Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 950
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте на всички ! newsm51 Сега видях,че има такава тема и много се зарадвах! Казвам се Теодора от Стара Загора на 30г. първа бременност с термин 8 февруари  kyllmg Сега съм в края на 9та седмица! Доста ми се гади,но не повръщам.От няколко дни чувствам леко облекчение, но тежеста в корема и отвръщението от миризми все още ги има. Радвам се,че мога да споделям с вас и взаимно да си бъдем полезни! Hug

# 421
  • В сбъднатите си мечти :)
Здравейте на всички ! newsm51 Сега видях,че има такава тема и много се зарадвах! Казвам се Теодора от Стара Загора на 30г. първа бременност с термин 8 февруари  kyllmg Сега съм в края на 9та седмица! Доста ми се гади,но не повръщам.От няколко дни чувствам леко облекчение, но тежеста в корема и отвръщението от миризми все още ги има. Радвам се,че мога да споделям с вас и взаимно да си бъдем полезни! Hug

Добре дошла, Теди и леко бременеене  Hug Hug Hug

# 422
  • София
Здравейте, момичета, как сте днес?
 Да ви кажа няма нищо общо първа бременност и втора (поне засега де). С предната изобщо не ми се гадеше , нито ми се повръщаше, дискомфорт имах вече към края , понеже бебето наедрява и се появяват киселини. Този път обаче още от миналата седмица се започна с гаденето, не  ми се повръща де, но корема ми е като балон, не ми се яде абсолютно нищо Sad Вчера бях на курс от работа с още трима мъже в една стая, следобяда толкова лошо ми стана от ароматите им, че да не ви казвам  #Crazy , излязох чак от стаята , сигурно са ме гледали странно, ама ...

# 423
  • Варна
Моите всички бременностти са така, с гадене, повръщане, световъртеж. Покой намирам само легнала.

# 424
Здравейте и от мен, първа бременност ми е,  нямам гадене но за сметка на това ходя до "WC"доста често и имам болки  и напрежение в гърдите, миризмите също ги усещам но не ми се е гадило от нищо до момента, надявам се за напред така да го карам   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 425
Здравейте и от мен, първа бременност ми е,  нямам гадене но за сметка на това ходя до "WC"доста често и имам болки  и напрежение в гърдите, миризмите също ги усещам но не ми се е гадило от нищо до момента, надявам се за напред така да го карам   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

В коя седмичка си ?

# 426

В коя седмичка си ?

В 8 г.с.

# 427
Стискайте палци в 15 часа съм на преглед и днес ще разбера дали сърчицето бие. От снощи като ме хвана притеснението и едни мисли,дали всичко ще е наред -едвам заспах   1countingsheep

# 428
Стискайте палци в 15 часа съм на преглед и днес ще разбера дали сърчицето бие. От снощи като ме хвана притеснението и едни мисли,дали всичко ще е наред -едвам заспах   1countingsheep

Стискам ти палци успех дано чуеш пулс !!!! Пиши задължително да се похвалиш!
 Аз на 13 съм на преглед и тогава силно се надявам да чуя пулс

# 429
  ShellyKeys  newsm10

# 430

Успех   bouquet

# 431
Стискам палци момичета  Praynig и аз утре съм на преглед  Peace

# 432
Стискам палци момичета  Praynig и аз утре съм на преглед  Peace

Успех и на теб !!!! newsm10

# 433
  • Варна
Много стиснати палци и от мен, момичета. Утре и аз съм на преглед и ще се разбере дали има ембрионче или пак ще трябва да ме кюртират.

# 434
Много стиснати палци и от мен, момичета. Утре и аз съм на преглед и ще се разбере дали има ембрионче или пак ще трябва да ме кюртират.
Стискам палци всичко да е наред   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт