Мъж със сандали

• 52 112
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 120
  • Куциндрел
Ето снимков матерял - Трепем коня със сандал. Mr. Green

Модерно, манекенско, нашенско.... все ми е еднакво смешно.

# 121
Аз си джиткам така в ежедневието, съответно като е жега, по къс ръкав.

# 122
     Носенето на чехли и сандали, обричането на ризи с къс ръкав и прочие модни "престъпления" приемам за "робуване" на удобството. 

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 16:35 от Хърмаяни

# 123
Вчера видях един шофьор с такива космати чехлички.

# 124
А повечето хора не са чак дотам перфектни и сляпото водене "по модата" не им прави услуга всеки път.
     Носенето на чехли и сандали, обричането на ризи с къс ръкав и прочие модни "престъпления" приемам за "робуване" на удобството, а за сляпо водене по модата.

А аз говорех за костюма с маратонки.

# 125
  • Куциндрел
Вчера видях един шофьор с такива космати чехлички.
Явно модата е дошла и при шофьорите.

# 126
  • sofia
Аз имам подобна космата чанта и не мога да си намеря обувки за нея. Помагайте!  Mr. Green

# 127
  • Варна
Аз мога да дам реален пример на неАполон високопоставен служител идващ на преговори с костюм и маратонки. На никой не му хрумна да го взема на подбив или несериозно.

Няма нужда да сме по-светци и от папата.

# 128
  • Другата България
От показаните-дрехите въобще не ги забелязвам, защото брадата и косите заслепяват, буквално.
Ох, успокоих се. Аз брада нямам, само мустаци.
hahaha Joy Joy
Всъщност не е в това проблема, че си комбинирал костюм с маратонки. А в това какъв костюм с какви маратонки ще комбинираш и на какво тяло.
Защото моделчетата от статиите са с перфектни тела. И един чул да им метнат отгоре, пак ще са готини.
А повечето хора не са чак дотам перфектни и сляпото водене "по модата" не им прави услуга всеки път.
Точно така.

# 129
Аз имам подобна космата чанта и не мога да си намеря обувки за нея. Помагайте!  Mr. Green

Виждала съм космати сандали. Леопардова шарка.

# 130
А аз говорех за костюма с маратонки.
Реших, че последното ти изречение е по принцип, по темата. Съжалявам за недоразумението.   Peace

# 131
  • Куциндрел
Аз мога да дам реален пример на неАполон високопоставен служител идващ на преговори с костюм и маратонки. На никой не му хрумна да го взема на подбив или несериозно.
Защото е високопоставен служител. Ако беше си сложил обувки към костюма, а не маратонки, нямаше въобще да се сетиш за облеклото му и да го споменеш в темата. Явно ти е направило впечетление.
Има си неща, които колкото и да се мъчим няма как да променим така, че да не изглеждат странно или смешно.

Обаче.... сандалите не се променят, но чорапите ДА. Mr. Green

# 132
# 133
  • София
Ако чантата е преметната през рамо, вертикалка ли се нарича и къде се носят ключ от вкъщи, ключ за кола, документи, телефон, цигари, запалка, не дай Боже и носни кърпички? Хюмнетките по-приемливи ли са от диагоналките и вертикалките или найлоново пликче е решението? Ако е по-спортно облечен, дали ще изглежда добре с бизнес куфарче?

# 134
И на кого му пука какво харесвате или не харесвате?!  Grinning Важно е съответният човек дали се харесва, дали го преценява като подходящо или му е удобно.  moresmile Аз лично ходя с голям кеф цяло лято със сандали със светли чорапи, карирана ризка с къс ръкав и по къси гащи.  moresmile moresmile moresmile

Общи условия

Активация на акаунт