Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 500
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ура, ура, още една мама, prikazzka добре дошла  Hug

Вчера си записах първия преглед, чак след седмица, другата сряда. В петък мисля да си направя още един тест, дано чертата е по-ярка.

И отново времето започна да тече мнооооого бавно  ooooh!

# 76
Добре дошли на всички нови мами, лека и спокойна бременност   bouquet

# 77
Здравейте и от мен  Heart
Преди няколко дни разбрахме, че очаквам бебче през февруари Simple Smile Казвам се Ивелина, живея и заченах в Лондон. Simple Smile По мои пресмятания вероятният ми термин е на 17-ти февруари, но нека изчакаме този на наблюдаващият ми акушер-гинеколог...., и термина ще го разберем вероятно другия вторник. Simple Smile Вълнувам се, както през първата ми бременност - да, имам дъщеричка на 5,5 год., Нели се казва Simple Smile Не се сещам за друго инфо, което мога да дам за себе си - надявам се да си помагаме занапред и това да го правим забавно. Simple Smile
Хубав ден, бъдещи мами....и другия вторник ще се отчета със сигурен термин Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 15:57 от navi

# 78
  • В сбъднатите си мечти :)
много се радвам,че започнахме да се събираме вече повечко ... Hug Hug Hug

# 79
Здравейте от мен   bouquet една от Февруарки 2011 ,имам прекрасно момченце и много хубави спомени от тогавашното ми бременеене...
Имам вече доста голямо закъснение на цикъла,миналата седмица направих тест с + резултат,след което пуснах и кръвен-резултатите очаквам утре,след което ще отида и на гинеколог.По мои изчисления термина ще е 04,02.Искрено се надявам всичко да е наред и бебето да го има....правим опити от около две години и все не се получава,дано сега да е станало....Освен с напрегнати и болезнени гърди,друго неразположение не усещам.Надявам се след утре да имам повече яснота и тогава да ме включите и мен към бременните редици...На всички пожелавам леко бременеене и щастлив финал!!!

# 80
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Всяка година ... тайничко си чета .. особено първите теми на Февруарки  Embarassed Аз съм с 2 февруарчета Simple Smile реколти 2010 и 2014 (бяха даже коконите с еднакъв термин)... Пожелавам ви да сте здрави, да имате леки и прекрасни бременности, и да си сформирате прекрасна група и приятелства  Hug А това винаги се получава при февруарските майки - казвам го от опит  Wink

# 81
  • СОФИЯ
Всяка година ... тайничко си чета .. особено първите теми на Февруарки  Embarassed Аз съм с 2 февруарчета Simple Smile реколти 2010 и 2014 (бяха даже коконите с еднакъв термин)... Пожелавам ви да сте здрави, да имате леки и прекрасни бременности, и да си сформирате прекрасна група и приятелства  Hug А това винаги се получава при февруарските майки - казвам го от опит  Wink

Hug Hug Hug Hug

Да, наистина хубава групичка се заформяме  Peace Heart Eyes

# 82
  • Пловдив
Здравейте,мили момичета  Hug  И аз ще се запиша с термин 10.02.16 ,от Пловдив, с втора бременност, на 35г съм .  Много се надявам да остана с вас до края . Аз в неделя си видях положителния тест,но за съжаление във вторник сутрин имах леко яркочервено слузесто зацапване и много се изплаших.Веднага отидох на преглед,но първите 2-ма с кофти ехографи не видяха нищо,а третия каза,че е вътрематочно и без отлепвания.Много се изплаших,но днес за сега е чисто и малко се успокоявам.Пия ФК и утрогестан (за кървенето).Вече си имам 2 снимки на плодния сак и няам търпение да минат 2 седмици за сърчице.На всички желая леко бременеене.

# 83
  • София
Добре дошли на всички нови мами   bouquet

Понапълва се темичката, дано да има само хубави и весели емоции!

# 84
  • В сбъднатите си мечти :)
Явно само аз имам симптоми за сега Simple Smile Освен напрегнатите гърди... Гади ми се от  ВСИЧКО, ама от ВСИЧКО, от кафе, от храна, от парфюма ми, от препарата в тоалетната...
И това непрестанно гадене и повръщане беше причината да си направя тестовете Laughing Прочетох всички статии тук за гаденето, пробвах съветите на много мами - и солети, и със соленки, и с бисквити, и газирана вода пропих, нищо не помага. След 10мин бягам към тоалетната  Embarassed Освен всичкото съм и като парцал-непрестанно ми се спи, въпреки спя поне по  8 часа. Чак ме е срам от колегите на работа- нали не знаят още за бъдещия бебо, сигурно си мислят че ходя вечер по заведенията  ooooh! Laughing... Но пък всичко си заслужава, като се има предвид крайния резултат  Hug

# 85
  • СОФИЯ
Аз освем, че ме боли корема/кофти работа/ се чувствам малко подута и леко виене на свят.
Нищо друго за сега.
Това ми е първа бременост и следя всяко едно усещане.

# 86
Здравейте момичета на 09.06.2015 разбрах че съм бременна по изчисленията на календара термина е 18.02.2015, аз съм на 25 години от София. За симптомите много се изморявам и ми се спи постоянно, гърдите също ми са напрегнати и доста големички и понякога чувствам болки в слабините. На 19.06 съм на преглед надявам се всичко да е наред  baby_neutral Praynig

# 87
Здравейте и от мен! Оказа се, че и ние ще Ви правим компания Февруарски мами и бебоци! Казвам се Дани и ако всичко е наред на 3 февруари би трябвало да се появи и моето малко човече!  Rolling Eyes Желая на всички мами лека и безпроблемна бременност!!!   bouquet

# 88
Здравейте и от мен,момичета!  Hug На 29 години съм и от януари правихме опити и не се получаваше,бях започнала леко да се притеснявам,че и цикъла ми все е с нередовна дата и ми беше трудно с изчисленията.Тази неделя сънувах,че си правя тест и е положителен,но го отдадох на подсъзнателното ми желание да забременея.Снощи сънувах същия сън и сутринта преди работа си взех тест,защото вече ми закъсняваше минимум 2 дни и така видях  EFP , след това направих още един и той положителен.  Grinning Чувството е много странно и хубаво,и сякаш още не мога да го осъзная. Simple Smile По календара термина ми е 16.02.2016 и пише- Бременна в седмица 4 (гестационна седмица 5) Кога трябва да се отиде на първи преглед  според вас?
На всички пожелавам безпроблемна бременност и само положителни емоции тези 9 месеца   bouquet

# 89
Еха, колко много нови мами Hug Добре дошли на всички, лека и спокойна бременност   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт