Уреди за домашна грижа за кожата

• 203 938
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, имам един въпрос относно микродермабразиото. Купих си уред за микродермабразио, ползвах го преди 3 дни, обаче днес забелязах, че лицето ми започна да се бели. Нормално ли е това? След употребата му ми се зачерви лицето и на другия ден нищо ми нямаше, обаче това лющене... Simple Smile

# 706
Нормално е да се белиш Simple Smile
Сега обгрижвай повече кожата, хидратиращи маски и т. н.

# 707
Аз също пазарувам серуми от Алиекспрес и съм супердоволна. Чета отзиви, сравнявам, рискувам и засега ще продължавам.  Hug

# 708
Аз също пазарувам серуми от Алиекспрес и съм супердоволна. Чета отзиви, сравнявам, рискувам и засега ще продължавам.  Hug
Би ли споделила какви серуми купуваш и подходящи ли са за мезотерапия. Аз също чета ревютата и никой не споделя за нанесени тежки поражения  Laughing. Риск винаги има, дори и в магазини за супер качествена козметика.

# 709
 Simple Smile
Не знам, аз си ги ползвам вместо кремове за лице – зареждам се с хиалуронова киселина, витамин С и аргирелин, имам си масълца много видове и на момента решавам какво искам да си сложа на лицето, с ръчен масаж.

# 710
Момичета, имам един въпрос относно микродермабразиото. Купих си уред за микродермабразио, ползвах го преди 3 дни, обаче днес забелязах, че лицето ми започна да се бели. Нормално ли е това? След употребата му ми се зачерви лицето и на другия ден нищо ми нямаше, обаче това лющене... Simple Smile
Аз не се беля ... А ползвам по-грубата приставка и повтарям много пъти.

# 711
Аз използвам моя уред вече няколко месеца, но досега не ми се е белела кожата. Иначе, кожата ми е суха и чувствителна, а като правя процедурата, слагам на 2-ра от две степени. После изплаквам лицето с вода, както е описано, и мажа с крем. Може например от студа да е някаква реакция или да е нормално, просто при мен да не се е случило  newsm78

# 712
Кои ампули за целулит са на водна основа, подходящи за мезотерапия? Аз съм много доволна от уреда за безиглена мезотерапия  Grinning

# 713
Когато за пръв път си направих микродермабразио в салон, козметичката ме предупреди, че е възможно след процедурата лицето ми да започне да се бели. При мен се получаваше понякога по-скоро леко лющене. Напълно възможно е да се случи като странична реакция от процедурата. Някога съм имала и леки херпесни оплаквания в зоната около устните. Аз вече няколко пъти си правя процедурата в домашни условия. Купих си лидълската машинка и съм много доволна.
Вече обмислям покупката на уред за безиглена мезотерапия. След дълго разглеждане в сайта на Алиекспрес се спрях на тези........
Някой може ли да сподели дали изборът ми е добър и към кой да се насоча.

# 714
  • sofiq

Аз ползвах вече 2 пъти моя уред на по-силната степен и с грубата приставка,но и при мен няма лющене на кожата.

# 715
Дано втория път да няма лющене, че е много неприятно чувствам се като змия. Grinning

# 716
  • софия
Кои ампули за целулит са на водна основа, подходящи за мезотерапия? Аз съм много доволна от уреда за безиглена мезотерапия  Grinning
Ел може ли да покажеш нвоят уред

# 717
Ето този е, аз писах и по напред http://condiciashop.com/beziglena-mezoterapia/portativna_mezoterapia
От там взех и ампули.

# 718
# 719
  • sofiq
Момичета през какво време си правите микродермоабразио?
В упътването пише веднъж седмично или при нечуствителна кожа 2 пъти.
Кожата ми не е чуствителна и се чудя дали да не започна 2 пъти седмично да си правя процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт