Уреди за домашна грижа за кожата

• 204 247
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
здравейте,
аз имам една питанка която е свързана по скоро с уред за целулит. Извинявам се ако оспамвам темата, но виждам че тук има много компетентни дами и затова се престраших да пиша:-) Сдобих се със SILK’N SILHOUETTE newsm44 . Kъм комплекта има тубичка с гелче,  което обаче така бързо върви, че не знам докъде ще ми стигне... За грамажа си цената на тубичката не ме устройва за да си закупя точно от него. И понеже съм чувала, че може да се ползва обикновен контактен гел  ще помоля да споделите някой такъв. Рових и четох в мрежата какво има на бг пазара но не мога преценя правилен ли ми е избора.  Предварително благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 226
Обикновен контактен гел можеш да си купиш във всяка аптека. Казваш, че търсиш гел за ултразвук, ако случайно не са наясно. Но аз си мисля, че след процедурата може би няма да е излишно да ползваш някакъв антицелулитен крем, примерно на Евелин е сравнително евтин и нелош за парите си. И един-два  въпрос : доволна ли си от уреда, има ли ефект? И колко време ти отнема?Също така искам да те помоля да погледнеш в книжката с упътването /предполагам имаш такава към уреда/ дали пише работната честота, защото в описанието на уреда в сайта не е посочена?

# 227
Благодаря за отговора:-)
Уредчето го ползвам едва за трети път и е рано да се каже, че има някакъв ефект. В книжката пише да се ползва два пъти седмично 10 седмици за да се види някакъв ефект. Аз мисля да е 3 пъти седмично поне на втора степен. Времето което ми отнема за сега не е много . Зависи кои зони се третират и на каква степен. Уреда има 3 степени и за всяка зона от тялото дават различно време според степента. Например за бедра на втора степен е 4 минути от пред и 4 отзад, корем -6мин, прасци - 5мин. Ако е на първа степен бедра -2мин, корем 5мин,прасци-2мин. Третата степен е към 10 -15 минути. За сега съм съсредоточила усилията на бедрата и ми отнема около 20-30 мин.
Радиочестотата е 1MHz +-30%;24W макс. Има табличка с характеристиките, мога да снимам и да я публикувам при интерес.

# 228
  • Пловдив
Благодаря за отговора:-)
Уредчето го ползвам едва за трети път и е рано да се каже, че има някакъв ефект. В книжката пише да се ползва два пъти седмично 10 седмици за да се види някакъв ефект. Аз мисля да е 3 пъти седмично поне на втора степен. Времето което ми отнема за сега не е много . Зависи кои зони се третират и на каква степен. Уреда има 3 степени и за всяка зона от тялото дават различно време според степента. Например за бедра на втора степен е 4 минути от пред и 4 отзад, корем -6мин, прасци - 5мин. Ако е на първа степен бедра -2мин, корем 5мин,прасци-2мин. Третата степен е към 10 -15 минути. За сега съм съсредоточила усилията на бедрата и ми отнема около 20-30 мин.
Радиочестотата е 1MHz +-30%;24W макс. Има табличка с характеристиките, мога да снимам и да я публикувам при интерес.
Аз искам да снимаш и ще следя за резултати .

# 229
Да, мисля, че ще представлява интерес. Също да и да споделиш за резултатите. Аз се двуумя между два уреда за тяло, единият е твоя, затова се опитвам да събера някаква информация.
И още една молба : може ли приблизителните размери на уреда? Не мога да преценя от снимките, а по принцип предпочитам по-компактни уреди.

# 230
   forestfruits,   wavey
Разкажи нещо за уреда! Искам да си взема триполар, но ако похвалиш твоя уред, ще се замисля. Дори и да не си го ползвала редовно, има ли усещане за стягане на тялото. Много ми е важно мнението ти, защото в момента имам пари да си го взема, но ако се почудя някоя друга седмица, няма да ги имам Laughing

# 231
  • Sofia
Аленка, много ти благодаря за темата. Ще споделя моя опит с уредите за домашна упортеба. Купила съм си уред за радиочестотен лифтинг Триполар стоп, уред за фотоподмладяване Филорга Лумитерапист, уред за диамантено микродермабразио, ултлазвук, ултразвукова шпатула, сауна за лице и четка за почистване на лице Кларисоник Миа.
Първия уред, който си купих беше този за радиочестотен лифтинг. Преди това си правех процедурите в салон като правех курс от 8 процедури  по една седмично два пъти годишно, след което веднъж месечно. При уреда за домашна употреба първоначално си правех процедурите през два дни или три пъти седмично в продължение на два месеца, след което и до настоящия момент по една процедура седмично както е в инструкцията за употреба. Ефекта от ударното ползване беше невероятен и за мен и на-вече за околните. Кожата става една такава опъната като напомпана. Целта на радиочестотния лифтинг е да се засили производството на колаген, който се губи с годините. Незнам дали сте си правили процедура радиочестотен лифтинг в салон, но усещането е абсолютно същото само, че температурата на загряване на домашния уред е разделена на три степени - ниско, средно и високо, като и при високата степен температурата не е толкова висока, че да стане беля, която може да стане в салон защото техните уреди са доста по-мощни и може ако не мерят температурата, както се изрази моята козметичка да ти сварят белтъка.

Здравейте,

като абсолютен начинаещ разглеждам сайта на стоп - тайм и се опитвам да избера комбиниран уред или нещо като за начало  Wink

Дали можете да кажете освен цената, какви са разликите между SQOOM комбиниран уред и Интелигентния масажор:

http://www.stop-time.bg/shop/item/8

Ще съм признателна, ако споделите отзиви за  продуктите  от сайта на стоп тайм - дали всички продукти са надежни ?

Имате ли впечатления и от TriPollar Pose - дали има ефект срещу целулолита  Confused

# 232
От "Стоп тайм" имам писалката за очи, от друг сайт си взех триполара за лице /имаше малко намаление в момента/, пак от собствениците на "Стоп тайм", но от друг техен сайт си купих Лумитераписта. За последния даже съм писала в темата за Филорга. От цитираните уреди съм доволна. Още се чудя дали да си взема триполара за тяло. Склонна съм, но към момента ме притеснява по-скоро липсата на време за ползването му. За споменатия от теб Скуум и аз се чудих, но ме отказаха /за момента/ няколко неща:
1.Цената на уреда е много висока. Аз изтеглих от интернет упътване, за да му видя техническите характеристики - честота от 0,6 да 2 мегахерца, т.е максималната е по-висока от на триполара, но пък при мен триполара е достатъчно ефективен, та от тая гледна точка не съм убедена, че си струва. /Вече бях си взела триполара, когато попаднах на скуум/  Освен това имам евтин китайски ред за 120 лв с 3 мегахерца, т.е. при желание за по-висока мощност на уреда , не е проблем да се закупи такава на по-ниска цена.
2.Уреда се ползва само с геловете на скуум, на които никъде не намерих да е посочено количеството в опаковка, но пък цената е около 200 лв за бр., т.е. консумативите никак не са евтини. Между другото в сайта на скуум пише, че има салони в които се предлагат процедури с уреда, което е удобен вариант да пробваш, ако все пак искаш да го купиш.
3. В упътването за употреба на скуум пише, че уреда съчетава ултразвук, вибрации, инфрачервено лъчение и магнитно поле. Вероятно комбинацията не е лоша, но с 2 уреда - триполар и интелигентния масажор се получават почти същите функции за по-малка цена. От друга страна пък със скуум ползваш всичко наведнъж, а не правиш две или три отделни процедури с различните уреди. Така че по тоя въпрос трябва да решиш за себе си. Аз мисля да си взема интелигентния масажор, тъй като е подходящ за ежедневна употреба. Имам и друг уред, който съчетава ултразвук и инфрачервена светлина, купен е от сайта на "красиво тяло". Добавен към горните два, май с козметична цел скоро няма да купя скуум...
Все пак не искам да създавам мнение, че уреда е лош, по-скоро ми се струва много скъп и като първоначална инвестиция, и като консумативи. Аз съм склонна да го купя повече като терапевтичен, тъй като го дават подходящ за болки в гърба и раменете, в съчетание с друг гел. Но на тоя етап още не съм се решила. Освен това другия гел не е по-евтин от козметичните такива, а се предполага че ще се изразходва даже по-бързо.

# 233
Здравейте момичета. Започвам да следя темата с интерес. УСпях да прочета някоя друга страничка, но поради липса на време не успях да стигна до края. Наближавам 30-те и кожата ми е с някой друг лек белег от пъпчици и от време на време с пъпчици и тена не е равномерен. НЯкой може ли да ми препоръча ефективен уред и евентуално с каква козметика го използва, естествено да е с видим резултат използването Simple Smile)) Извинявам се, ако доблирам въпроса, но това пусто време ....... а ми е толкова интересно, надъхахте ме да започвам по-сериозни грижи за кожата ми Simple Smile Хубав ден !

# 234
   forestfruits,   wavey
Разкажи нещо за уреда! Искам да си взема триполар, но ако похвалиш твоя уред, ще се замисля. Дори и да не си го ползвала редовно, има ли усещане за стягане на тялото. Много ми е важно мнението ти, защото в момента имам пари да си го взема, но ако се почудя някоя друга седмица, няма да ги имам Laughing

Здравей,
съжалявам че ще разочаровам но по ред причини не съм го ползвала повече от 3 пъти. Мога да кажа, че тествах две степени и на най-силната действително си загрява. След нея се усеща че нещо съм правила, но за 3 пъти само е малко да дам резултат...Много пипкава работа да си призная...Уреда е лек и се работи лесно, обаче на задната част на бедрата направо се схващам докато направя всеки крак по 10-15 минути... Не съм запозната с триполар и не мога изкажа мнение и да сравня...
 Дано съм била полезна Simple Smile

# 235
Понеже никой не ми отговори и сякаш се спрях на този уред Simple Smile

http://electron.bg/silk180n-sonic-clean-p-298649.html

Някой да  го е използвал да каже дали ще върши работа? Също се чудя четките за почистване на лице на Philips и Remington дали ще вършат работа  newsm78

# 236
Имам Ремингтон и съм доволна. Отначало се бях насочила точно към четката, която показваш. После като поразрових за повече информация реших, че Филипс или Ремингтон е за предпочитане, защото четката вибрира и се върти. С тези две движения се осъществявало по добро почистване на порите. Тъй като Ремингтона е горе-долу наполовина на Филипса /аз моя го взех за 160 лв/, това определи избора ми.
За антицелулитния уред имах такива притеснения, че ще е пипкава работа. Аз имам от преди много години подобно уредче на Филипс, само че е само ролков масаж и вакуум. Точно няколко пъти го ползвах и ми писна, защото се схващах цялата докато мина задната част на бедрата, ханша също. И сега се подхвърля из къщи, щото ми е жал да го изхвърля, че е почти нов и работи. Бях си взела и един друг за целулит, с ултразвук. И него ползвах ден до пладне, защото то отива цял час - 10 мин на предно бедро, още толкова на задната част, после още 20 мин на другия крак, по 10 на паласки и корем...и егати досадата. По добре да ида в студио на Веласмуут, поне си чета списание докато ми правят масажа. Накрая продадох уреда, защото беше ясно колко ще се ползва. Иначе триполара за лице е ефективен, по тази причина предполагам че и другия /за тяло/ ще е на ниво.

# 237
Благодаря за съвета, мисля че ме убедихте да си взема четката на Remington Simple Smile Дано да има хубави резултати и при мен  Praynig

# 238
gostenkata75 , аз имам Кларисоник още от едно време и вече остаря. Докато се чудех дали да си взимам от по-новите серии, попаднах на едно уредче, което е на 1/10 от цената почти и като гледам много прилича на това, което ти си показала.

http://www.amazon.com/Pretika-ST255-SonicDermabrasion-Facial-Bru … 3FGQ3F4WEYPJ4YTFF

Като сравнявам сега с Кларисоник, уредчето си е добро, цената е направо идеална и върши същата работа като скъпите модели.
Провери дали го има по европейските амазони и какква му е цената, че 24 американски долара не се равняват на 94 български лева.

# 239
 forestfruits , ava_67
 bouquet
Чета отзивите в Амазон са двата триполара, те са на хора, които са ги купували в комплект. Останах с впечатление, че ентусиазмът е основно от Pose-то. Даже една пробвала, тоя за тяло върху лицето си и ефектът бил УАУ. Но не разбирам от технически характеристики и не бих посмяла да правя такова нещо. Аз имам триполар-стоп и ми се струва,че имам подобрение на кожата, обаче мъжът ми не вижда разлика.Та при Триполар-стоп даже не смея да сменя контактния гел с нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт