Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 943
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Току що излезнах от кабинета. Имаме си сърчице. Много сладко. И зацапването видя от къде е, имам много малко отлепване,което не застрашавало бебчо. В началото на август ми каза да отида с напр.9. Успех и вас да зарадват с добри новини и да се похвалите. Благодаря за подкрепата  Hug

Честито   bouquet  bouquet   bouquet  ShellyKeys

# 451
Прекрасно е това Shelly keys,честито!!! Heart Eyes

# 452
Супер, ShellyKeys!  Hug Не съм си и мислила, че нещо няма да е наред  Simple Smile Честито и от мен!

# 453
  • Пловдив
ох, не мога да не се оплача. Кървенето спря,успокоих се и правихме секс,но веднага след това получих светло кървене и много се изплаших. Че ще спирам секса е ясно,но само се надявам да не е станало нещо лошо. Ако някой е имал подобен проблем нека сподели.
Добре дошли на новите бъдещи мами   bouquet

# 454
На мен секса в момента ми се струва невиждан лукс и мираж.. И желание нямам даже. Попринцип ако всичко в наред, не би трябвало са навреди. Но на мен лекарят ми каза да не рискувам до края на трети месец, че нали се измъкнахме на косъм от инвитрото. Мъжете да му мислят.

# 455
 Не се тревожи, може матката да се е наранила, все пак сега е много кръвоснабдена. Обади се на лекаря ти, той най-добре знае какво да те посъветва.

# 456
На мен секса в момента ми се струва невиждан лукс и мираж.. И желание нямам даже. Попринцип ако всичко в наред, не би трябвало са навреди. Но на мен лекарят ми каза да не рискувам до края на трети месец, че нали се измъкнахме на косъм от инвитрото. Мъжете да му мислят.
Ние също с мъжа ми спряхме секса, не ни се рискува,. Мъжът има и други начини да бъде задоволен. Горко ми на мен, ...хахха... всяка вечер сънувам интересни сцени с него. Какво друго ми остава  hahaha

# 457
Момичета, как е възможно и д-р Марков и д-р Чучумишев от Малинов да са отпуска през целия период, когато трябва да ми се направи ранната ФМ. Не знам какво да правя..

# 458
  • София
С предната бременност ходих на ранната в Токуда при д-р Колева, но за втората фетална ползвах услугите на МЦ Марковс при д-р Атанасова - много мила жена, всичко показваше и разказваше подробно. Колева е малко по-особена, но също е много добър специалист. Повечето момичета в темичката тогава ползваха услугите на Марковс и Фемина, защо не пробваш там?

# 459
За Фемина съм чувала много негативни отзиви

# 460
  • Пловдив
Понеже обсъждате БХС аз ще ви споделя,че няма да правя. И....знаете ли защо....с предната бременност не бях запозната много с това матиматическо изследване,което провали удоволствието на бременността ми. Като ми излезе резултата за висок риск от тризомия 18 (бебето расте в корема,но като излезе не може и умира) не мога да ви опиша с какво притеснение бях до раждането на напълно здравото ми мимченце. Бях на 33г и при тази възраст често излизали такива грешни резултати.Сега на 35г ,въпреки че съм запозната с по-високия риск не бих си го причинила,защото както каза тогава моята АГ бебета така лесно не се махат и какво да правя освен да си изчакам раждането с притеснение до края. Извинете за дългия пост ама мисля,че е хубаво да се знае и това.

# 461
Много полезен пост за всички нас,които сме с първа бременност и тепърва ни предстои да минем през всичко това.Аз лично не съм решила дали ще правя БХС или не.....Мисля да го обсъдя с лекаря си доколко си заслужава и да се доверя на неговото мнение.Но каквото и да е решението ми ,ще имам едно на ум ,а няма да се доверявам сляпо на резултата.

# 462
Аз точно заради тази вероятност за грешен резултат, а това си чисто и просто някакво статистическо изчисление не смятам да правя БХС, въпреки, че и аз съм на 35г. С първите две дечица отидох направо на втората ФМ към 20 г.с и сега смятам да направя така  Peace

# 463
Тъкмо се връщам от преглед в Надежда - видяхме бебока, много е порастнал(а)! Видяхме сърчицето отново, мозъка, и пъпната връв - всичко за сега е съвсем нормално Simple Smile
За съжаление, д-р Цветков каза, че няма нужда да ходя повече при него, а ме прати на БХС след 3 седмици (ще се падне последният ден на 12та седмица) и след още 10ина дена да се запиша на ЖК.
За БХС не ми препоръча никой, а и аз не ги знам кои са докторите там, та случайно ме записаха при д-р Чачева. Някой може ли да даде мнение за нея?

# 464
Здравейте, да се запиша и аз при вас. От София съм, на 35г., втора бременност- имам момченце на две години и малко. Терминът ми е 21 февруари (аз го бях смятала 18февруари, та малко се учудих, ама няма чак такова значение) Изчаквах да ида на преглед и да чуя сърцето, за да се запиша. Надявам се всичко да е наред и за напред.

За БХС - с първата бременност ги направих и двата, и когато имах известно притеснение се консултирах с проф. Кременски (изключително отзивчив и внимателен към бременните, човек, който ми помогна).  Според мен човек има смисъл да ги прави, ако има идея какво ще предприеме в зависимост от резултатите. Тоест дали, при лоши резултати ще се притеснява до края на бременността си или ще се подложи на амниоцентеза. Тоест, ако при всички случаи ще запази детето си, не мисля,че има смисъл да се стресира излишно с разни вероятности.
Иначе за Феталната морфология- предишните ги правих във Фемина, -при доц. Димитров. Като човек не е особено мил, но самите прегледи ги направи много внимателно.

За прегледите- аз вече се записах на Женска консултация - при лекарят който следи и първата ми бременност.

Лекичка засега на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт