Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 945
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Много стиснати палци и от мен, момичета. Утре и аз съм на преглед и ще се разбере дали има ембрионче или пак ще трябва да ме кюртират.

Успех  newsm10

# 436
  • Варна
Стискам палци на всички момичета , на които им предстои да чуят сърчица, дано да ни зарадвате само с хубави новини всичките!!!  Успех и на теб миличка Pepsilight , и на теб стискам палци да ни зарадваш също с хубава новина, и без лоши мисли моля те!!!

# 437
Стиснати палчета и от мен за всички  Peace Praynig И никакви лоши мисли- всичко ще е наред  Peace

Аз да си кажа- при мен няма ден-почивка. От месец плътно- всеки ден и често нощем ми е много лошо. Имах няколко по-тежки денонощия с доста на брой повръщания, но като цяло е предимно гаденето, което  засега е най-ужасния дискомфорт, който съм изпитвала... Най-вече затова, че не утихва и ме прави да се чувствам смачкана, сдъвкана и изплюта...парцал Sad
Знам, че  за хубаво и само това си мисля и за да се поуспокоя си представям крайния резултат  Heart Eyes

Записах си час за 21ви за ФМ и БХС. Има време. Дано всичко е наред.

М/удругото съм мн странна- моят мъж ми се подиграва- гади ми се, повръщам и 10мин по-късно съм гладна като вълк... и пак... Simple Smile  ooooh!  Grinning

# 438
Здравейте Simple Smile
Май утре ще е интересен ден за много от нас - аз също съм на преглед и въпреки, че не знам точно за какво ще гледаме, нямам търпение да видя малкото човече - ще съм в последния ден на 9та седмица Simple Smile

Стискам палци на всички и утре само с добри новини да се похвалим Simple Smile

# 439
  • В сбъднатите си мечти :)
Стиснати палчета и от мен за всички  Peace Praynig И никакви лоши мисли- всичко ще е наред  Peace

Аз да си кажа- при мен няма ден-почивка. От месец плътно- всеки ден и често нощем ми е много лошо. Имах няколко по-тежки денонощия с доста на брой повръщания, но като цяло е предимно гаденето, което  засега е най-ужасния дискомфорт, който съм изпитвала... Най-вече затова, че не утихва и ме прави да се чувствам смачкана, сдъвкана и изплюта...парцал Sad
Знам, че  за хубаво и само това си мисля и за да се поуспокоя си представям крайния резултат  Heart Eyes

Записах си час за 21ви за ФМ и БХС. Има време. Дано всичко е наред.

М/удругото съм мн странна- моят мъж ми се подиграва- гади ми се, повръщам и 10мин по-късно съм гладна като вълк... и пак... Simple Smile  ooooh!  Grinning

С килограмите как си след цялото повръщане? Защото аз както скоро казах след всичко, като си видях изследванията се поуплаших, но добре че ги видях навреме, че да взема мерки ... Дано скоро ни поотмине, че като ти прочета постовете, знам че ти със същата съдба като мен и ти съчувствам истински  hug

# 440
Бях -2 , защото нищо не ядях в самото начало. В интерес на истината, откак ми е толкова зле, си върнах кг... Embarassed  Crazy ама аз ям. Въпреки, че ми е лошо, въпреки, че повръщам, апетит имам и то все за вредни неща- например хляб, сирене, банички, кекс...  Embarassed

# 441
Бях -2 , защото нищо не ядях в самото начало. В интерес на истината, откак ми е толкова зле, си върнах кг... Embarassed  Crazy ама аз ям. Въпреки, че ми е лошо, въпреки, че повръщам, апетит имам и то все за вредни неща- например хляб, сирене, банички, кекс...  Embarassed

Не е като да не те разбирам за сладкото ... Днес съм на половин козунак с половин шоколад.... ако можех само на това щях да живея...   Joy
/хубавото е,че всичко е по препоръка на мъжа ... след като видя кетоните в урината и се притесни за мен реши,че ще тъпча предимно калорични неща, което си беше добре дошло за мен/

# 442
тооо по принцип съм шокохолик- тотален и безвъзвратен... Embarassed и аз, ако можех- само на сладко бих живяла Grinning Hug

# 443
тооо по принцип съм шокохолик- тотален и безвъзвратен... Embarassed и аз, ако можех- само на сладко бих живяла Grinning Hug

Точно затова и понеже изчетох доста за гестационния диабет, се зарадвах че поне кръвната ми захар в изследванията беше супер... То при този прием на захар  Blush

# 444
Току що излезнах от кабинета. Имаме си сърчице. Много сладко. И зацапването видя от къде е, имам много малко отлепване,което не застрашавало бебчо. В началото на август ми каза да отида с напр.9. Успех и вас да зарадват с добри новини и да се похвалите. Благодаря за подкрепата  Hug

# 445
Току що излезнах от кабинета. Имаме си сърчице. Много сладко. И зацапването видя от къде е, имам много малко отлепване,което не застрашавало бебчо. В началото на август ми каза да отида с напр.9. Успех и вас да зарадват с добри новини и да се похвалите. Благодаря за подкрепата  Hug

Много се радвам ShellyKeys , дано само положителни новини има за напред . Сега поне ще си по-спокойна , поне известно време  Heart Eyes Hug

# 446
ShellyKeys браво,страхотна новина  Hug

# 447

Браво много се радвам за теб хубава новина супер

# 448
Честито ShellyKeys  Hug

# 449
  • Бургас
Бравооо ShellyKeys  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт