Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 43 010
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
... Поради тази причина не трябва да мърдам от леглото, но няма кой да ми даде болничен. Гинеколога ми каза, че за да ми даде болничен трябва да вляза в болница.
Дайте съвет какво да правя.
Мога ли да поискам болничен от личната?
От личната е до две седмици. При миналата ми бременност тогавашният ми гинеколог също ме накара да лежа в болница три дни. После всеки месец ми даваха нов докрая без проблем. Но съм чувала,  че някои дават без болничен престой. Но не знам редно ли е. А три дни минават бързо!
Успех!

# 241
На тема болнични сте,та да ви питам-максималния брой болнични дни,които се полагата за 1 година са 180 дни.45дни преди раждане в тези 180 ли се броят или са отделни  newsm78 благодаря предварително.

# 242
... Поради тази причина не трябва да мърдам от леглото, но няма кой да ми даде болничен. Гинеколога ми каза, че за да ми даде болничен трябва да вляза в болница.
Дайте съвет какво да правя.
Мога ли да поискам болничен от личната?
От личната е до две седмици. При миналата ми бременност тогавашният ми гинеколог също ме накара да лежа в болница три дни. После всеки месец ми даваха нов докрая без проблем. Но съм чувала,  че някои дават без болничен престой. Но не знам редно ли е. А три дни минават бързо!
Успех!
Благодаря Simple Smile

# 243
На тема болнични сте,та да ви питам-максималния брой болнични дни,които се полагата за 1 година са 180 дни.45дни преди раждане в тези 180 ли се броят или са отделни  newsm78 благодаря предварително.
Аз бях от седма осма седмица и ми не стигнаха до 45 дневния. Май 20 дни не ми стигнаха и бях отпуска. Но не бяха в една година. Не би трябвало да е проблем и да са в една година..

# 244

Болничните са 180 календарни дни, като 45 дневния болничен преди раждане не влиза  Peace Моя съвет е, за да си сигурна, че ще ти стигнат дните пусни си първо платена отпуска и после излез непрекъснат болничен до края. Това няма да ти се отрази негативно на обезщетението след това  Peace

# 245
  • ruse
Здравейте момичета имам йоркширски териер,а  съм бременна в 7 г.с. има си всички ваксинки как мислите нали няма проблем.Има ли други момичета с кученца?

# 246
Не се притеснявай за кучето,според мен,няма проблем.Една приятелка вече е в 5 месец, а кучето си живее в апартамента им. Има булмастив от 3 години.  Simple Smile

# 247
Добре  е да се поддържа много добра хигиена. Още по-добра и от преди. Много чистене, къпане на кучето често, дезинфекция на пода. Това е. Аз съм с персийка и мопс, но ги командировах у наще засега.

# 248
Здравейте и от мен Simple Smile пльос и аз в хубавата темичка Simple Smile
1ва бременност, 32год, от гр. София, термин 3 февруари Simple Smile Сега съм в 9 г.с, чухме сърчице на 2см ембрионче ♡
Чета ви от месец и вече нямах търпение да се включа Simple Smile
Аз имам вс симптоми -целодневно ежедневно изтормозващо гадене, виене на свят, тежест и дискомфорт в гърдите, отпадналост, безсъние и същевременно постоянна сънливост Sad Мн ме мъчи гаденето и за сж нищо не ми помага Sad повечко плача от безсилие, нооо търпя-няма как...
засега го определям като мн кофти период Sad Cry чакам с нетърпение хубавите дни Simple Smile
Поздрави на всички Simple Smile
P.s- По темата за дом.любимци-имам коте, което обичам мн. Тя е слънчице и си е при нас. Наложихме все пак промени- Не се гуша в нея, както преди и не чистя тоал.й

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 09:03 от ros4enka

# 249
Здравейте и от мен. На 29 г. съм от София. Втора бременност с термин 9.02.2016г. Лека бременност на всички и само хубави новини до края.

# 250
Здрaвейте и от мен! Aз днес дъм нa преглед и се нaдявaм дa чуя сърчице. Момичетa дa ви се оплaчa с тaзи бременност мaй ще стaнa мн дебелa с огромен корем. Сякaш бързо нaддaвaм и предния път коремa в четвъртия месец ми беше толковa голям, колкото сегa, a aз след 3 дни влизaм в третия месец. Нaпрaво зaпочвaм дa се плaшa.

# 251
И аз съм с малко кученце- мини пинчер. Всички ми казват да го дам на родителите ми да го гледат, но  не ми се иска, а и не смятам, че е опасно при добре поддържана хигиена на дома и животното. Котките са по опасни, тъй като са преносители на токсиплазмоза и при заразяване на бременна жена се стига до тежки увреждания на плода.
slan4ice_85 и моят корем си личи, а утре влизам в 7 г.с. и съм доста притеснена дали е нормално толкова рано да съм като в 3- 4 месец

# 252
И аз съм с малко кученце- мини пинчер. Всички ми казват да го дам на родителите ми да го гледат, но  не ми се иска, а и не смятам, че е опасно при добре поддържана хигиена на дома и животното. Котките са по опасни, тъй като са преносители на токсиплазмоза и при заразяване на бременна жена се стига до тежки увреждания на плода.
slan4ice_85 и моят корем си личи, а утре влизам в 7 г.с. и съм доста притеснена дали е нормално толкова рано да съм като в 3- 4 месец

Моя корем също е подут, а съм само в 6г.с., според мен е нормално,стига да нямате запек.

# 253
Здрaвейте и от мен! Aз днес дъм нa преглед и се нaдявaм дa чуя сърчице. Момичетa дa ви се оплaчa с тaзи бременност мaй ще стaнa мн дебелa с огромен корем. Сякaш бързо нaддaвaм и предния път коремa в четвъртия месец ми беше толковa голям, колкото сегa, a aз след 3 дни влизaм в третия месец. Нaпрaво зaпочвaм дa се плaшa.

slan4ice_85, спокойно ще чуеш сърчице!А за дебелеенето не си сама - и при мен е така, въпреки че е рано. Не мисля, че съм наддала бързо или много, но пък и преди да забременея не съм била фиданка - каквото такова! След прекрасния завършек на бременността ще си върнем старите килограми. Стига в определен момент да не започнат да пречат тези килограми - не мисля, че е чак такъв проблем.  Simple Smile

# 254
Аз пък не съм качила килограми, но се подух. Та май не е и от тях.

Общи условия

Активация на акаунт