„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 641
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • near Sofia, Bulgaria
Като гледам новите снимки и аз това си мисля - върнал се е пламъка в тях(очите де)!  Laughing Живнало е нашето момче, а от Чехла нищо не се чува след онзи залез... newsm78
Дали си мислим за едно и също?!  Praynig

# 601

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 01:46 от Svet_sz

# 602
# 603
# 604
Силистра, нещо такова. Не е нужно да му е чак толкова дълга косата, просто да е достатъчна за да не прозира темето му.
Допълних си поста и наистина го смятам, и се дразня като видя хубави мъже пък се правят насила грозни.

За съжаление си права  smile3506 newsm12

За да не ги харесвст чуждите жени, затова си ходят неглиже....

Макар и да е медийна личност  дали не е застанал над нещата и външния му вид да не е преоритет

На мен ми е тамам Rolling Eyes вземам го с тази брада, щом толкова му недоволствате Joy Joy И нещо любопитно  Rolling Eyes изчезнало е лайкването на МАА под снимката на Каролина, онази със залеза  newsm78

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 23:09 от cu4ito

# 605
Силистра, нещо такова. Не е нужно да му е чак толкова дълга косата, просто да е достатъчна за да не прозира темето му.
Допълних си поста и наистина го смятам, и се дразня като видя хубави мъже пък се правят насила грозни.

За съжаление си права  smile3506 newsm12

За да не ги харесвст чуждите жени, затова си ходят неглиже....

Макар и да е медийна личност  дали не е застанал над нещата и външния му вид да не е преоритет

На мен ми е тамам Rolling Eyes вземам го с тази брада, щом толкова му недоволствате Joy Joy И нещо любопитно  Rolling Eyes изчезнало е лайкването на МАА под снимката на Каролина, онази със залеза  newsm78
а на мен ми направи впечатление ,че сестра му беше коментирала една снимка с една бяла блузка и дънки на стената на Каролина , но от няколко дена коментара ѝ го няма

# 606
Сезони, теренът май се разчиства  Laughing Заминавай по-скоро на инспекция на миксера за да не се появи нов кекс за разбъркване Joy Joy Joy

# 607
  • near Sofia, Bulgaria
И на мен ми направи впечатление, че под някои снимки на Карото е изчезнал лайка на Мехмет, макар и не под всички...  newsm78 Дали я стигнаха лошите помисли на всички фенки по света или е чела темата ни и е решила да си плюе на чехлите овреме?  Joy    Mr. Green

# 608
newsm78 Не знам ,но имаше  2 акаунта на МАА  с еднаква профилна снимка единственно фона беше различен и някои от снимките които бяха публикувани и сега само единят акаунт е останал и затова под някои от снимките на Мис Чехъл все още има лайкове от МАА

# 609
  • near Sofia, Bulgaria
Аз гледам този, в който сестра му е коментирала снимки, а пък той е коментирал снимки на зет си

Сега гледах пак снимките на Якуп, които Мехмет беше коментирал и всичките му коментари са изчезнали  newsm78

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 00:06 от Galidan

# 610
Аз влизах в два заключени профила, но сега и двата ги няма newsm78

# 611
  • near Sofia, Bulgaria
Аз влизах в два заключени профила, но сега и двата ги няма newsm78
Явно му е писнало на човека да му се ровим в личния живот, ама какво да правим като Бораноманията ни се превърна в Мехметомания  Cry  Heart Eyes  Blush

# 612
# 613
  • near Sofia, Bulgaria
Кое е странно?  newsm78 Аз този профил имах предвид.

# 614
ами другия който беше идентичен с този изчезна ,а това е от инстаграма

Yeni Twitter hesabim desteklerinizi bekliyorum😊😊

Общи условия

Активация на акаунт