Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 958
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Мили момичета за съжаление моите притеснения , за сърчице се оказаха не напразни!!!
В понеделник се установи мисед аборт, за съжаление нашето голямо щастие се оказа за кратко!!!
Започваме отново отначало, след кратка почивка на организма!!!
На всички пожелавам щастлив финал, лека и най - вече безпроблемна бременност и много приятни емоции!!! Няма да се отписвам от темета , ще ви следя , ако нямате нищо против, искам да изживея заедно с вас всички емоции и тревоги, само ще помоля админ на първа страничка да ме премахне от списъка!!!
Хубав ден и се пазете от жегата!!!
Съжалявам, мила! Изпитах го преди 6 месеца мисед аборта, не е лесно да се преглътне загубата, но вярвай ми времето минава много бързо. Пазихме се 6 месеца по мое желание и  стана веднага след като пробвахме. А иначе д-ра ми беше казал още след първия цикъл, че може да опитаме пак. Желая ти много успехи и не се притеснявай на много жени при първа бременност се получава така. Моя съвет е да си дадеш малко повече време, за да мине тази неприятна емоция. Желая ти късмет и бързо възтановяване!

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 12:41 от ShellyKeys

# 406
Илонa, съжaлявaм зa зaгубaтa, но стискaм пaлци бързо дa се възстaновиш и скоро дa ни се похвaлиш отново.
Aз дa дaм отчет след вчерaшния преглед. Бебчо е порaстнaл с цял см.зa еднa седмицa. Вече е 3 см., но не му се шaвaше и док не можa дa му нaпрaви хубaвa снимкa. Нa 21.07 вече ще ме зaпишaт нa ЖК и тогaвa ще нaпрaвим БХС. Тогaвa ще съм в 12 седмицa. Не знaм дaли дa си прaвя рaннa ФМ, знaм че е добре дa се нaпрaви, но всичко е свързaно и с финaнси.
Кaк сте с гaденето при мен продължaвa все още.  Много се измaрям и ми се ще вече дa си остaвaм вкъщи, но имa време. Поне още 3 месецa ще рaботя

# 407
  • Варна
ще нaпрaвим БХС. Тогaвa ще съм в 12 седмицa. Не знaм дaли дa си прaвя рaннa ФМ, знaм че е добре дa се нaпрaви, но всичко е свързaно и с финaнси.

Така или иначе без измерванията, които правят на ФМ, няма как да пуснеш изследване за БХС. За мен по-важна е ФМ, от тези статистически предположения при БХС.

# 408
Момичета днес чухме сърчицето, вече може да ме запишете и мен на първата страничка с термин 24.02.2016г.  На 32г. от София първа бременност Simple Smile

# 409
ще нaпрaвим БХС. Тогaвa ще съм в 12 седмицa. Не знaм дaли дa си прaвя рaннa ФМ, знaм че е добре дa се нaпрaви, но всичко е свързaно и с финaнси.

Така или иначе без измерванията, които правят на ФМ, няма как да пуснеш изследване за БХС. За мен по-важна е ФМ, от тези статистически предположения при БХС.

Знaчи, ще ми нaпрaви док и Фм, сaмо че ще се ползвa нaпр.зa регистрaция. Тя кaзa, че първо ще нaпрaви едно зaмервaне и след товa ще ме изпрaти дa ми вземaт кръв зa БХС-то. Aми с преднaтa бременност съм си прaвилa сaмо еднa ФМ в 19 седмицa и нищоповече. Зaтовa сегa все едно съм бременнa зa първи път. Съвсем по рaзличен нaчин зaпочнaхa този път прегледите и консултaциите.

# 410
Здравейте момичета, ние минатала седмица чухме сърчице, сега съм в 7+1г.с., термина е на 24.02.
Пожелавам на всички ни една лека и спокойна бременност.

# 411
  • Варна

Знaчи, ще ми нaпрaви док и Фм, сaмо че ще се ползвa нaпр.зa регистрaция. Тя кaзa, че първо ще нaпрaви едно зaмервaне и след товa ще ме изпрaти дa ми вземaт кръв зa БХС-то. Aми с преднaтa бременност съм си прaвилa сaмо еднa ФМ в 19 седмицa и нищоповече. Зaтовa сегa все едно съм бременнa зa първи път. Съвсем по рaзличен нaчин зaпочнaхa този път прегледите и консултaциите.

Да ти кажа, няма кой знае, каква промяна отпреди 5-6 г. Всичко по ЗК си е едно и също. Ти избираш дали да отидеш на специалист за тези 3 ФМ, които се заплащат.

# 412
Момичета, вчера се запознах с едно момиче от Асеновград. Тя има дъщеричка вече на 3 месеца. Та тя като била бременна била ходила в Пловдив на 5D. Не знаеше какви са цените, уредила се е чрез познати лекари, но си заслужавало да се иде. Вие как мислите на кое е по-добре на 3D, 4D или на това 5D?

# 413
  • Варна
Момичета, вчера се запознах с едно момиче от Асеновград. Тя има дъщеричка вече на 3 месеца. Та тя като била бременна била ходила в Пловдив на 5D. Не знаеше какви са цените, уредила се е чрез познати лекари, но си заслужавало да се иде.

Ей, това вече е новост и за мен. Какво ли се вижда на 5Д?

# 414
  • В сбъднатите си мечти :)
Момичета, вчера се запознах с едно момиче от Асеновград. Тя има дъщеричка вече на 3 месеца. Та тя като била бременна била ходила в Пловдив на 5D. Не знаеше какви са цените, уредила се е чрез познати лекари, но си заслужавало да се иде.

Ей, това вече е новост и за мен. Какво ли се вижда на 5Д?
От 01:03 нататък ... https://www.youtube.com/watch?v=9k9rfGJnEp0 , макар че според мене чак до там не е наложително да го виждаме  Laughing

# 415
 Здравейте момичета!  Благодаря за  страхотната тема. На 26г с първа бременност,
термина ми го определиха на 16.02.16г.,

Запис и от мен!   bouquet  bouquet  bouquet

# 416
Здравейте.Много се радвам,че открих темата.На 32 год. съм от Свищов втора бременност.
За сега всичко е наред.Нямам гадене не ми се повръща.В началото имах леко розово зацапване и сега пия дуфастон и но-шпа,както и фолиева киселина.Умората е на лице.Много бързо се уморявам и гърдите много ме болят.Пожелавам на всички лека бременност.Утре съм на консултация и след това ще пиша какво ми е казала докторката

# 417
Здравейте момичета, има нещо около мен което ме притеснява... Вчера се събудих с пъпки по ръцете над лакътя и някло по бедрата - адски сърбят, и снощи ставах да се мажа с бабини рецепти за да заспя....незнам може да са и от някое животинче да ме е нахапало-но аз по цял ден стоя вкъщи и си почивам + това съм на утрогестан 3х2 вагинално - възможно ли е да е от него.. и аз незнам вече. В събота съм на преглед и ще ме вписват в ЖК, в момента съм в 9+5 г.с.
зд.ог утрогестана било така ми каза док.
Понеже сме инвитро и го пия и слагав вагинално от началото на месец Май, ми се изостри алергията като цяло/док.ми каза че няма проблем с противоалергичния мехлем и капките,след като се спрял всичко ще се оправи така каза /Дано

# 418
Здравейте, моя лекар ми каза да направя бхс и фм в 13та седмица, не в 12, защото ще се види повече и ще се огледат камерите на сърчицето.
Исках да попитам вие имате ли главоболие? От няколко дни съм ужасно силно главоболие вечер и ме е страх да не е от утрогестана. А също и подут корем имам вечер - като в 5-6ти месец съм. Утрр ще питам доки дали е нормално това.

# 419
Здравейте, моя лекар ми каза да направя бхс и фм в 13та седмица, не в 12, защото ще се види повече и ще се огледат камерите на сърчицето.
Исках да попитам вие имате ли главоболие? От няколко дни съм ужасно силно главоболие вечер и ме е страх да не е от утрогестана. А също и подут корем имам вечер - като в 5-6ти месец съм. Утрр ще питам доки дали е нормално това.
аз съм с главоболие от една седмица вече но установих че е от кръвното много го свалям 100/45 или 50

Общи условия

Активация на акаунт