Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 546
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Искам да питам мамите, които са с отлепване какво им препоръчаха лекарите, защото моята ми каза да продължавам да си водя нормален живот стига да не се натоварвам много физически, въпреки че днес на ехографа видя котракции и вероятност пак да прокървя?

Това ме учудва много...  Shocked Явно си с малко отлепване. На мен не ми дават дори да си мия косата сама. Ставане само до тоалетна. В болницата дори бях на подлога няколко дни. Но аз съм с много голямо и сериозно  отлепване...
Според мен не рискувай и пази леглото повечко.

Според докторката е леко отлепване и кървенето не беше силно и продължи три дни, но на ехографа днес видя кръв и аз не знам какво да мисля. Ще потърся второ мнение, защото съм притеснена и искам всичко да е наред  baby_neutral

# 526
По добре потърси второ мнение, а за задържане изписват Утрогестан  newsm78
Искам да питам мамите, които са с отлепване какво им препоръчаха лекарите, защото моята ми каза да продължавам да си водя нормален живот стига да не се натоварвам много физически, въпреки че днес на ехографа видя котракции и вероятност пак да прокървя?

Това ме учудва много...  Shocked Явно си с малко отлепване. На мен не ми дават дори да си мия косата сама. Ставане само до тоалетна. В болницата дори бях на подлога няколко дни. Но аз съм с много голямо и сериозно  отлепване...
Според мен не рискувай и пази леглото повечко.

Според докторката е леко отлепване и кървенето не беше силно и продължи три дни, но на ехографа днес видя кръв и аз не знам какво да мисля. Ще потърся второ мнение, защото съм притеснена и искам всичко да е наред  baby_neutral

# 527
Да, изписаха ми Утрогестан. До днес пиех дуфастон и сега ми каза да го сменя

# 528
  • последна надежда
Момичета мислете позитивно, не се натоварвайте, обичайте себе си и бебо и вярвайте, че всичко ще е наред!

# 529
Много силно стискам палци на всички нуждаещи се от късмет Peace  Praynig  Hug

# 530
  • Пловдив
И при мен  се видя отлепване,но д-ра каза,че е толкова малко,че не съм за лежане и пазене.Заради това ми изписа утрогестана,но и не било сигурно дали кървенето е от това или от друго.

# 531
Здравейте на всички бъдещи майки !!!! Искам да ви се похваля вчера бях на консултация и видяхме бебчето как му бие сърчицето и как маха с ръчички много се зарадвах и не можах да повярвам на това че то е толкова мъничко а мърда с ръчички аз съм в 8г. с. ..... пуснаха ми изследвания кръв урина и ме пратиха на  4Д .... Лекарката ми каза че за сега всичко е наред  много,много съм щастлива !!!!! smile3504

# 532
Mimozaaaa не е ли рано за 4Д в 8 г.с., на мен ми казаха чак август да отида и тогава щели и ЖК да ми започнат?

# 533
Mimozaaaa не е ли рано за 4Д в 8 г.с., на мен ми казаха чак август да отида и тогава щели и ЖК да ми започнат?
[/quote

Не знам честно казано на листа с документите ми писа и Д4 и аз много се изненадах ще им се обадя да ги питам за всеки случеи понеже знам че се ходи в 11-13 седмица

# 534
  • Бургас
Здравейте   bouquet Днес ходих да давам кръв и урина за изслдване и сега си видях резултатите в нета  newsm78 . Хемоглобина ми н е в посочените граници -HGB ( Хемоглобин )   117   g/L   М (135-180 ) Ж ( 120-160 )  
и това не го знам какво  точно, пак е извън посочените рефернтни граници- СУЕ   27   mm/h   М до 18 ( Ж до 25 ) Деца до 12. На преглед съм началото на август и затова ако някоя вече е минала по моя път...и знае дали е притеснително да пише,че се шашнах  Tired   smile3506

# 535
Здравейте, аз сега се връщам от първа ЖК и исках да споделя впечатления от новия ми лекар. До сега ходех на прегледи в Токуда при д-р Евтимова и винаги съм била много доволна от отношението и вниманието. Смятах там да се запиша и на ЖК, но ми е доста далеч за редовни посещения. Мой приятел доцент ми препоръча негов колега д-р Михаил Михайлов в Трета Градска и днес бях при него. В 9 часа вече имаше 20 жени пред кабинета му Simple Smile Изчаках си реда и напълно си заслужаваше - по време на прегледа с ехограф ми го превключи и в режим 4Д Simple Smile изобщо не очаквах, защото съм по здравна каса, а и едва в 8 г.с. Подробно ми обясни всичко и ми показа сърчицето. Чухме пулса на бебо. След това ме записа и на ЖК, направиха ми всички изследвания на място (кръв, урина и секрет) и ми взеха разните там мерки и ширини.  Бях доста скептична към държавните болници, но май има надежда все още.

# 536
  • Варна
Здравейте,
Ами да се запиша и аз плахо, плахо...

И аз така...  Tired Мнооого плахо, защото моята бременност виси на косъм.

Забелязвам, че много момичета така плахо се записват. Знам, че трябва да мисля положиелно, но пусти страх, не знам дали ще отмине и след успешно влизане в 4-ти месец. И не от суеверие, не казваме на никой. И с трите бремнности се похвалихме след  EFP на повечето си приятели като си мислехме, че ни е на късмет. Уви, третият път не се получи, затова сега си траем. Гледам и да не се виждам с хора, че по сгърчената ми физиономия, веднага ще се досетят. Всички знаят, колко много искаме трето детенце.

Mimozaaaa, ShellyKeys, да не говорите за ФМ, а не за 4Д ехография?

# 537
mira-petrova, Хемоглобинът ти е съвсем малко под долната граница, но все пак си е под нея. По-добре се консултирай с лекаря си дали да не приемаш някакви добавки - витамини или или нещо друго. Той при бременните почти винаги пада.

СУЕ е скорост на утаяване на еритроцити. Доколкото знам, при бременни е нормално да е ускорена, ама все пак попитай лекаря си.

Аз не съм специалист, затова не мога напълно да те успокоя, но ми се струва, че е по-скоро към нормалното. Евентуално да приемаш повече храни с желязо?

# 538
  • В сбъднатите си мечти :)
Здравейте   bouquet Днес ходих да давам кръв и урина за изслдване и сега си видях резултатите в нета  newsm78 . Хемоглобина ми н е в посочените граници -HGB ( Хемоглобин )   117   g/L   М (135-180 ) Ж ( 120-160 )  
и това не го знам какво  точно, пак е извън посочените рефернтни граници- СУЕ   27   mm/h   М до 18 ( Ж до 25 ) Деца до 12. На преглед съм началото на август и затова ако някоя вече е минала по моя път...и знае дали е притеснително да пише,че се шашнах  Tired   smile3506

На тази тема съм в сходно положение... След изследвания, които не са съвсем в норма от миналата седмица,а час имам чак за 1ви август... До тогава е в отпуска  grinning039 А с мъжа седнахме и се образовахме от интернет кое какво е и се опитваме сами да раазберем кой от резултатите , които не е в норма от какво се е получил... То по-скоро той де, аз само стоях, чупех пръсти пред резултатите и се шашках  Joy Добре,че поне един в това семейство е уравновесен  ooooh!

# 539
  • гр.Бургас
Здравейте,бъдещи мами.И аз се присъединявам към групичката.Аз съм на 31г. , втора бременност от Бургас с термин 10.02.2016г,10+2 г.с.Лека и безпроблемна бременост на всички.

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 15:35 от Деси83

Общи условия

Активация на акаунт