Мъж със сандали

• 52 085
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 105
Авторката на темата очевидно не трябва да ходи по екзотични почивки и дестинации - ще си наруши естетическото равновесие от доста мъже в сандали...........На 35-40С вероятно ще кара половинката си да е с маратонки или затворени кожени обувки по пясъка...и край него. В краен случай с гуменки Simple Smile

# 106
Само да попитам, това на Индиана Джоунс диагоналка ли се води?

А Ахил приемаме ли го по сандали? Джийзъс? Свети Франциск?

Освен това дефинирайте сандали. Birkenstocks с бели чорапи? Спортни сандали? Кожени?

# 107
Дали да не си купя от тези диагонални чанти, се замислям.  Убеден съм, че успеваемостта ми при жените не би помръднала и процент надолу, но пък ще е добър тест   Wink

# 108
Аха не е ли по-скоро селото се вижда по гардероба.

По поведението най-вече. Обсъждането на чуждите дрехи засенчва даже чорапите със сандали  Mr. Green

# 109
Че как така мъж със сандали?
Не е ли с кубинки и десетдневна брада не ми го хвалете.

# 110
Мъжете в Северна Италия верно са големи гъзари! Нашенски мъж много рядко може да им стъпи на малкия пръст по кипрене, пък и нашенка всъщност. А защо е и нужно.

# 111

Че какво ѝ е на чантичката  newsm78

Селяния било. Виж, да си натъпчат всичко по джобовете и да се пръскат по шевовете е красиво  Mr. Green

Да бе. Особено ако телефона е в задния джоб. После да не се оплакват, че цопнал в тоалетната.

# 112
Напълно съм съгласна с мненията на Борил и Не се сърди, човече.

Само не разбрах кое е по-естетичното на мъже със затворени кожени чехли отколкото със сандали. Rolling Eyes
А на синовете си не купувате ли сандали/чехли за през лятото и от коя възраст нататък краката им стават в графа "гнусни"?   Tired

# 113
  • Другата България
А, сетих се какво ме дразни Simple Smile

Глиганица в анцуг (па и в костУмче да е, все тая), вихреща се в ролята на модна полиция и естетически стожер.

О йееее. #2gunfire
smile3511 smile3521 newsm10
Два пъти прочетох някои постове, мислех, че от снощното вино имам привидения.... Tired ooooh!
Първо се запитах какви мъже познавате, виждате, с какви общувате, че да сте в състояние да ги забелязвате тези неща. След всички невероятни претенции и абсолютно несериозни твърдения ако не се знаем отдавна ще рече някой, че общувате най-малко с английското кралско семейство. И второ - кому е нужно да се вживява някой като моден гуру, твърдейки с категоричност пламенна кое било редно, модерно, правилно, селско и прочие? Да, покажи твоя снимка и на съпругът ти, да ви видим какви убавци сте, пък тогава заклеймявай селянията!
И сандали харесвам - мъжки, и чехли, кожени, от естествена кожа, и ММ носи, и аз нося, и на детето съм купувала.
Ризи с къс ръкав /дори и карирани, раирани, на ромбове и дори на цветя/ съм купувала лично и стоят невероятно.
Диагоналка не само че ММ ми има, но и аз имам. И детето има.
На, от селяните сме. Но пък 90% от заобикалящите ме носят същите тези неща. Значи селянията е повсеместна.

# 114
Всъщност не е в това проблема, че си комбинирал костюм с маратонки. А в това какъв костюм с какви маратонки ще комбинираш и на какво тяло.
Защото моделчетата от статиите са с перфектни тела. И един чул да им метнат отгоре, пак ще са готини.
А повечето хора не са чак дотам перфектни и сляпото водене "по модата" не им прави услуга всеки път.

# 115
Тук упорито се отрича гледката мъж със сандали независимо дали на бос крак или с чорап. Аз също не съм очарована от подобна гледка, освен ако мъжа не е на почивка нейде си. Това само за мъжки чехъл или сандал без чорап разбирайте.
На мен също така не ми харесва мъж обут в къси панталонки и да му се виждат косматите крака. Вярно било горещо, не се издържало, ама все пак...
Не харесвам да виждам и мъж с къси панталони и гладко избръснат.
Не ми е приятно да виждам петна от пот по дрехите.
Гнус ме хваща от неподдържани нокти независимо дали са на мъжка или дамска ръка.
Не ми е приятна гледка неподдържана прическа, особено мъжка. Мъжете е редно да се подстригват задължително веднъж в месеца, а дори е за предпочитане да е на 15-20 дни.
Не харесвам дебели жени с неподходящо къси дрехи.
Не възприемам нарязаните дънки, както и всякакви развлечени дрехи, панталони и дънки тип потури.
Не харесвам да видя и кални, нелъснати обувки.
Мога и още да пиша, но това се сещам на прима виста и ще спра до тук.

# 116
Имам щастието да се радвам на мъж с перфектни, чисти и поддържани крака, който си позволява да носи спортни сандали ЕССО  Stop В чуждите мъжки крака, обути в сандали, не се заглеждам, дразнят ме само ако са " сандал+чорап" Sick

# 117
  • Пловдив
Ето малко нарушени табута, които си изглеждат добре:

http://www.nyfifth.com/blog/2015/03/11/sharp-meets-gorgeous-4-me … rom-street-style/

Ох, тук ме хвана срам. Аз нося такива - http://www.nyfifth.com/blog/wp-content/uploads/2015/03/nyfifth-m … ns-outfit-one.jpg Само че моите са кафеви.

# 118
От показаните-дрехите въобще не ги забелязвам, защото брадата и косите заслепяват, буквално.

# 119
  • Пловдив
От показаните-дрехите въобще не ги забелязвам, защото брадата и косите заслепяват, буквално.
Ох, успокоих се. Аз брада нямам, само мустаци.

Общи условия

Активация на акаунт