Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 969
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
  • В сбъднатите си мечти :)
Darlina : И аз съм изненадана...  Thinking Личната ти ли се дърпа да ти даде направление с код 9 или първия свободен час за твоя АГ е чак след месец... Да не е като моя док с часове за половин година напред и за това да се получава такова забавяне ?...  Rolling Eyes Ако не е това, значи личната ти е за бой  bash

# 391
Това забавяне се получава заради пълния график на избраната от мен  лекарка. Биохимичен скриининг ще правя в 12 седмица( имама час), но самото записване за ЖК ще в 16. Обадих и се да я питам не е ли късно , и тя ми каза че след като ще си прав БХС в 12 седмица не е късно за записване..
Оффф, тия лекари значиии   newsm78
А възможно ли е да се запиша при един Аг и после да се прехвърля към друг?..май така ще напрвя..
Иначе, вчера бяхме на преглед (9 г с) и видяхме на бебчетата ръчичките. Много сладко.. Heart Eyes

# 392
Е, щом си ходила на лекар и ще си правиш изследвания всичко е наред. И моята лекарка е заета и се записва с месеци напред по ЗК (в Токуда), затова си плащам първите прегледи.
Но след две раждания (Токуда и Шейново) категорично искам пак в Токуда, живот и здраве.

# 393
Това забавяне се получава заради пълния график на избраната от мен  лекарка. Биохимичен скриининг ще правя в 12 седмица( имама час), но самото записване за ЖК ще в 16. Обадих и се да я питам не е ли късно , и тя ми каза че след като ще си прав БХС в 12 седмица не е късно за записване..
Оффф, тия лекари значиии   newsm78
А възможно ли е да се запиша при един Аг и после да се прехвърля към друг?..май така ще напрвя..
Иначе, вчера бяхме на преглед (9 г с) и видяхме на бебчетата ръчичките. Много сладко.. Heart Eyes

Можеш да го смениш док, с ново направление от личната лекарка ...   bouquet

# 394
  • София
Здравейте, момичета   bouquet,
Отскоро следя темата, но днес се записвам при вас след вчерашния преглед.
От София съм, на 28 год,  втора бременност, термин по калкулатор 28.02, но следващия път ще питам и док за потвърждение. Вчера видяхме ембрионче и тупкащо сърчице  Heart Eyes
Пожелавам на всички леко бременеене!

# 395
Честито и добре дошла Alexandra*  Hug

# 396
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet,
Отскоро следя темата, но днес се записвам при вас след вчерашния преглед.
От София съм, на 28 год,  втора бременност, термин по калкулатор 28.02, но следващия път ще питам и док за потвърждение. Вчера видяхме ембрионче и тупкащо сърчице  Heart Eyes
Пожелавам на всички леко бременеене!

Ох, че хубаво. Дано в петък и аз да видя същото.  Praynig

# 397
  • Варна
Мили момичета за съжаление моите притеснения , за сърчице се оказаха не напразни!!!
В понеделник се установи мисед аборт, за съжаление нашето голямо щастие се оказа за кратко!!!
Започваме отново отначало, след кратка почивка на организма!!!
На всички пожелавам щастлив финал, лека и най - вече безпроблемна бременност и много приятни емоции!!! Няма да се отписвам от темета , ще ви следя , ако нямате нищо против, искам да изживея заедно с вас всички емоции и тревоги, само ще помоля админ на първа страничка да ме премахне от списъка!!!
Хубав ден и се пазете от жегата!!!

# 398
  • Варна
Илона, много добре те разбирам, съжалявам за загубата. Колкото и да е трудно, трябва да събереш сили и да продължиш напред. Поплачи си, това много помага. Ще ти пратя на лични тема, където може да споделиш мъката си, ще намериш разбиране и съвети занапред. Там всички сме минали през това.

# 399
Някоя от вас планира ли да прави Пренатест? Аз планирам след 3 седмици.

# 400
Мили момичета за съжаление моите притеснения , за сърчице се оказаха не напразни!!!
В понеделник се установи мисед аборт, за съжаление нашето голямо щастие се оказа за кратко!!!
Започваме отново отначало, след кратка почивка на организма!!!
На всички пожелавам щастлив финал, лека и най - вече безпроблемна бременност и много приятни емоции!!! Няма да се отписвам от темета , ще ви следя , ако нямате нищо против, искам да изживея заедно с вас всички емоции и тревоги, само ще помоля админ на първа страничка да ме премахне от списъка!!!
Хубав ден и се пазете от жегата!!!

Много прегръдки за теб, мила....  Hug Hug Hug
Нямам си и представа какво ти е сега, но да знаеш че сме насреща за разговори ... bouquet
/още повече ,че вече смятам че след толкова мъка покрай забременяването ми, станах спец по засичания и стимулирания на ОВу и всякакви други съпътстващи забременяването фактори...  ooooh! /

# 401
Здравейте, чета Ви от самото начало, но сега се престраших да се включа - на 27 години съм от София/Божурище, първа бременност в 7+3 г.с. с очакван термин 21.02. Днес видях тупкащото сърчице и се поуспокоих малко Simple Smile

# 402
Някоя от вас планира ли да прави Пренатест? Аз планирам след 3 седмици.

Моля те, сподели повече, вярно ли, че и той не е напълно точен? Къде ще правиш и колко струва?

Илона, много прегръдки Hug

# 403
Аз като го гледам този тест, безумно скъп ми се видя...  ooooh!  След като видях поста на Licoco за него реших да се образовам на сайта им http://www.prenatest.bg/za-prenatest/investiciata/

Ама 2000 лв... за не 100% сигурен резултат...  Shocked

# 404
Ами 99% точен го дават, но аз така или иначе съм решила да го правя. 2500 лева е за пълния пакет и експресен, че нямам нерви да чакам. На сайта им има местата където се прави. Амниоцентезата я дават 100%, но не ме кефи и е опасна. Предпочитам да съм спокойна на ранен етап.

Общи условия

Активация на акаунт