Да вземем ли малката на сватбата?

• 7 026
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Моята дъщеря не присъства на сватбата на баща си (не беше поканена), и , да ти кажа, това доста повече я шокира.

За сметка на това скоро ще присъства на моята сватба, заедно с децата на годеника ми.  Peace

# 31
Не съм била в такава ситуация, но не бих лишила детето от един голям купон  Laughing
Само трябва да има един определен човек, който да се грижи за него и да е наясно предварително, че вероято ще се наложи да си тръгне по-рано от сватабата, за да приспи детето. Ако сватбата е вечерна, нека някой друг да заведе детето да спи и да остане с него, бабите сигурно ще искат да останат до края.
А, и непременно някое подаръче и за малката да има.

# 32
  • София
Нека присъства... по- неприятно ще е ако не присъства... за детето имам предвид.

# 33
Аз бих поканил и майката. Отделно, че съм привърженик на браковия тръгълник и съжителството между три персони, все пак бих уважил и майката. Тя си знае вече дали мероприятието ще й донесе негативни или позитивни емоции.

# 34
Аз бих поканил и майката. Отделно, че съм привърженик на браковия тръгълник и съжителството между три персони, все пак бих уважил и майката. Тя си знае вече дали мероприятието ще й донесе негативни или позитивни емоции.

Да, ние я поканихме, но тя не дойде. Може би главно заради дългия път, който трябваше да измине.

# 35
Благодаря на всички за съветите. Сватбата мина прекрасно. Малката се забавляваше страшно много, освен малкото моменти след като се преумори когато почна да се криви Simple Smile Следващите няколко дни искаше само на сватба да се играе и тя да е булката Grinning Страхотни сте!

# 36
Благодаря на всички за съветите. Сватбата мина прекрасно. Малката се забавляваше страшно много, освен малкото моменти след като се преумори когато почна да се криви Simple Smile Следващите няколко дни искаше само на сватба да се играе и тя да е булката Grinning Страхотни сте!

Браво за доброто изживяване. Дано все така да се разбирате и занапред. Честито!

Общи условия

Активация на акаунт