Уреди за домашна грижа за кожата

• 204 043
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Доволна ли си, има ли ефект?

# 556
Доволна ли си, има ли ефект?
Ефект има, ама не знам от кое точно.Аз ползвам всяка вечер нещо. Веднъж седмично триполар, през другото време лумитераписта, скум, Silk'n FaceTite, дарсонвал, правя си масаж на лицето /ръчен/, мажа се с какви ли не серуми и ампули, имам два масажора за около очите, имам 60-секундния лифтинг, имам от скоро и дермапен. Та не ме питай от кое е ефекта, щото наистина не знам  Joy
Иначе до сега никой не ми е дал годините, дано и занапред да успявам да се поддържам, че хич не са ми малко вече  Laughing

# 557
Ава, със Скуума оригиналните гелчета ли ползваш или нещо друго? Търся си хиалуронов гел, но не знам какви съставки да избягвам, които не трябва да се прилагат с йонофореча и ултразвук. Съмнявам се обаче че тези гелове са толкова уникални за да струват толкова... 

# 558
Когато купувах скума, имаше намаление на пакет - уред + 2 гела. Така че за момента ползвам оригиналните. За по-нататък мисля да си взема от "кондиция", имат няколко вида. А, пропуснах да кажа, че с функцията подхранване, което според мен си е просто йонофореза, ползвам серуми, които не са на скум. Има едни ампули в ДМ, колагенови. По 7 броя мисля че бяха в кутия. От тях ползвам, има и други, важното е да са на водна основа.

# 559
Когато купувах скума, имаше намаление на пакет - уред + 2 гела. Така че за момента ползвам оригиналните. За по-нататък мисля да си взема от "кондиция", имат няколко вида. А, пропуснах да кажа, че с функцията подхранване, което според мен си е просто йонофореза, ползвам серуми, които не са на скум. Има едни ампули в ДМ, колагенови. По 7 броя мисля че бяха в кутия. От тях ползвам, има и други, важното е да са на водна основа.
Благодаря ти за отговора  bouquet
Аз съм взела на Глори гелове за ултразвук но са оцветени и не ми харесват. Ще погледна на Кондиция, иначе имам разни други серуми и се чудя дали са безопасни за ползване с уред, не намирам инфо какво трябва да се избягва.
Сега видях, ти говориш за продуктите на DERMEDICS. Ясно  Peace
Ти мислиш, че подхранване е йонофореза само а почистването е с ултразвук и йони ли?

# 560
Ами да, какво друго толкова вълшебно може да са открили? В кондиция има и много серуми, но аз си взех дермапен и серумите мисля да ги ползвам с него, защото си пише, че са за мезотерапия, следователно са стерилни. А за подхранването или йонофореза става всичко на водна основа. Според мен геловете им са подходящи за почистването, масажа и лифтинга. За подхранване можеш да намериш много неща. Не мисля, че нещо трябва да избягваш, освен ако е на маслена основа, защото просто няма да може да се транспортира във вътрешността на кожата. 
На мен пък ми е много странна концепцията на скум : всичко се прави с един гел, е за почистване примерно имат различен, аз не виждам разлика, но дори и да има, за всичко друго препоръчват един продукт. Защо да се ползва един продукт, който дори и да е много добър, няма да съдържа всичко. И това, че трябва уреда да се ползва само с техни продукти, са глупости. Ползвам го и с други, не виждам някакъв по-лош ефект, даже напротив. Това е просто търговски трик за измъкване на пари.

# 561
Да, напълно си права, така е.  Peace

Отговор от Мад Хипи относно използването а техните серуми с уред:
Thank you for reaching out! I do not have any information on using our products with ultrasound facial devices but my understanding is that they are safe for introducing water soluable ingredients absorb into the skin. I would double check with the manufacturer.
 Peace

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 20:32 от gevestra

# 562
Английския ми не е много добър, но доколкото разбрах, са ти отговорили горе -долу същото, каквото ти казах и аз  - щом продукта е на водна основа, няма причина да не може да се ползва с ултразвук.
В неделя си изпробвах новата придобивка -дермапена. След него сложих от лифтинг серума, който си взех от кондиция. За сега ми се струва, че продукта е добър, нямаше дразнене, неприятно усещане някакво или раздразнение на кожата. Даже очаквах повече неприятни усещания, че все пак си има бодене. Ходила съм преди години на мезотерапия. Макар да имаше ефект, факт е, че почти на всяка процедура се сдобивах с по някоя сининка. Сега имах зачервяване за не повече от час след процедурата. Имаше известно усещане за повишена чувствителност на кожата до следващия ден, но само толкова. Смятам да направя серия от 6 процедури поне, пък дано има очаквания ефект. Аз някакви сериозни бръчки нямам, имам леко отпускане на контура и едва забележими линии между веждите.

# 563
Аз точно silk'n face tite си взех и му възлагам големи надежди Grinning

# 564
Аз точно silk'n face tite си взех и му възлагам големи надежди Grinning
Според мен си направила добър избор.

# 565
Ава, да същото ми казват. Извинявай, че така съм го постнала.  Peace
Кой дермапен ползваш? Боли ли те? Аз се чудех за дермапен или ролер за майка ми. Серумите са по 5мл, наведнъж ли ги използваш?
Извинявай, че толкова въпроси.  bouquet

# 566
Дермапена ми е от "кондиция". Серумите, пак от там, пише че са 2-3 процедури.Аз съм си изтеглила със спринцовка 1/3 от шишенцето за първата процедура, за да не отварям шишенцето, така смятам че по-добре се запазва продукта. Напълно достатъчно е това количество за една процедура. Предпочетох дермапена, след много четене именно защото е по-безболезнено. Усещането е като драскане, дори не се чувства точно като убождане. После има една чувствителност на кожата известно време, но не е нещо сериозно като болка, просто сякаш си изгоряла от слънце. Аз правих процедурата в неделя следобяд, вечерта все още усещах кожата на места по-чувствителна, особено по шията. На сутринта вече си бях съвсем добре. Като за първи опит започнах с по-плитки убождания, по-нататък смятам да увелича дълбочината.Най-важното е да не се допусне замърсяване. Аз си взех дезинфектант, с който пръснах лицето преди процедурата, независимо, че го бях почистила преди това. Ползвах и гумени ръкавички, които също напръсках. Серума изтеглих с еднократна спринцовка и игла, за да предпазая както лицето, така и останалия серум от замърсяване. След като се приключи с дермапена, се изчаква 20 минути и тогава се нанася серума. Преди нанасянето на серума дезинфекцирах ръкавичките и лицето отново и тогава започнах да разнасям серума по лицето. Иглите за дермапена също може да се ползват еднократно или да се дезинфекцират добре. Аз съм си взела 10 игли, а в комплекта на уреда имаше 2, така че тези ще ми стигнат за доста време.За следващата поръчка съм предвидила да си взема и други серуми, както и гел за скума, до тогава може да съм свършила оригиналните гелове от комплекта.
Не се притеснявай за въпросите, нали се опитваме да си помагаме взаимно. Питай, каквото мога, ще кажа. Simple Smile

# 567
Питай, каквото мога, ще кажа. Simple Smile
Ааа, лошо си пожела  Joy

Много ти благодаря за пространственото обяснение!  bouquet
Идеята за спронцовка е чудесна просто!!! Въпреки че отдавна ги гледам тези серуми, още не съм поръчала, защото се запасих с много на Глори. И сега чак обръщам внимание, че може да се вземе с игла.  Hug
При ултразвук и йонорореза (-) аз нанасям серум и отгоре гел за контакт.
Кой дезифектант взе?

# 568
Дайте линк към въпросната КОНДИЦИЯ, моля

# 569
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Заповядай http://condiciashop.com/

Общи условия

Активация на акаунт