Мъж със сандали

• 51 947
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 45
Обожавам мъж с карирана риза с къс ръкав!  Heart Eyes

# 46
  • София
Аз се натъжавам всеки път когато видя плетени пуловери или ризи от полиестер. (в допълнение към нещата изброени дотук). Но най-много ме втрещява мъжка риза с къс ръкав.
Това с мъжката риза с къс ръкав не го разбирам,какво лошо има?

Втрещително е!

# 47
Мъж със сандали и чорапи обаче. Само мъж със сандали не е проблем. Мъж с диагоналка -ужас. Мъж със синджири. Мъж с потник - мрежа  Simple Smile, мъж с анцунг от шушляк и обувки мрежа. Мъж с обувки шпицарки, резнати отпред + шкембе. Разкопчана риза, виждащи се косми и оплетено в космите синджирче.
За жените много неща също. Например жена с трърде много грим и множество инфантилни фибички и пепрудки по косата, домашно изрусена и прораснала коса, впити дрехи в наднормено тегло, широка блуза от полиестер с леопардова шарка...

# 48
Аз се натъжавам всеки път когато видя плетени пуловери или ризи от полиестер. (в допълнение към нещата изброени дотук). Но най-много ме втрещява мъжка риза с къс ръкав.

Никой нормален мъж не носи риза с къс ръкав по какъвто и да е повод.

Тогава критериите ти за нормален мъж са доста изкривени!

# 49

Как го реши толкова бързо?

# 50

Втрещително е!
А каква е разликата между ризка и тениска? И двете са с къс ръкав?
Аз какво да ви кажа, като ми пристигна навремето един сервизен от Германия на работа с къси до слабините дънки. И цял ден го гледах как се катери по едни балопреси.
Освен това и библиотекар с потник съм виждала. И то не навън, а на работното му място.

# 51
На едно хубаво, стегнато и подържано тяло, много неща от това, в което е облечено, са простени.
Примерно като видя хубав стегнат задник , хич не ме е грижа, че е в клин от полиестер.  Сори ама е така.

# 52
А, сетих се какво ме дразни Simple Smile

Глиганица в анцуг (па и в костУмче да е, все тая), вихреща се в ролята на модна полиция и естетически стожер.

О йееее. #2gunfire

# 53
Отдавна не е имало естетска тема Simple Smile.
Кажете кои неща ви дразнят в стила на обличане, или по-точно не приемате за естетически издържани.
Аз си признавам чистосърдечно, че ме избива на агресия от няколко бисера:

- мъж със сандали;
- мъж с карирана ризка с къс ръкав;
- мъж с гореизброените + чанта диагоналка  ooooh!;
- жена с неподдържана коса, зъби и нокти.
- жена със силиконови устни.

Има и още, но тези са от днес Mr. Green.

Мъж със шкембе, диагоналка, сандали+чорапи! Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Жена със силиконови устни, много грим, която едвам се клатушка на 20+см ток, с телефон в ръка! Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Също жена с огромен задник, обут в прашки! Sick
Не искам да си представям как изглежда без дрехи, само по прашки такова туловище! Sick

# 54

От това,че човека си е сложил риза с къс ръкав ,веднага да го определяш като ненормален.

От това,че мъж си е сложил риза с къс ръкав ,веднага да го определяш като ненормален.

# 55

Втрещително е!
А каква е разликата между ризка и тениска? И двете са с къс ръкав?
Аз какво да ви кажа, като ми пристигна навремето един сервизен от Германия на работа с къси до слабините дънки. И цял ден го гледах как се катери по едни балопреси.

Сериозно ли за теб няма разлика между тениска и риза?

# 56
  • Куциндрел
Другото, което съм виждала на работа - мъж с риза леко разкопчана на гърдите, отдолу потник на дупчици и от дупчиците стърчи съблазън. Добре, че преместиха въпросния колега по-далеч от мен, че не се налага по цял ден да се чувствам "съблазнена".

Това с ноктите, шортите, чорапите е в нашия офис, уж професията ни се води интелигентна...

# 57
  • sofia
Говорете в снимки, моля  Simple Smile
От сандал до сандал има огромна разлика.
Някои даже ми харесаха - я колко много

Кой спомена, че белите чорапи не са актуални  Mr. Green
Скрит текст:

Децата ми ходят със сандали тип "джапанка"
Скрит текст:
Мъжа ми отворена обувка носи само на морето.

# 58

От това,че човека си е сложил риза с къс ръкав ,веднага да го определяш като ненормален.

От това,че мъж си е сложил риза с къс ръкав ,веднага да го определяш като ненормален.

Има дрехи, които човек просто не трябва да облича. Така както дамското сако с подплънки е останало в 1985-та, мъжете не трябва да носят риза с къс ръкав. Азбучни истини.

# 59
Верно е втрещително...  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт