Мъж със сандали

• 51 980
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 60
Риза с къс ръкав, какъв е проблема? Съвсем нормално облекло. Стига да не е такава...http://denmun.deviantart.com/art/Short-Sleeve-Sheer-Button-Down- … n-Black-308136946

# 61
Да ви кажа това вглеждане в  облеклото на хората е   много безсмислена и селска работа.
Типично за градове с население колко Люлин, щото просто където и да ходят, имат един център и там се срещат и оглеждат.
Не ми се е случвало да заглеждам по улиците кой как е облечен. Случва се  единствено ако обстоятелствата способстват за това - примерно в чакалня при лекар, на дълга опашка в магазин , банка и пр и то щот няма друго какво да правя  в момента.

# 62
Проблемът е, че казва "Аз работя като QA в бизнес парка в Младост. Живея с нашите в Люлин. Возенето с метро е най-интересното, което ми се случва тези дни". Неадекватна и ужасно несекси дреха.

# 63
  • Куциндрел
У службата ми могат да се видят следните работни облекла:

vesi1, никой не говори за деца.

# 64
Проблемът е, че казва "Аз работя като QA в бизнес парка в Младост. Живея с нашите в Люлин. Возенето с метро е най-интересното, което ми се случва тези дни". Неадекватна и ужасно несекси дреха.
И? Кво, плебей, така ли?Подминаваш го пренебрежително  ли, ако въобще на него му дреме на .. Wink

# 65
Това ме втрещява:

Скрит текст:

Нещо не излиза снимката както трябва, докато не се кликне на нея.

# 66
Изобщо не съм съгласна за модата от 80--те и подплънките. Последно време в Берлин това е култово сако и даже се ровят по вторите употреби, за да си набавят точно такова с подплънки и право, а не вталено. Също трапецовидните дънкови якета от 80-те са модни.

Пък ризата с къс ръкава съвсем не виждам какъв е проблема.

# 67
И? Кво, плебей, така ли?Подминаваш го пренебрежително  ли, ако въобще на него му дреме на .. Wink

Да кажем, че шансовете на Леонардо ди Каприо да вземе Оскар са по-големи от това да му обърна внимание.

# 68
  • sofia
Много ограничено тълкувание за ризата с къс ръкав. А тези в другите градове може ли да носят? Нямат бизнес парк, нямат метро, значи може.

Те тея деца ще станат мъже, все пак. Някои навици се изграждат още в детството. Големия все по-рядко обува сандали, все гледа да е със затворени обувки. Определено се влияе от баща си.
Също така, джапанки носят само вкъщи, а такива шаренки панталонки само на почивка. Даже в момента нямат подобни, умаляха им.

# 69
А на кое се казва "диагоналка", че тази дума за сефте я чувам  Thinking

# 70
Изобщо не съм съгласна за модата от 80--те и подплънките. Последно време в Берлин това е култово сако и даже се ровят по вторите употреби, за да си набавят точно такова с подплънки и право, а не вталено. Също трапецовидните дънкови якета от 80-те са модни.

Пък ризата с къс ръкава съвсем не виждам какъв е проблема.

Това със саката няма да е траен тренд, убедена съм.

vesi1, използвай, че децата ти (ако имаш такива) са малки и ги научи да се обличат с вкус. Като избягват ризи с къс ръкав и такива от полиестер.

# 71
На онези чантички, които се носят през рамо и чантата попада на срещуположното на рамото бедро.

# 72
Много ограничено мислене , действително.
Излезте малко от  малкия си свят и ще видите нещата с други очи.
Безсмислена тема е това. Но явно има нужда и от такава.

# 73
Да ви кажа това вглеждане в  облеклото на хората е   много безсмислена и селска работа.
Типично за градове с население колко Люлин, щото просто където и да ходят, имат един център и там се срещат и оглеждат.
Не ми се е случвало да заглеждам по улиците кой как е облечен. Случва се  единствено ако обстоятелствата способстват за това - примерно в чакалня при лекар, на дълга опашка в магазин , банка и пр и то щот няма друго какво да правя  в момента.

Облеклото говори много за нас, за това как си се представяме и какви искаме да изглеждаме пред себе си и пред другите, каква ни е визуалната култура и социалното положение. Изобщо не е селско, а е супер интересно. Сега ти ако носиш диагоналка, недей да биеш барабана в бг-мама.

# 74
  • sofia
Чантичка сложена през рамо.
И аз днес съм с диагоналка  Mr. Green

Keep_The_Change, те риза са обличали броени пъти в живота си. Не е като да не съм пробвала. Просто отказват.

Общи условия

Активация на акаунт