Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 518
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • В сбъднатите си мечти :)
Момичета вчера бях на ЖК и док ми каза,че бебчо май е момченце.Не е ли малко рано да се види(аз съм в 10+2 г.с.)?

Аз мислех,че до края на 12та седмица се развиват половите органи на бебо ... Твърде възможно да съм в грешка  newsm78

PS : Доколкото си спомням какво бях чела...  около 12-та г.с. се получава някаква разлика, видима в тазовата кост на бебоците, които са момченцата и по това док можел да познае....

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 19:08 от elisa.nikolaeva

# 556
Минавам само да ви се порадвам и да ви успокоя при повече от 50% от миналите февруарки имаше кървене зацапване отлепяне и тн всичко ще е наред само лежане му е майката

# 557
  • СОФИЯ
Минавам само да ви се порадвам и да ви успокоя при повече от 50% от миналите февруарки имаше кървене зацапване отлепяне и тн всичко ще е наред само лежане му е майката

Благодаря ти за думите  Hug Heart Eyes
Малко успокоение от родилите вече мами няма да ни е излищно  Heart Eyes

# 558
Здравейте! Днес говорих с болницата в която мисля да запиша ЖК, но ми казаха, че могат да ме запишат най-рано в 10 г.с.
Аз честно казано, не виждам логика в това... да много бременности приключват преди това, но все пак ако се хване някакъв проблем навреме не е ли редно да се опита да бъде решен и бременността запазена. В крайна сметка ние пак ходим на прегледи и пускаме изследвания, но всичко е за наша сметка и поради наше желание.

# 559
  • гр.Бургас
Момичета вчера бях на ЖК и док ми каза,че бебчо май е момченце.Не е ли малко рано да се види(аз съм в 10+2 г.с.)?

Аз мислех,че до края на 12та седмица се развиват половите органи на бебо ... Твърде възможно да съм в грешка  newsm78

PS : Доколкото си спомням какво бях чела...  около 12-та г.с. се получава някаква разлика, видима в тазовата кост на бебоците, които са момченцата и по това док можел да познае....

И аз така знам,та за това се учудвам.С първата бременност в 14г.с. видяха пола,като правих ФМ?! newsm78

# 560
  • Варна
Здравейте! Днес говорих с болницата в която мисля да запиша ЖК, но ми казаха, че могат да ме запишат най-рано в 10 г.с.
Аз честно казано, не виждам логика в това... да много бременности приключват преди това, но все пак ако се хване някакъв проблем навреме не е ли редно да се опита да бъде решен и бременността запазена. В крайна сметка ние пак ходим на прегледи и пускаме изследвания, но всичко е за наша сметка и поради наше желание.

За съжаление, 99% от случайте не може да се направи нищо и новината идва като гръм от ясно небе. Не искам да изпадам в подробности. Simple Smile

# 561
Оххх, момичета, няколко дни си бях супер без никакво гадене и повръщане, ама днес пак съм супер зле... Кога ще спре Sad(((
Утре съм на първи преглед на ЖК Simple Smile

Лико не е ли рано за ЖК ??
Не знам де но на мен ми казаха на по късен етап т.е. към 11-12г.с да се запиша  newsm78
Момичета кажете да не взема да пропусна  Hug Hug

Първият ми преглед за ЖК е в 12г.с., попитах не е ли късно и д_ра каза,че не е. Тогава чак ще започнем изследванията. А чета тук, че някои мами вече имат пуснати изследвания. Явно си зависи от д_ра,ама мен ме устройва по_късно да започне ЖК, че в началото на август до към 15_20 съм на моренцее.

# 562
Деси83 , при кого ходиш ба преглед?

# 563
  • гр.Бургас
Деси83 , при кого ходиш ба преглед?
Про д-р Миринчев.С първата бременност бях при него и съм много доволна.Той ми прави и секциото.Ако ти трябват някакви координати пиши ми. Simple Smile

# 564
Някой мами са ги записали на ЖК, но ние все пак сме с до 4г.с. разлика, та не мисля, че трябва да се плашите. Отделно, че самите консултации са на около 4 седмици в началото (поне в безплатните ЖК) и надали нещо повече може да се улови ако сме записани. Аз също не съм се записала на ЖК, вторият ми преглед ще е в 8г.с. ако всичко е наред до тогава де и тогава ще се уговаряме за записване.

# 565
Здрaвейте, момичетa! Добре дошли нa новодошлите мaми и леко бременеене. Не съм писaлa отдaвнa, но ви четa.
Зa регистрaциятa нa бременност дa ви кaжa, че и мен ще ме регистрирaт в 12 седмицa, въпреки че с предишнaтa бременност ме регистрирaхa в 10 седмицa. Явно е и по преценкa нa док. Aз другият вторник ще ходя зa регистрaция и тогaвa би трябвaло дa ми пуснaт и изследвaниятa. Предният път се рaзбрaхме дa нaпрaвим БХС, но aз сегa се откaзвaм сякaш, щом не е сигурно. Кaкво ще ме посъветвaте. Мaй е по-добре дa си нaпрaвя сaмо ФМ.
Кaк сте с гaденето? Имaте ли подобрение? Aз сякaш имaм съвсееем леко, но още не могa дa се хрaня и товa много ме притеснявa. Кaк ли се отрaзявa товa нa бебчо и кaкво ще покaжaт изследвaниятa.
Инaче дa ви кaжa кaфенцето много ми липсвa и постоянно ми се спи. Е то и зa рaботa стaвaм в 5:30 сутрин и е нормaлно дa ми се спи, но и кaфе кaто не могa дa пия съвсем... Чaкaм с нетърпение дa мине товa нерaзположение, че едвa издържaм вече.

# 566
  • гр.Бургас
Предният път се рaзбрaхме дa нaпрaвим БХС, но aз сегa се откaзвaм сякaш, щом не е сигурно. Кaкво ще ме посъветвaте. Мaй е по-добре дa си нaпрaвя сaмо ФМ.

Моят лекар ми каза,че щом двамата родители не са над 35г. нямаш предишни аборти,кюретажи и т.н. няма смисъл от БХС,най-добре само ФМ.Аз ще правя само ФМ в края на месеца.И с първата бременност бях така.Тогава даже не ми и предложиха БХС,направо ФМ.  Laughing

# 567
slan4ice_85 , БХС има смисъл според мен само ако, при лоши резултати, би направила амниоцентеза. Иначе само ще трепериш до края на бременността си. За съжаление ФМ не може да даде 100% вярна прогноза също, тъй като има случаи на проблеми, без никакви физически индикации. Същевременно БХС дава само вероятност и няма гаранция от резултата. Въпрос на личен избор е.

# 568
Момичета един бърз личен въпрос, че съм пред дилема. С какво премахвате окосмяването на триъгълника? Спрях да се обезкосмявам с кола маска и минах от 2 месеца на бръснач, но изобщо не ми харесва. Според вас дали е опасна колата, четох че някои бременни я ползват през цялата бременност, а на други д-ра им е забранил. Вие как се справяте с този проблем?  smile3547

# 569
Момичета един бърз личен въпрос ...

Аз продължавам да си ходя на кола поне за сега. Имах обаче позната, която след 5-6 месец получаваше контракции от болката при кола и спря да ходи тогава. Надявам се да не ми се налага да спирам и аз колата, защото всички алтернативи съм пробвала и резултата не ми е никак приятен...

Общи условия

Активация на акаунт