Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 43 021
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
elfi_mtra Супер, много се радвам за вас   bouquet

# 226
Здравейте отново момичета,Тези дни не съм писала ,че си изкарах акъла миналия ден.Събуждам се аз и какво да видя-кръв Sick при това ярко червена+съсирек.Звъннах веднага на доктора,каза да ми бият прегнил 5000+прогинекс.До вечерта намаля,Вчера сутринта същата работа,пообяд намаля и цвета започна да розовее.Днес -слава на Бога само някакво белезникаво течение при забърсване Praynig .Отидох доктора да ме види още миналия ден и каза че всияко е ок.Получавала съм контракции за това.Днес пак ходих,освен това потърсих и второ мнение.Потвърди ми се че всияко е наред,няма отлепване,просто матката се чисти по някакъв начин.Все пак от 3 дни пазя леглото и мисля да продължа поне още седмица.Сърчице чух и двата пъти  Praynig и термина ми е на 15.02.16-дано всичко е наред и на мен и на всички вас ,а за финал дебели бебоци. Heart Eyes

Успех ти желая моя термин е на 16.02.2016 !  smile3525

# 227
Здравейте отново момичета,Тези дни не съм писала ,че си изкарах акъла миналия ден.Събуждам се аз и какво да видя-кръв Sick при това ярко червена+съсирек.Звъннах веднага на доктора,каза да ми бият прегнил 5000+прогинекс.До вечерта намаля,Вчера сутринта същата работа,пообяд намаля и цвета започна да розовее.Днес -слава на Бога само някакво белезникаво течение при забърсване Praynig .Отидох доктора да ме види още миналия ден и каза че всияко е ок.Получавала съм контракции за това.Днес пак ходих,освен това потърсих и второ мнение.Потвърди ми се че всияко е наред,няма отлепване,просто матката се чисти по някакъв начин.Все пак от 3 дни пазя леглото и мисля да продължа поне още седмица.Сърчице чух и двата пъти  Praynig и термина ми е на 15.02.16-дано всичко е наред и на мен и на всички вас ,а за финал дебели бебоци. Heart Eyes
И от мен успех и спокойни месеци Simple Smile

Успех ти желая моя термин е на 16.02.2016 !  smile3525

# 228
elfi_mtra страхотна новина и много вълнуващо  Hug

# 229
Момичета, здравейте!

Днес пратих мъжа ми за направление 9, но личната казала, че е рано още. Давало се след 12 г.с.

Simple Smile Само за инфо пускам

# 230
Момичета, здравейте!

Днес пратих мъжа ми за направление 9, но личната казала, че е рано още. Давало се след 12 г.с.

Simple Smile Само за инфо пускам

Не е задължително да е тогава, може и по-рано  Peace На мен ЛЛ ми даде направлението, когато бях 7 г.с - явно си зависи от лекаря  Wink

# 231
Здравейте мамчета, живот и здраве ще стана мама за втори път на 08.02.2016г. Имам дъщеря на 5 години и дълго време чакахме двете чертички. Бебока вече си има сърчице и е цели 13.6 мм.
Хубавото е, че неразположението ми е следобедните часове и вечер и през деня съм работоспособна.
Дано имаме хубави моменти и само положителни емоции в темата ни.

Поздрави на всички и леко преминаване на първия триместър

# 232
Момичета от няколко дни ми се гади много силно. Днес сутринта се спасих с препечени филийки с масло и домат. Облекчи гаденето. Опитайте и при вас може да помогне. Направление 9 някой може ли да ми обясни за какво се взима?

# 233
ShellyKeys с това направление отиваш при гинеколога, който ще ти следи бременността и те записват за ЖК  Peace

# 234
Здравейте! Днес видях 2-те чертички и с радост искам да се включа във вашата групичка с термин 29-ти февруари Simple Smile

# 235
Момичета от няколко дни ми се гади много силно. Днес сутринта се спасих с препечени филийки с масло и домат. Облекчи гаденето. Опитайте и при вас може да помогне. Направление 9 някой може ли да ми обясни за какво се взима?
На мен ми помагаше и вода с лимон.

# 236
Благодаря ви момичета за подкрепата   bouquet .На новодошлите -честито и прекрасни 9 месеца.Относно гаденето -на мен много ми помога фрешче от 1 грейпфрут и 1 портокал. Wink

# 237
Здрaвейте момичетa! Dallina, нaпиши ми фейсбукa си дa ти прaтя пилaтесa. Сегa лaптопa ми е нa ремонт, но кaто си го вземa ще ти го прaтя.
Мислех,че с гaденето сa се поуспокоили нещaтa, но си е все същото нищо не помaгa и вече едвa издържaм. Дaно по-скоро минaвa, че е много неприятно.
Пропуснaх дa поздрaвя новодошлите и дa ви пожелaя щaстливи месеци до крaя.
Нa мен бременнодттa взе дa ми се отрaзявa и нa нервите. Много лесно избухвaм. Не помня товa нормaлизирaше ли се или до крaя си остaвaше.не знaм кaкво друго дa ви кaжa, зa сегa товa е.

# 238
Момичета, помагайте!

При последния преглед док видя, че имам хематом в матката, които е причина за болките в корема и кървенето. Поради тази причина не трябва да мърдам от леглото, но няма кой да ми даде болничен. Гинеколога ми каза, че за да ми даде болничен трябва да вляза в болница.
Дайте съвет какво да правя.
Мога ли да поискам болничен от личната?

# 239
Личната  може да ти напише болничен с диагноза кръвотечение  в ранна бременност. Мисля, че може да е за седмица или две не повече. Обаче всичко зависи от нейното желание. Да ти пише, че ще си на домашно лечение. Обаче това по- принцип гинеколога трябва да ти го напише, не знам, защо ти е отказал. Аз лично с предната бременност бях в много дълъг болничен от гинеколога,а не съм лежала в болница.

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 21:00 от elfi_mtra

Общи условия

Активация на акаунт