„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 601
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
http://www.videoseyret.org/izle/okan-opusme-listesi-cansu-dere-nin-ezel-deki-opusmesi.html
http://www.videoseyret.org/izle/okan-opusme-listesi-cansu-dere-n … eki-opusmesi.html

Как се целуват двойките в популярни сериали - оценка

# 616
Целуват се хората, а нашичкият само се гушка, но как само се гушка, а тези неговите ръце и тези огнените очи с разтапящия поглед Embarassed Embarassed Embarassed Да му пожелаем един нов проект, с една  newsm78 партньорка дето да ни е кеф да я гледаме и да го направи  ЦЕЛУВАЧ №1 Laughing

# 617
  • near Sofia, Bulgaria

Добро утро! Закуската е сервирана!   chef

# 618
Добро утро, да украсим и масата  Laughing

image url

И ЛЕТИМ....

host image online

# 619
Добро утро, от мен само кафето.
Желая ви хубав ден   bouquet

# 620
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Нова снимка от 23.05.2015

Добруууу труууу неуморни  Hug Hug Hug

Аууууу  newsm09 newsm09 някой да не му е показал нашта тема с нашите желания, че взел та се пооправел малко  Heart Eyes
Има какво още да се желае определено нооооо и така няма да му простя  smile3534 smile3534

И да ви почерпя по едно кафе

# 621
# 622
Цвети, страхотни снимки  Party И аз вече почвам да мисля, че той има агенти тук  newsm78 Laughing

# 623
Хелена, филма е  "Zeytin Dalı" -  Маслинова клонка - 2005г

Джулай много ти благодаря!!! smile3525 smile3525

Здравейте на всички и ви желая хубав ден с мислите за Мехмет в главите!

# 624
Много сладка овчарка, Heart Eyes как само го полива с маркуча, приятел в нужда се познава.

Привет на все. Hug...........Hug

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 11:30 от Neidjal

# 625
Добро утро и прекрасен ден дами Simple Smile.

# 626
Здравейте,
Доносника май му е Славена. Два пъти на разходка ходи с него и уж му е приятелка.
Сигурно всичко  му е издала, наприказвала му е куп истини Laughing

И ето и резултата - Алакурт тръгнал по вярната пътека, с камъчета насочени към Бургас Heart Eyes
Зарязал огромната брада, и може би и Чехъла е оставил пред вратата си и е влязъл САМ  в Дома си. Laughing

# 627

Поздрав и от мен!

# 628
Здравейте,
Доносника май му е Славена. Два пъти на разходка ходи с него и уж му е приятелка.
Сигурно всичко  му е издала, наприказвала му е куп истини Laughing

И ето и резултата - Алакурт тръгнал по вярната пътека, с камъчета насочени към Бургас Heart Eyes
Зарязал огромната брада, и може би и Чехъла е оставил пред вратата си и е влязъл САМ  в Дома си. Laughing

Сезонче, хубаво , ако го е оставил пред вратата. На Чехъла там му е мястото  bash bash bash
Притеснявам се , че няма нов проект. Да не би и той да се е отказал от телевизията като Джасуто. Клюките писаха , че Джансу се била отказала от телевизията , било и време за почивка и реклами
newsm78 newsm78 newsm78

# 629
Добър ден момичета! Вчера и аз го прочетох това,че Джансу се е отказала....ако е така наистина ще е жалко!? Мисля си, че и на двамата с Мехмет им е времето да се завърнат гръмко с един общ проект, но тези от телевизията спят...за Турция незнам, но цял свят ги обича тия двамата. Да не гледат само тяхната аудитория, а да се огледат и навън. Thinking Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт