Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 542
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • гр.Бургас
Момичета не се тревожете за ниския хемоглобин,особенно ако преди бременноста не сте имали проблем.Аз имам анемия и нормално съм с 105 хемоглобон,а сега пада още малко.Най- добре е да се консултирате с хематолог.Той ще назначи изследвания и ще види от какво св нуждаете за регулация на хемоглобина.

# 541
Оххх, момичета, няколко дни си бях супер без никакво гадене и повръщане, ама днес пак съм супер зле... Кога ще спре Sad(((
Утре съм на първи преглед на ЖК Simple Smile

# 542
  • Варна
Оххх, момичета, няколко дни си бях супер без никакво гадене и повръщане, ама днес пак съм супер зле... Кога ще спре Sad(((

Ще спре вероятно след три седмици...
Ще ви кажа един трик, който няма да го спре напълно, но става по-търпимо... Сутрин, още с отварянето на очите, без да ставате, без даже да сядате в леглото, хапнете нещо сухо. Няколко солети, бисквита, крекери... Аз имам на нощното шкафче крекери. После полежете така още поне 10 минути преди да станете. На мен ми  казаха половин час, но аз обикновено се събуждам сутрин защото ми се пишка, така че не издържам повече от 10-15 минути.
После внимавайте през деня да няма интервал по-голям от час - час и половина, в който да не хапнете  нещо малко... И тук пак говоря за няколко солети или два сухара, а не да се храните на всеки час. На основните хранения спрете преди да сте преяли, колкото и да е трудно, защото това гарантира вълна на гадене след половин - един час...
Трика е в стомаха постоянно да има нещо, но и да не е препълнен.
Яжте плодове, но с интервали. Не се натъквайте с плодове и зеленчуци, защото те също дразнят стомаха. По-добре ги яжте по един като десерт. Излишно е да казвам да забравите пърженото, панираното, много мазните храни, сладкото също...
Друг трик е да пиете на малки глътки кока кола. Но това само ако стане нетърпимо и то да не е ежедневно, защото колата не е препоръчителна за бременни. Важно е колата да е газирана, най-добре кутийка. И да е със стайна температура, а не ледена или топла.   

# 543
Дами не знам и аз какво да Ви кажа! При моите изследвания също има проблем с хемоглобина - мноооого е нисък - 90, освен това и количеството на еритроцитите нещо ми е малко, но всичко друго е на 6!  Simple Smile Утре имам среща с Док да си изкаже мнението и да пуснем още 2-3 изследвания.  Лично аз гледам да не ровя в нета и да си мисля само положителни неща, че ми е слаб ангела и лесно се разстройвам напоследък, а пък и мъжа ми се изнервя като ме види, че съм неспокойна. Ама то така или иначе и няма какво толкова да мога да направя преди да ги погледне Док, така че като се сетя за хемоглобина и си казвам, да ама всичко друго ми е наред, и така - самовнушавам си, че са ок нещата  newsm62 Иначе трябва да си окача въжето от нерви ....

# 544
  • Бургас
Здравейте,бъдещи мами.И аз се присъединявам към групичката.Аз съм на 31г. , втора бременност от Бургас с термин 10.02.2016г,10+2 г.с.Лека и безпроблемна бременост на всички.

Още една мама от Бургас Simple Smile Добр дошла и леко бременеене   bouquet Hug

# 545
  • СОФИЯ

Лико не е ли рано за ЖК ??
Не знам де но на мен ми казаха на по късен етап т.е. към 11-12г.с да се запиша  newsm78
Момичета кажете да не взема да пропусна  Hug Hug

# 546
Ами явно не е. Говорих си с лекаря и от утре ми пускат всички изследвания и т.н. Личната си ми даде направление и така.

# 547

Не знам де но на мен ми казаха на по късен етап т.е. към 11-12г.с да се запиша  newsm78
Аз се водя на ЖК от 2 седмици и имам вече 1 преглед, пуснати всички изследвания и още един преглед имам за утре - така че не мисля, че е рано. Мен си ме записа Док още в 8 седмица като бях, но все пак не мога да кажа дали просто не е направил компромис, въпреки че не съм го молила за подобно нещо ...

# 548
Здравейте.При мен нещата се подобряват,имам леко кафеникаво зацапване от време на време и евнтуално утре ще ме изпишат и после в къщи малко почивка. Моите изследвания са добре.С предната бременност хемоглобина по едно време ми беше паднал,но ми изписаха желязо и се оправи.
При предната бременност ме записаха на ЖК в 8г.с.,а сега ще е към 12г.с

# 549
  • Варна

Като правя сръвнение с другите ми бременности, има някаква промяна в нагласата на лекарите за записване за ЖК. С предната ми неуспешна бременност, ми казаха, че ще се запиша след 12г.с., защото в 15% от случайте завършват с аборт до тази седмица. Е, аз влязох в тези проценти, за съжаление.

# 550
  • Бургас
Здравейте.При мен нещата се подобряват,имам леко кафеникаво зацапване от време на време и евнтуално утре ще ме изпишат и после в къщи малко почивка. Моите изследвания са добре.С предната бременност хемоглобина по едно време ми беше паднал,но ми изписаха желязо и се оправи.

Чудесно! Всичко ще се нареди  Hug  newsm10

# 551
  • СОФИЯ
С предната ми неуспешна бременност, ми казаха, че ще се запиша след 12г.с., защото в 15% от случайте завършват с аборт до тази седмица. Е, аз влязох в тези проценти, за съжаление.

Има логика в това, за съжаление !!
Благодаря ви момичета утре ще попитам и ще предприема действия по записване ако е вече време  Hug

И да помоля да ме запишат на първа страничка -термин 15.02.2016г. Благодаря  Heart Eyes

# 552
Да дам и аз един отчет, сега бяхме на преглед бебо е добре и сърчицето чухме много добре охх мн се развалнувах, бебо е голям 2.66 см. записах ме час на 28.07 за Биохимичен скрининг.  newsm51

# 553
Чудесно само така да се оправяте по бързо   bouquet

# 554
  • гр.Бургас
Момичета вчера бях на ЖК и док ми каза,че бебчо май е момченце.Не е ли малко рано да се види(аз съм в 10+2 г.с.)?

Общи условия

Активация на акаунт