Мъж със сандали

• 52 032
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 75
На мен риза с къс ръкав (като показаната от Жаве) много ми харесва. Официална с дълъг - никак. Костюми също. Ама не давам акъл, нали  Mr. Green всеки с вкуса си.

...мъжете не трябва да носят риза с къс ръкав. Азбучни истини.

Азбучна истина за много хора е да се обличат според сезона, другото е смешно даже повече от подплънките от 80-те...

Да ви кажа това вглеждане в  облеклото на хората е   много безсмислена и селска работа...

Peace

П.П. Дори модната икона Вики Бекъм облича мъжа си със сандали, джапанки, ризи с къс ръкав и диагоналки, ама ние от нашите ще очакваме да ходят навлечени, защото са по-по  hahaha

# 76
Чантичка сложена през рамо.
И аз днес съм с диагоналка  Mr. Green

Keep_The_Change, те риза са обличали броени пъти в живота си. Не е като да не съм пробвала. Просто отказват.

Кофти, съжалявам да го чуя.

# 77
Това ли е  Thinking

# 78
Да. Но има и едни по мънички, които всъщност попадат някъде под мишницата.

# 79
Моме iany, баш на най крупните баровци име през хуя как се обличат.
Ако по чудо се случи да излезеш от Левуново някога, може и да го осъзнаеш. Ама не съм оптимист за това. Wink

# 80
У службата ми могат да се видят следните работни облекла:

vesi1, никой не говори за деца.
Сесе ,къде работиш  Joy

# 81
Моме iany, баш на най- крупните баровци име през хуя как се обличат.
Ако по чудо се случи да излезеш от Левуново някога, може и да го осъзнаеш. Ама не съм оптимист за това. Wink

# 82
Ще повторя нещата, но все пак...

Жени:

Пухкаланки с клин (особено прозрачен).
Тънко оскубани вежди (и нарисувани).
Без сутиен.
Да им се виждат гащите или цепката на г*за в клекнало положение.
Косми по ръцете.
Малки момиченца на високи обувки.

Мъже:

Загащени блузи.
Обръснати крачета.
Много гъсти вежди, слети.
Бирено шкембе.

# 83
Ето ви един виден селянин: http://roditeli.org/index.php?option=com_content&view=articl … 4-54&Itemid=9
Дразня се на лоша хигиена, другото е въпрос на вкус и никой не може да твърди, че неговият е по-добър от чуждия. Аз изпадам в потрес от дамски сандали с къси чорапи, но няколко пъти дизайнерите се опитаха да го лансират.

# 84

Да попитам риза с къс ръкав за работа ли не ти е приемлив вариант  или по принцип ???

# 85
Че какво ѝ е на чантичката  newsm78

# 86
Ами не ми върви никак в офиса да гледам голи мъжки крака.
То и работник да е, пак не го виждам с джапанки и сандали да ходи. Има огромен риск да се нарани. Някои мъже са принундени целогодишно да ходят със дебели обувки със защита от удари.
А от затворена лятна с памучен чорап няма да му замиришат толкова краката, освен ако не си въди гъбички.

Чакайте малко.
За работно облекло ли говорим или по принцип?
Бъди убедена, че работника на обект, който е задължен (има солени глоби по света за това) да е с обувки - специални, в извънработно време не ходи с тях.

Само за мъже в офис ли говорим или по принцип?

# 87
Ако мъжът носи къси панталони, то сандалите са най-адекватната обувка за тях. Има страхотни модели от естествена кожа, лично аз харесвам повече тези със закрити пръсти.

На едно 20-годишно момче може и да му вървят маратонки, но я си представете 45-50 годишен мъж с бермуди, чорапки и маратончици ...  Sick! Въобще маратонките, както и анцузите, ги възприемам само като дрехи за спорт и туризъм.

Много по-нелепо е мъж с чехли, облечен с явно "парадния" си кат дрехи, тръгнал на разходка в мола или на заведение. Мъж с чехли мога да възприема само ако се е запътил към плажа, независимо дали чехлите са кожени, гумени или от благороден метал.

# 88

Да попитам риза с къс ръкав за работа ли не ти е приемлив вариант  или по принцип ???

По принцип. Макар, че съм склонна да извиня човека, който е решил, че стюардите в самолетите трябва да са най-често с ризи с къс ръкав. Вероятно е по-практично.

# 89
Ето още една диагоналка:

http://www.dressking.net/uploads/products/original/4c2beb97219da … 77c59da51bdce.jpg

А понякога и такива ги слагат през рамо:

http://picbg.net/u/52402/55925/717267.jpg

Общи условия

Активация на акаунт