от тези 12 епизода. Получих си отличната японска история, за животът на действителната личност Токузо Акияма.

Сериалът с Еми Такей, който ти представих преди две седмици (дано да го помниш), също започна да се превежда на английски, така че се оглеждай и за него. Заглавието му е Age Harassment.
Гледам го и съм много доволна от историята в него. Само тези два сериала ще следя от японците през летния сезон - Age Harassment и 37,5 C no Namida.

Знам, че обичаш животните, затова ще ти представя сега и един известен японец - Марутаро или на галено Мару, порода Шиба ину.
Марчо е голяма душа. Иска да станат приятели с козата Юки, но тя нещо му се дърпа, като всяка коза, хаха.

# 695
  • MJF
Добре си комуникират кучето и козата. Абе аз и хора обичам ама животни май повече  Thinking  Simple Smile Hug
Мда, в очакване съм на 12 превод. И аз съм доволна от този разказ за този човек. Имаше много емоционални моменти и смях и сълзи и смяна на темпа и добра и лоша кинематография. Такеру се справи прилично с образа. Взривните черти от характера на героя ги оставиха с него до самия край  Laughing, дебела тиква, може да е бил зодия овен.

Редя ги двете следващи яп. текущи. Две две, кой ни ги дава?!

# 696
  • DE
Кавал ли чувам  newsm78 Добро е.

# 697
  • София
Преди и сега.

# 698
Инфо за фенове на ВВ:
G-Dragon  не може да отрече ,че Ри е музата и любовта му и признава ....... Ри "пее" добре..
Също интересни и показателни са притеснението  на Джи и Те......и самодоволството на водещия в края от УСПЕХА на интервюто

BIGBANG’s G-Dragon Boasts About Seungri’s Singing Skills on “Infinity Challenge”

http://www.soompi.com/2015/07/18/bigbangs-g-dragon-boasts-about- … finity-challenge/

И още интимни въпроси

И фенсървис от концерта днес

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 01:47 от Dara92

# 699
  • MJF
Happy Times (2000)
Изгледах още един филм на Yimou Zhang. Добър филм. Стил кинокласика.

# 700
Happy Times (2000)
Изгледах още един филм на Yimou Zhang. Добър филм. Стил кинокласика.

О,този съм го пропуснала-ще го наваксвам май!
Шош, от архива извадих един сериал за  кралица Елизабет 1 Laughing -мерси.То саге като погледнах много има за нея Joy

Тайна-кратка и ясна
Скрит текст:

Бре,това килограмите какви чудеса правят!

2 в 1 сийдвам като за световното-дръпнах си Snow In August,остава и да го изгледам. Joy

Хубав почивен ден! newsm41
  grinning039

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 11:08 от Sause baus!

# 701
  • MJF
 Coffee
Фотосесията от Тайна е направо a diet challenge  Mr. Green. Готова за идния сериал в каста към Джи и А предлагам  Mr. Green

Sause baus!
Crazy newsm78 ме. Подскажи кой е този с  Елизабет 1?

# 702
Ох, Сосче, приготви кърпичките. Snow In August е от онези тежки класически корейски драми, които вече по- не се правят.

Аз кротичко си вампирясвам и за разнообразие разпускам с едно духче Joy. И, за да е пълна картинката маскирана се мотая из висшето общество, докато се опитвам да разкрия един сериен убиец Mr. Green.

# 703
Подскажи кой е този с  Елизабет 1?
Тръгнах да подсказвам-ама от стоз кралица филми,сериали-бол Joy
За този иде реч The Virgin Queen,поне на Tom Hardy се порадвах Heart Eyes

# 704
  • MJF
Оооо това е заглавието за тази кралица с чудесната музика, в която звучи и "The London Bulgarian Choir". Помня добре как "като тресната останах" както си гледах спокойно епизод и внезапно и безпогрешно чувам български гласове. Мда,  yes yes скоро ги слушах пак.
Я един неделен поздрав от мен - Vasko Vassilev & Keito Saito - Viano Project

Общи условия

Активация на акаунт