Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 43 019
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
да, с котките е по-опасно, наистина. Ние се изследвахме за токсоплазмоза. Отрицателна, за радост, но и моята маца е само домашна, ваксинирана, редовно обезпаразит и сега няма досег с други животни. А иначе- противно на очакванията- на мен и антителата са ми отрицателни, т.е не съм имала предишно изкарана токсоплазмоза, а цял живот съм имала котка... Но докторът каза- не е задължително Simple Smile

И моят корем си личи вече, но аз като цяло, макар да съм висока и едра, имам малка талия и по принцип нямам никакъв корем, та сега си е натрапчиво видим Simple Smile
Относно запека- за тези, които страдат от него- пробвайте с мн вода и няколко сливи от компот. Мисля действа безотказно Simple Smile

Днес за гаденето дъвча джинджифил и вода с лимон, но и това няма ефект засега :/

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 14:07 от ros4enka

# 256
Аз отслабнах с 3кг покрай това гадене, но въобще не ми личи (само по кантара)... Сега малко по малко ми се възвръща апетитът и спрях да свалям, така че очаквам сега и да започна да качвам вече Wink
Иначе коремът ми е подут постоянно - от каквото и да хапна, само газове получавам, много е неприятно... очаквам с нетърпение да се нормализират нещата Simple Smile

# 257
  • В сбъднатите си мечти :)
Аз отслабнах с 3кг покрай това гадене, но въобще не ми личи (само по кантара)... Сега малко по малко ми се възвръща апетитът и спрях да свалям, така че очаквам сега и да започна да качвам вече Wink
Иначе коремът ми е подут постоянно - от каквото и да хапна, само газове получавам, много е неприятно... очаквам с нетърпение да се нормализират нещата Simple Smile

Сходна ситуация - минус 5 кг съм, но от това пък съвсем си личи коремчето ми... Peace
Понеже и аз като ros4enka имам тънка талия, така се набива сега на очи  ooooh! Ходя с 3-4 широчки блузи на работа, макар винаги да съм купувала вталени дрехи, които сега пазят гардероба Simple Smile
Вие на плаж ходихте ли? На басейн ме е страх, заради гъбичките, но плаж...?  Rolling Eyes

# 258
Моят лекар каза- никакво слънце и прегряване, ако ходиш на море- рано сутрин до 11ч и няма проблем да се топят крачета във водата. Мн трябва да се пазим от всякакви летни вируси. Може би, ако е безпроблемна бременността и се подходи отговорно- не би трябвало да има проблем Simple Smile
Аз май ще пропусна моренцето това лято... не съм сигурна, но...при мен проблемът е пътя, едва издържам 15 мин в колата, а какво остава 5-6 часа Simple Smile

# 259
  • В сбъднатите си мечти :)
Моят лекар каза- никакво слънце и прегряване, ако ходиш на море- рано сутрин до 11ч и няма проблем да се топят крачета във водата. Мн трябва да се пазим от всякакви летни вируси. Може би, ако е безпроблемна бременността и се подходи отговорно- не би трябвало да има проблем Simple Smile
Аз май ще пропусна моренцето това лято... не съм сигурна, но...при мен проблемът е пътя, едва издържам 15 мин в колата, а какво остава 5-6 часа Simple Smile

Значи не съм само аз в колата така...   bouquet
Иначе с мъжа все бяхме нанякъде с колата, сега се уморявам и за 10-ина минути път... това в комбинация с лягането в 9 часа и това,че докато се подпра някъде съм заспала или повърнала, ме прави пълна карикатура hahaha

# 260
elisa.nikolaeva  Hug същата картинка съм  ooooh! но съм и ревла на всичкото отгоре... обаче едва издържам- вече 3 седмици съм като парцал и не успявам да се събера  ooooh! както казах- чакам хубавите дни, за които всички приятелки ми говорят  Grinning

# 261
elisa.nikolaeva  Hug същата картинка съм  ooooh! но съм и ревла на всичкото отгоре... обаче едва издържам- вече 3 седмици съм като парцал и не успявам да се събера  ooooh! както казах- чакам хубавите дни, за които всички приятелки ми говорят  Grinning

Леле, момичета, като ви слушам и чак лошо ми става! Направо не мога да повярвам колко неприятни моменти изживявате! Дано по- бързо да спрете с гаденето и останалите странични "ефекти" и да се радвате на една много спокойна и безпроблемна бременност по- натам  Peace

# 262
Момичетa, много ви съжaлявaм зa тези неприятности съпътствaщибременносттa ви, но дa се нaдявaме, че съвсем скоро ще отминaт.
Aз също бях изключитекно слaбa кaто зaбременях, и зaтовa може би толковa бързо ми проличaвa, но от толковa слaбa дa не стaнa 100 килa,че не знaм кaк ще се движa. Но все пaк вaжното е дa сме живи и здрaви и дa си родим здрaви бебоци.
 Ох, aз с преднaтa бременност следях всичко по седмици, и не мислех зa нaпред. A сегa мисля все нaпред. Днес дaже и именa мислих. Дaно не ми се смеете aмa не знaм кaкво ме кaрa дa мисля нaпред.

# 263
Аз за име мисля от преди да съм забременяла. И съм страшно уморена, не помня със сина ми да съм била така. Но също помня,  че спях по десет часа и повече до последно. Сега рядко ми се получава.
Аз май не съм ви споделяла, но и този път имах зацапвания и т.н. от седмица съм ок, но си изкрах акъла. Според лекарите няма проблем. Тези от вас, с подобни проблеми, премина ли всичко? А пиете/слагате ли утрогестан?
Аз броя дните до 12 седмица!

# 264
  • Sofia
Здравейте мами!

Днес бях на доктор за първи преглед. Всичко е наред към момента, но сърце не се чу, защото е още рано. В 6 седмица съм и доки каза че ако всичко е наред на 23.02.2016г ще си имаме бебе  Simple Smile

Относно симптомите на бременност имам само постоянно гадене и заспиване дето намеря  Grinning
За гаденето ми предписаха Вомитусхил, което е хомеопатично. Ще го пия и ще споделя има ли ефект.

А за проличаването на бременност ми казаха че при втора и всяка следваща започва да личи по рано, защото коремните мускули са се отпуснали вече и не са толкова еластични.

# 265
да, с котките е по-опасно, наистина. Ние се изследвахме за токсоплазмоза. Отрицателна, за радост, но и моята маца е само домашна, ваксинирана, редовно обезпаразит и сега няма досег с други животни. А иначе- противно на очакванията- на мен и антителата са ми отрицателни, т.е не съм имала предишно изкарана токсоплазмоза, а цял живот съм имала котка... Но докторът каза- не е задължително Simple Smile

И моят корем си личи вече, но аз като цяло, макар да съм висока и едра, имам малка талия и по принцип нямам никакъв корем, та сега си е натрапчиво видим Simple Smile
Относно запека- за тези, които страдат от него- пробвайте с мн вода и няколко сливи от компот. Мисля действа безотказно Simple Smile

Днес за гаденето дъвча джинджифил и вода с лимон, но и това няма ефект засега :/
И аз бях чела за джинджифила и пробвах, но стана по-зле, само при мисълта за него и ми става лошо. От няколко дни нищо не ми се яде и честно да ви призная, малко насила хапвам, че по странното е че и глад ме гони, заедно с гаденето. Но ще мине, това ме успокоява.

# 266
  • ruse
Аз за име мисля от преди да съм забременяла. И съм страшно уморена, не помня със сина ми да съм била така. Но също помня,  че спях по десет часа и повече до последно. Сега рядко ми се получава.
Аз май не съм ви споделяла, но и този път имах зацапвания и т.н. от седмица съм ок, но си изкрах акъла. Според лекарите няма проблем. Тези от вас, с подобни проблеми, премина ли всичко? А пиете/слагате ли утрогестан?
Здравей аз слагам утрогестан 2 по 3 хапчета и зацапването спря,ноо доки каза да не ги спирам докато не отида на следващия преглед ,а той е на 06.07

# 267
                                                                                                                                                                           И аз миналата седмица имах двудневно зацапване,като отнаало си беше кръв и няколко съсирека.Доктора казва е не е проблем,матката полуавала контракции,но плода е ок.Аз реших да потърся и второ мнение-което е на същото мнение. newsm78Дано са прави-все пак те са докторите.От тогава не съм имала проблеми ,но е факт ,че предимно пазя леглото и не се натоварвам по никакъв начин.Малко със страх отивам в тоалетата от тогава,но какво да се прави Rolling Eyesмоля се всичко да е наред и за успешен финал.А дните до края на трети месец ги броих поне 50 пъти Joy

# 268
  • последна надежда
Аз ходих на моренце в Гърция за 3 дни. Пих но шпа превантивно и проспах половината път. Не съм се крила от слънцето, само се мазах с висок фактор слънцезащитно.
Това ми е трето дете и много ми личи коремчето... Даже започнах да се маже с крем против стрии.
От "екстрите" имам пълният пакет, като най-много ме мъчи умората и гаденето.

# 269
Аз преди няколко седмици изгорях на един събор бяхме, обелих се и нищо ми няма.Но помня,пих много вода през целия ден. А преди да си направя теста с моя по цял ден карахме колелета. Даже миналия ден пак се качих да покарам за 30 мин.,но на ден пия доста вода днес примерно се хванах,че почти 3 л ги докарвам.

Общи условия

Активация на акаунт