СЕДМИ КЛАС- тема 64

• 89 598
  • 1 872
  •   1
Отговори
# 1 755
При мен повторението ще е след 3 години  Confused и мъката ще е голяма, че малкото не е най-ученолюбивото. Танцува, пее, рисува- това са и силните страни. Може би в тази посока ще трябва да се ориентираме.

Торнадо, ще си правим компания с теб. Все едно това аз съм го писала. Още от сега оглеждам къде  може да се кандидатства с танци или рисуване.  newsm78

# 1 756
  • Sofia, Bulgaria
Дидева, благодаря   bouquet

bubavuka, те от МОН да не са с кристално кълбо Joy
По данни на МОН към 1 декември 2015г. общият брой на седмокласниците в страната е 61 207 ученици.

охлювчетоо , ♥ LOST ♥ ,да не ни се чудят останалите мами тогава защо сме така изтрещели Crazy

Знам ли, liani - статистики някакви - ето виж какво пише -
http://www.segabg.com/article.php?id=745939 - а аз за това писах - а колко ще се явят не е ясно, чак след излизане на резултатите.

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 10:51 от bubavuka

# 1 757
При нас няма диктуване на отговори и резултатите ще са реални, но по-притеснителното е ниската подготовка по БЕЛ и мат...например учителката по БЕЛ, от която многократно съм се оплаквала тук, все още не е намерила време да прочете текста за преразказ и да го коментира с децата...да, не е длъжна, но...

# 1 758

Аз съм ужасена от вероятността да му пишат 5 за срока по математика, защото това ще му смъкне бала с още една единица. Онзи ден видял в дневника написана с молив петица. Изкарал е 5 на класното, но има 4 шестици, които с очите си видях на родителската. Как е възможно?

Eлл, ние сме с 5-ца по Бел, моят каза, че само 3 деца са с 6-ци. Нашата госпожа пише тестовите сборници, дори 5-ти клас ни каза, че от там е давала теста за класното(аз нарочно не ги купих), но нещо в часовете наблягаше на дисциплината...

От друга страна нашите деца видяха несправедливостта много рано, когато на дете, сричащо по немски в 7-ми клас се пише 6-ца, защото майка му е министър...Не можете да си представите колко е грозна картинката, когато връхлети освирепяла(сигурно не без причина) учителка на родителска и попита кой е за...., след това следва премигване и обяснение колко е ууумно детенцето, интелигееентно, но какви лоши деца го дърпат....жалко за детето, не му правят услуга.

# 1 759
  • София
Моето дребосъче също не може да се сравнява с батко си по мерак за учене, но пък е доста по амбициозно и си гони целите, за разлика от много умният, но много отнесен младеж Heart Eyes

От сега знае, че след 7ми клас иска НПМГ с география, което мен напълно ме устройва ,ако  остане така, защото хем съм наясно от сега , хем мога да си спестя курсовете по английски, защото ще го започнат от нулата Party
Е, отделно иска да стане и  сладкар, и спортист по бадминтон , но това са подробности Joy
bubavuka, имах предвид датата. Сега сме май 2015г, а става дума за декември Wink

# 1 760
  • Пловдив
За резултатите от тези матури са им казали 3 работни дни. Най-вероятно в понеделник ще имаме официално първите резултати. При нас са 8 паралелки та проверката ще отнеме малко повече време. Никой не им е подсказвал.

Снощи спешно прави презентация по биология ... за днес била, преди матурата.   Shocked
И за понеделник нещо по технологии трябва да прави, но не знаела какво. Днес щяла да пита.
Да добавим и съчинението-разсъждение за тези, които не били оформени по БЕЛ, т.е. почти целия клас, ... искам ваканция вече.  smile3514

# 1 761
  • Пловдив
Само още 6 дни (започвам обратното броене) до края на първата обиколка. После ще си поемем въздух и пак сначале. Искам всичко да се случи като гръм от ясно небе и да свършва.

# 1 762
  • София
Много рано са приключили децата ,моята сега се обади. По физика било много лесно,но по химия се е затруднила. Ще видим в понеделник какво е направила. За биологията нищо не каза,сега отива да си вземе сертификата от Британика ,че и там запразниха вече.

# 1 763
  • На черешата
Има ли го теста някъде вече?  newsm78

# 1 764
  • Варна
Изпитът днес е 90мин., все още не е свършил. Laughing

# 1 765
  • София
julisa и jd, аз мисля, че ние с вас изобщо да не бива да губим форма.  Naughty
Следващата година емваме малките матури, в пети клас усилваме контрола, защото се променя формата на обучение, шести и седми клас - отново сме на финалната права за НВО и 2020г - ДЗИ.
Предлагам превантивно да започнем
Скрит текст:

# 1 766
Здравейте всички! Често си сверявам часовника с вас, но все не намирах време или просто отлагах де се регистрирам /добре че не сте като мен Embarassed/ Благодарна съм, че ви има! Последните няколко дни са си истинско изпитание и единственото ми леко успокоение идва в моментите, когато влезна във форума!
И аз съм една от лудналите мами на седмокласници Mr. Green

# 1 767
  • Варна
Предлагам превантивно да започнем
Скрит текст:

Направо го почвам от днес с ударна доза. Joy

# 1 768
Искам да ви споделя едно мое притеснение. Точно на трети цялото семейство заминаваме за няколко дни в чужбина. Ще се наложи оттам да проверим резултатите. Тормозят ме сто неща и колкото повече ги мисля, толкова повече се спичам. Първо - ще знам ли до 3ти номера, по който да проверявам. Второ - ще успея ли да науча точния адрес за проверка от предния ден, така че да не се лутам на 3-ти. И трето - дали ще успеем да се закачим на сайта за проверка, който по това време ще се пръска по шевовете. Имам план за краен случай - една приятелка оттук да ги провери и да ми ги изпрати, но някак не ми се иска друг да го прави вместо мен.  ooooh! Cry

# 1 769
  • Варна
Номера по който ще проверявате  е на бележката с която се яви детето на изпита. Peace Няма за какво да се притеснявате толкова .Малко по-напред има линк към сайта за проверка,запаметете си го на тел. и ще си проверите .Ако не ,всичко е на един телефонен разговор разстояние. Хубаво пътуване!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт