Уреди за домашна грижа за кожата

• 204 088
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
  • София
va_ni, странно, при теб е на минуса  Thinking Аз, като взех уреда - бях бременна и го отдавах на моментна чувствителност. Пробвах го на мъжа ми и каза, че така трявба. Приятелката ми с йоник машинка (друга)  - също каза, че усещането е много неприятно  newsm78 Rolling Eyes

Предлагам ти, ако искаш - да си разменим машинките за седмица - за да видим усещането с друг уред и дали проблемът е в уредите или имаме индивидуален праг на поносимост  Peace

Става, Аленка, от вчера съм извън града, щом се върна от почивката, ще ти пиша на лични, да се раберем Peace

# 106
http://www.amazon.co.uk/dp/B00IJDKEX8/=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_enc … iid=I25RE88V3SJDB

Тази машинка имам от около месец и при функциите с отрицателните йони за почистване (lead out) и аз усещам като леко боцкане като от удряне от ток. Положителните йони ги ползвам заедно с функцията за ултразвук и вибрация, там усещането е много леко. Правих разни опити с овлажняващи кремове, и като цяло стигнах до извода, че това усещане се минимизира като ползвам специален гел за такива машинки и слагам повечко от него и дланта трябва да е абсолютно суха. Функцията на йоните за почистване я ползвам накрая, както е указано. Все пак това си е галваничен ток според мен при хора с по-голяма чуствителност явно си се усеща, аз имам такава чувствителност и при физиотерапия с тоци.

Аз имам въпрос към ползващите LED светлините, усещате ли светлините през предпазните очила? Аз да дори и въпреки че съм допълнително със затворени очи, чудя се дали самите очила не са много качествени или е нормално това? Най-вече се притеснявам да няма негативни ефекти за зрението при по-продължителна употреба на уреда...

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 13:10 от AniSim

# 107
  • София
Аленка, това с гела е идея newsm78
Ти ползвала ли си йоните,като намажеш това, което искаш да проникне в кожата, отгоре с контактен гел и тогава минаваш с машинката? Азне съм.....май ще пробвам Peace

# 108
  • в 1001-та нощ
За йоните - трябва да има продукт, между кожата и уреда, който да създава условия за хубав контакт - аз ползвам почистващи, маски или кремове ....

Положителните йони ги ползвам с УЗ, вероятно съм пробвала и само йони (+), но не си спомням. Ще пробвам пак  Peace

alex_jp, вземи твоята машинка, като се виждаме  Hug  bouquet

# 109
  • Пловдив
След всичко прочетено май ще заложа на уреда на Филорга..

# 110
Определено има ефект от машинката.
Аз не съм много редовна но на няколко пъти третирах започнали да излизат пъпки и ефекта беше УАУ!
Иначе като се сетя вендъж в седмицата, когато си правя основно почистване на коса и лице го използвам с маска за почистване, а след това и с някакъв серум.
Сега се сетих, че имам някакви маслени и може би с тях ще е по-добре, че те няма да попият веднага.

# 111
Alena , ако искаш ,  отиди в някой салон да ти направят йонофореза , за да видиш разликата ...

# 112
  • София
Alena , ако искаш ,  отиди в някой салон да ти направят йонофореза , за да видиш разликата ...

Отдавна искам да го направя! Някой би ли ми препоръчал салон в който си е правил и е доволен ?

# 113
От тук са ампулите - "супердепигментация" - http://www.medeos.com/?81&02&96132

Аленка, еднакви са ни машинките, същата като твоята имам Grinning

# 114
  • в 1001-та нощ
Именно, затова искам да видя дали работи, като моята  Peace

# 115
  • Варна/Благоевград
Много интересни уреди показвате, аз са съжаление не разполагам с такива, но пък и мисля, че още не ми е време.
Аз използвам четката за лице на Белисими, която чувствам, че наистина ми почиства лицето по добре, но до там.

Скрит текст:
http://blogbyzara.blogspot.com/2015/06/bellissima.html Изобщо не съм доволна от магазина от където я поръчах, защо може да видите в линка след публикацията.

# 116
Именно, затова искам да видя дали работи, като моята  Peace

ок, ще я взема  Simple Smile

# 117
Момичета ,

в грабо има намаление на това
http://ladight.eu/%D0%B3%D1%83%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D … 7%D0%BA%D0%B8-ss/
от 90 лева на 40 май.. нещо такова...
струва ли си, някой ползвал ли е уреда..

моята идея е да "вкарвам" крема ми за лице примерно 2-3 пъти седмично с това нещо.. или специални продукти ( ампули, серуми и пр) са подходящи само..
И дали някой има впечателния от този уред конкретно...

благодаряяяя:) усмихнат ден на всички красавици

# 118
И аз се интересувам, може ли тук да дадете мнение?

# 119
Аз имам дарсонвал - използвам го при пъпки и ранички по кожата. Друг уред, който имам е мезотерапия - за мускулна стимулация и вкарване на продукти на водна основа - ползвам най-вече за лифтинг. Дъщеря ми ми подари и йонофореза с положителни и отрицателни йони - ползвам отрицателните за вкарване на гелове пак с лифтинг действие, положителните уж били за почистване, но аз но ползвам. Четки и дермоабразио не бих си купила, не ги считам за полезни, особено четките, а дермоабразио правя веднъж-два пъти през зимата и икономически ми е безмислено да инвестирам в такъв уред. Имам и кмплект за педикюр на АЕГ, за нищо не става честно казано.

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 11:52 от Bastet

Общи условия

Активация на акаунт