Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 539
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Привет и от мен,
Добре дошли на новите мами  Hug и стискам палци всички неприятности да свършат скоро за всчики ни  Peace .
Ние бяхме на море в края на юни за 4 дена, но не се къпах в морето, понеже водата си беше студена, но за плаж беше идеално. Сега в началото на август ще сме на Албена с малкото Катенце-Патенце и се надявам дотогава малко да е намаляло прилошаването, че ... Не знам вие как се справяте, но при мен каквото и да хапна ми е лошо, корема ми бълбука и само ходя до вц, взех си пробиотик да пия, поне не повръщам де  ooooh! .

# 511
Здравейте,
Ами да се запиша и аз плахо, плахо, след като днес чухме пулса на бебето:)
В 7г.с. съм, за термин нищо не говорехме. Размер 1см Simple Smile

Иначе съм на 30г, от Пловдив, първа бременност, ин витро Simple Smile

Успех и късмет на всички!

# 512
Здравейте,

И аз вече бях на море за 2 седмици. Основно си седях под чадъра и се цапотих с 50ти фактор. Спазвахме и режим в най-горещите часове да не сме на плажа. Като знам на 26 градуса колко ми беше тежко на плажа, не искам да си представям какво е при над 30. Във водата влизах, но гледах да не се застоявам много и внимавах да не гълтам вода докато плувам. С предишната бременност бях на море в 5ти месец, тогава май ми беше по-леко, но пък липсваше факторът "дете".

# 513
  • Варна
Здравейте,
Ами да се запиша и аз плахо, плахо...

И аз така...  Tired Мнооого плахо, защото моята бременност виси на косъм.
Утре влизам в 11-та седмица, но бях цял месец в болница с ужасни кръвоизливи, повтарящи се през 3-4 дни. Никой от лекарите не вярваше, че тази бременност ще оцелее. Бяха два плодни сака, но единия така и не разви сърдечна дейност...  Sad Другия обаче оцеля до сега. Днес беше още живичко...  Praynig
На 38 г. съм, от Варна. Не ми е първа бременност, но се надявам да е първа успешна до финал. Ин витро...

plqsmlqs, ето ти калкулатор, с който можеш да си изчислиш термина: http://www.ivf.ca/duedate.php  Въвеждаш датата на пункцията и ти смята всичко - и термина, и кога влизаш в различните тримесечия, и датите за по-важните изследвания... Усех!   bouquet

# 514
Здравейте,
Ами да се запиша и аз плахо, плахо, след като днес чухме пулса на бебето:)
В 7г.с. съм, за термин нищо не говорехме. Размер 1см Simple Smile

Иначе съм на 30г, от Пловдив, първа бременност, ин витро Simple Smile

Успех и късмет на всички!
Привет, желая ти само хубави новини! Кой лекар следи бременността ти? Аз също съм от Пловдив и август ще се записвам на ЖК при д-р Ангелов от ФиХелт център, изражда в Селена.

# 515
HappyKali стискам палци ,дано всичко е наред,пък било то и с лежане да си износиш бременноста и за финал пухкаво ,красиво и усмихнато бебче PraynigЗнам какво значи изстрадана бременност.Ти заслужаваш тази да бъде успешна .Вярвай в добрия край и ще се случи  bouquet

# 516
  • В сбъднатите си мечти :)
Добре дошли на двете нови попълнения в групата - HappyKali  и plqsmlqs   bouquet
Много се радвам как ставаме все повече и повече Peace (че и още една варненка  Blush )
Вярвам,че и с двете ви всичко ще е наред до финала и дано споделяме само положителни емоции Hug Hug Hug

Иначе да се похваля, че снощи най-накрая се престраших и се боядисах ... Хвана боята, което е  newsm44
Иначе дори след разрешението на док, не смея да припаря до плажа, макар че до морето живея все пак...
На фона на повръщането и съответното ниско кръвно, до което води реших, че не е много безопасно да ходя  newsm78

Иначе тайничко не спирам да зяпам из нета бебешки стаи или в ebay бебешки дрешки и това ми оправя деня . Иначе за стаята сме решили с таткото да започнем към 5-ти месец да я мислим сериозно.... но тайно от суеверните роднини !   Joy

# 517
Добре дошли и от мен на новите мами! Всичко ще бъде наред сигурна съм - така че не се обаждайте плахо, както сте се записали, а смело с цяло гърло се хвалете как всичко е наред и нямате проблеми    newsm10
Иначе Елиса - не вярвайте много на бабини деветини и суеверия, или дори на суеверни роднини! Въпреки, че си е до лично усещане това - ако ви е по - спокойно спазвайки някакъво суеверие - то ще си го спазвате естествено! Аз казах на родителите си и на тези на ММ, че съм бременна още след първия положителен тест! Не съм крила от никого, че съм бременна и не крия и до сега! И въпреки всички суеверия как не трябва да се казва, че било на лошо, мога да се похваля с изключително лека и безпроблемна (до момента) бременност.  newsm44 Стаята на бебока я започваме още другия месец, че сега спим там с мъжа, и докато ни дойдат новите мебели за нашата си спалнята ще си спим там. Иначе вече нямам търпение да смъкнем тия стари, грозни тапети и да си изрисувам стените, докато коремчето още не ми пречи  smile3508 Само няма да купуваме мебели все още, ама то не е заради друго, а просто защото още нищо не ми е харесало  smile3503
Поздрави!

# 518
Здравейте и много благодаря за топлото посрещане! Дано в следващите 8м си правим заедно компания Hug

HappyKali мисля, че съм те чела от другата тема! Стискам ти много силно палци, това бебенце да продължава все така да се бори и съм сигурна, че му е писано да живее Heart Eyes
За календара, точно този гледам и ми изчислява 7с и 3 дни, а днес по ехограф е 7с и 1д, но лекарката каза, че е ок!

ShellyKeys за сега лекарката ми в София, но вече трябва да се ориентирам... А от няколко седмици живея в София и ще трябва тук да си потърся лекар.

# 519
  • В сбъднатите си мечти :)
Добре дошли и от мен на новите мами! Всичко ще бъде наред сигурна съм - така че не се обаждайте плахо, както сте се записали, а смело с цяло гърло се хвалете как всичко е наред и нямате проблеми    newsm10
Иначе Елиса - не вярвайте много на бабини деветини и суеверия, или дори на суеверни роднини! Въпреки, че си е до лично усещане това - ако ви е по - спокойно спазвайки някакъво суеверие - то ще си го спазвате естествено! Аз казах на родителите си и на тези на ММ, че съм бременна още след първия положителен тест! Не съм крила от никого, че съм бременна и не крия и до сега! И въпреки всички суеверия как не трябва да се казва, че било на лошо, мога да се похваля с изключително лека и безпроблемна (до момента) бременност.  newsm44 Стаята на бебока я започваме още другия месец, че сега спим там с мъжа, и докато ни дойдат новите мебели за нашата си спалнята ще си спим там. Иначе вече нямам търпение да смъкнем тия стари, грозни тапети и да си изрисувам стените, докато коремчето още не ми пречи  smile3508 Само няма да купуваме мебели все още, ама то не е заради друго, а просто защото още нищо не ми е харесало  smile3503
Поздрави!

Хич не се поддавам на суеверия аз ... Все пак съм родена на петък 13-ти  fiuuuuuu Просто бабите (нашите с мъжа , а не бъдещите такива ) са големи особнячки... Ама и те са на по 80-85 години и е някак си обяснимо...  И като започнат -> noear
Нито живеят с нас, нито ще видят стаята, та спокойно ще си я почнем, но тихичко ... Хем ние доволни, хем бабите ще си проклетеят на воля ... Laughing

# 520
Аз лично избягвам да казвам на хората, въпреки че всички, които ме познават разбират, тъй като заради подуването на корема ми личи отрано Embarassed
Искам да питам мамите, които са с отлепване какво им препоръчаха лекарите, защото моята ми каза да продължавам да си водя нормален живот стига да не се натоварвам много физически, въпреки че днес на ехографа видя котракции и вероятност пак да прокървя?

# 521
Добре дошли на новите Мами,  ние сме казали на повечето роднини и близки приятели. Както каза и Alexisss, коремчето почна да ми се подува и ми личи.

# 522
  • Варна
Искам да питам мамите, които са с отлепване какво им препоръчаха лекарите, защото моята ми каза да продължавам да си водя нормален живот стига да не се натоварвам много физически, въпреки че днес на ехографа видя котракции и вероятност пак да прокървя?

Това ме учудва много...  Shocked Явно си с малко отлепване. На мен не ми дават дори да си мия косата сама. Ставане само до тоалетна. В болницата дори бях на подлога няколко дни. Но аз съм с много голямо и сериозно  отлепване...
Според мен не рискувай и пази леглото повечко.

# 523
Здравейте, момичета! Вече не се издъпжа до 8ма седмица ми ставаше лошо, но без повръщане и спря.Мислих си,че вече нещата ще са ок ама не сега съм в 10-та и вчера пак ми стана много лошо и за пръв път повърнах, но някъкви стомашни сокове и направо ми изгориха гърлото, чак се задуших,а ноща беше кошмар  Sad случвало ли се е на някой,да не би това да са киселини щото имам чувството,че съм изяла 1кг. сол ....ужасно е и нз какво да правя вече

# 524
Аз лично избягвам да казвам на хората, въпреки че всички, които ме познават разбират, тъй като заради подуването на корема ми личи отрано Embarassed
Моето отлепване беше много малко и мина бързо, но не ми спряха утрогестана, все още го пия. Попитах го д-ра да не е от това, че карам колело, а той каза, да не се самообвинявам и че се получавало така понякога, дори и само да си седя пак можело да се получи. Та да си продължавам да си карам колело,без да се преуморявам. Така и направих сега си карам от време на време бавничко и зацапване за мое щастие нямам - май е зарастнало отлепеното.

Общи условия

Активация на акаунт