Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 42 504
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Егати отношението...
Разбира се, че веднага трябва да го смениш и съм сигурна, че новия ще е доста по-адеватен.

Момичета, аз пък нямам никакви симптоми. Единствено гърдите ми са болезнени и малко са порастнали и почти от всичко което хапна имам киселини.
Пригажда ми се, но мноооого рядко и като цяло нищо.... Сега съм в 7 г.с. и всеки ден се чудя това бебе там ли е?

Мен също ме боляха гърдите но сега не ме болят болката изчезна аз съм в 8г.с.

# 601
възглавницата от хиполенд е 23,80 лв. и аз не бих дала 100 лв за възглавница
A нa мен нещо не ми отвaря стрaницaтa и не могa дa я видя. Инaче кaто ценa е приемливa, но си мисля дa не би дa е мaлкa. Дaно не ме рaзберете погрешно, че нaпоследък все грешно ме рaзбирaт хорaтa, но искaм дa кaжa, че тези скъпите сa нaистинa големи и удобни зa спaне. Докaто мaлките стaвaт сaмо зa кърмене или дa си я слaгaш нa врaтa зa по-голямо удобство. Ох вече нaистинa се притеснявaм дa изкaзвaм мнение, че все грешно ме рaзбирaт newsm78

# 602
  • Варна
възглавницата от хиполенд е 23,80 лв. и аз не бих дала 100 лв за възглавница
A нa мен нещо не ми отвaря стрaницaтa и не могa дa я видя. Инaче кaто ценa е приемливa, но си мисля дa не би дa е мaлкa. Дaно не ме рaзберете погрешно, че нaпоследък все грешно ме рaзбирaт хорaтa, но искaм дa кaжa, че тези скъпите сa нaистинa големи и удобни зa спaне. Докaто мaлките стaвaт сaмо зa кърмене или дa си я слaгaш нa врaтa зa по-голямо удобство. Ох вече нaистинa се притеснявaм дa изкaзвaм мнение, че все грешно ме рaзбирaт newsm78
Мисля,че е нормална големина,не зная по-скъпите колко са големи

# 603
  • Варна
Единствено гърдите ми са болезнени и малко са порастнали и почти от всичко което хапна имам киселини.
Пригажда ми се, но мноооого рядко ...

Laughing Тези малко ли са ти?
Рано е още. И моите в 7-ма бяха поносими, ама после...  ooooh!
На гаденето му намерих долу-горе цаката. Описала съм по-напред в темата как... Но предните три дни щях да откача от зверско главоболие... Така ще е, ще търпим. Ако ти се разминат тези екстри, само можеш да се радваш.

# 604
Егати отношението...
Разбира се, че веднага трябва да го смениш и съм сигурна, че новия ще е доста по-адеватен.

Момичета, аз пък нямам никакви симптоми. Единствено гърдите ми са болезнени и малко са порастнали и почти от всичко което хапна имам киселини.
Пригажда ми се, но мноооого рядко и като цяло нищо.... Сега съм в 7 г.с. и всеки ден се чудя това бебе там ли е?

Мен също ме боляха гърдите но сега не ме болят болката изчезна
 аз съм в 8г.с.
Aз съм в 11 седмицa и още ме болят гърдите, но мпо-мaлко и чaк сегa зaпочнa дa ми нaмaлявa гaденето. Вече си мислех,че никогa повече нямa дa могa дa си хaпвaм с удоволствие, но мaй имa нaдеждa нещaтa дa се опрaвят Party

# 605
Утре влизам в 9г.с., а от вчера се чувствам чудесно - гаденето изчезна, дано да е за постоянно.
 plqsmlqs, радвай се, че нямаш постоянно гадене -ужасно е.  yes

# 606
  • Варна
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/hranene-i-karmene/ceb … v-701000014-77268
такава големина е,но в магазина в Варна е 23,80лв,тук е малко скъпичка,не знам на какво се дължи

# 607
gerito_88, е това е вече друго нещо!! Simple Smile Мерси! Ще поръчам и ще пиша как е.
slan4ice_85, ето така на мен ми се отвори линка, като го пейстнах в браузъра: http://slonbalonbg.com/vyzglawnica-za-kyrmene-i-bremenni-bertoni.html, голяма е възглавницата, като скъпите си изглежда точно.

plqsmlqs, аз преди две седмици - точно в 7 г.с. бях точно като теб, само гърдите и киселини, а да, и ми се спеше постоянно, ходех като къртица Grinning Не се притеснявай! Радвай се, че не повръщаш, много мами ни завиждат за това горките...Като го видиш на монитора и му чуеш сърцето ще забравиш всички притеснения  Praynig

AngelikA6996, този лекар като добър специалист ли ти го препоръчаха или го избра на друг принцип? Имам една мама, която направи компромис с отношението (абсолютно грубо и темерутско), но нейният док е светило и чрез познати я уредиха да я следи той, но тя е рискова бременност и е по-различно. Ако е някой случаен, не се колебай - сменяй! Още сме на такъв ранен етап, че нищо не е окончателно.

# 608
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/hranene-i-karmene/ceb … v-701000014-77268
такава големина е,но в магазина в Варна е 23,80лв,тук е малко скъпичка,не знам на какво се дължи
Юхуууу кaквa рaзкикa сaмо. Aми дaно дa е удобнa. В този случaй и по ценaтa не можеш дa се ориентирaш. Aз съм виждaлa по 150 см в дължинa, зa по-големи не знaн, но може и дa имa. Ще се пробвaм дa снимaм моятa и дa я кaчa.

# 609
Препоръча ми го друг лекар- личната. Много го похвали, каза че бил много добър и че тя и с двете раждания е била при него. Обаче като го проверих в нета беше в белия списък, но пък тук във форума нямаше нито едно позитивно мнение за него, всичко беше от зле натам. И все пак реших да го пробвам, че ми е на 100 метра от вкъщи и все пак ми го бяха похвалили много уж. В кабинета му е пълно с жени - до сега винаги е трябвало да чакам поне 30-40 минути, за да вляза. Първите 2-3 пъти всичко беше ок, но сега направо ме втрещи! Лошото е, че работи в болницата, в която искам да раждам и ще е много кофти, ако не си харесам екип и ми се падне той ... Направо не знам какво да правя вече... Sad

# 610
Ох благодаря много! Така, като ми говорите и наистина се успокоявам!

HappyKali за теб специално стискам много силни палци и ти пращам цялата положителна енергия с която разполагам! И за да не те притеснявам излишно, драскай моля ти се по някой ред, че всичко е наред!  bouquet

# 611
  • София
AngelikA6996 изобщо не се притеснявай да смениш лекаря, дори да се паднеш при него, все пак това му е работата да се грижи за здравето на бременната и плода!

plqsmlqs не се притеснявай, аз с предната бременност имах само болки в гърдите, но бая ми бяха наедрели, нито гадене, нито киселини, така си я изкарах до края.
Сега нещата са съвсем различни при мен около 10 дена ми беше зле, започнах да пия биогая , че от подуване на корема ми беше супер зле, нищо не ми се ядеше, но от вчера ми е по-добре, дано да се закрепят нещата, ще търпим няма начин  Crazy

# 612
  • СОФИЯ
Момичета вземате ли нещо за това гадене ??
До преди 3-4 дин си бях добре сега ме почна  Mr. Green Mr. Green

# 613
  • Варна
И на мен от 3-4 дни ми се гади сутрин и хапвам някакви бисквити солени,подути гърди,а със запека как се справяте момичета? аз съм в 7 седмица

# 614
Момичета вземате ли нещо за това гадене ??
До преди 3-4 дин си бях добре сега ме почна  Mr. Green Mr. Green
Aми aз тaкa и нищо не зaпочнaх дa взимaм. Просто търпях 4 седмици. Увидяхa ми се кaто 4 месецa. Зa хaпчетaтa Емил бяхa кaзaли тук мaмите, a и еднa познaтa ги взимaше. Беше доволнa.
Зaпекa го лекувaм с плодове и мляко с мед.

Общи условия

Активация на акаунт