Мъж със сандали

• 52 033
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 90
Това последното е за продавач на пазара.  Naughty

# 91
Това последното е за продавач на пазара.  Naughty
Факт е, че не само продавачите на пазара ги носят  Laughing
И то не на кръста, а под мишничка.

# 92
Проблема е че съвременните  смарт телефони, таблети,четци са по-обемисти като размер. Не се побират в джоб, примерно.
Аз имам една много яка раница, кожа, не туристическа,   в ежедневието я предпочитам.

# 93
А аз да попитам - жените с дебели пръстчета могат ли да ходят със сандали или и те да нахлузват затворените?  Simple Smile

Че какво ѝ е на чантичката  newsm78

Селяния било. Виж, да си натъпчат всичко по джобовете и да се пръскат по шевовете е красиво  Mr. Green

Факт е, че не само продавачите на пазара ги носят  Laughing
И то не на кръста, а под мишничка.

Приемам, че може да не ви харесва даден модел, но да се заклеймяват всички е крайно  Peace

# 94
По-добре мъж със сандали, отколкото със сКандали (както прочетох първоначално)!   bouquet

# 95
  • Куциндрел
У службата ми могат да се видят следните работни облекла:

vesi1, никой не говори за деца.
Сесе ,къде работиш  Joy
У фирма, заминаваща се с високи технологии. Но не работим пряко с клиенти и тук са все умни глави, та може и от там да произтича този фешън дрескод.
Не мога да намеря снимка у нета да онагледя колегата ми с разкопчаната риза, потника на дупки и космите....

За ПРОТКОЛОА: аз ходя само с диагоналки, така поне знам, че няма да си загубя чантата.  Naughty

# 96
  • Варна
Ето малко нарушени табута, които си изглеждат добре:

http://www.nyfifth.com/blog/2015/03/11/sharp-meets-gorgeous-4-me … rom-street-style/

# 97
Моме iany, баш на най- крупните баровци име през хуя как се обличат.
Ако по чудо се случи да излезеш от Левуново някога, може и да го осъзнаеш. Ама не съм оптимист за това. Wink

Борилчо не ми гледай в купичката. Аргументите ти са несъстятелни.
Кои точно гъзари?  Да ти кажа отскокни до Милано и Венеция да видиш как точно са облечени гъзарите преди да пишеш глупости.  50% от българските мъже са пълна скръб в облеклото, даже и богатите, сравнение с един средна класа италианец. И то не заради парите, а просто някаква култура на обличане, съчетаване на цветове, дрехи и обувки... Притежават някаква адекватност спрямо себе си.

# 98
Моме iany, баш на най- крупните баровци име през хуя как се обличат.
Ако по чудо се случи да излезеш от Левуново някога, може и да го осъзнаеш. Ама не съм оптимист за това. Wink

Борилчо не ми гледай в купичката. Аргументите ти са несъстятелни.
Кои точно гъзари?  Да ти кажа отскокни до Милано и Венеция да видиш как точно са облечени гъзарите преди да пишеш глупости.  50% от българските мъже са пълна скръб в облеклото, даже и богатите, сравнение с един средна класа италианец. И то не заради парите, а просто някаква култура на обличане, съчетаване на цветове, дрехи и обувки... Притежават някаква адекватност спрямо себе си.

+1

# 99
Ето малко нарушени табута, които си изглеждат добре:

http://www.nyfifth.com/blog/2015/03/11/sharp-meets-gorgeous-4-me … rom-street-style/

Ами това с костюма и маратнонките или кецове си абсолютен мейнстрийм в Европа, даже точно хгледах, че разни гъзари се носят така масово.

# 100
Отскочил съм много отдавана където и да помислиш.
Работата ми по случайност  е такава, че пътувам постоянно.
Но такова отношение и надничане в гардероба, само по селата е възможно тук.

# 101

Аха не е ли по-скоро селото се вижда по гардероба.

# 102

Аха не е ли по-скоро селото се вижда по гардероба.
Не. вярвай ми. Не е по гардероба.

# 103
.

Вярно е. И аз съм го забелязала.

# 104
Егати! Мъжа ми има сандали, диагоналка, че даже и шкембе  Joy Ще го сменям, само малко да порасне детето, че сега така хубаво му сменя памперса, че ще преживея модните му гафове  Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт