„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 605
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Аз пред младините му потънах
а Днес стоически понасям снимките му.  С уважение гледам към брадата му и желанието му да изглежда неврачен и състарял.
Нямам търпение да го видя без брада. Последната снимка, която съм виждала е от лятото в Кападокия на плажа. Там беше прошарен, със стегнато коремче и  симпатичен. Ама сега как ли ще е newsm78

Сезонче, ще отидем и ще видим. Ще проверим и бъркалките  #Crazy #Crazy #Crazy, и космите ще проверим. Тогава вече информацията ще е от първа ръка а не от Мис Чехъл  bash bash bash

# 556
# 557
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Еее Силистра, Сезонче вие не отидохте ли вече на лична и обстойна проверка - око да види, ръка да пипне  Crazy
Хайде че ние чакаме с нетърпение достоверна информация  newsm78 пък и трябва да преминете през охраната - #2gunfire Мис Чехъл   #Cussing out

# 558
То това охрана ли е?!
Едно русо парче просто..... Буташ и минаваш. По никакъв начин няма да ни спре. ...е освен ако лекинко не е навлязла в онова тъптящото в гърдите му Laughing

# 559
# 560
Ах,този невзрачен и стар мъж  Joy Joy #Crazy Някоя добра душа няма ли да преведе туита  Praynig

# 561
# 562
# 563
  • near Sofia, Bulgaria

Само да се сложи на "диетата" от миналогодишната почивка, ще заглади косъм и сам няма да търпи тази дегизировка(брадата де)!   Rolling Eyes   Praynig  Thinking

# 564
Привет на все заварила Hug.....Hug и на тези, които, ще се появят. Hug......Hug
Хубавка ли съм? newsm03
Виленцето ме сюрпризира, изненада ме много приятно, Flutter защото не очаквах, но тя знае, че имам афинитет към цаки Heart Eyes и е решила да ме зарадва с още, и още. Party
Виле, тенкс.
   Hug Наде много хубави гащи имаш и ти стоят добре, честити да са ти  Joy  Joy  Joy   bouquet

# 565
Привет на все заварила Hug.....Hug и на тези, които, ще се появят. Hug......Hug
Хубавка ли съм? newsm03
Виленцето ме сюрпризира, изненада ме много приятно, Flutter защото не очаквах, но тя знае, че имам афинитет към цаки Heart Eyes и е решила да ме зарадва с още, и още. Party
Виле, тенкс.

Наде, много си хубава с тия цаки. Умее ги Вилето тия работи  newsm51 newsm51 newsm51
   newsm51   newsm51   newsm51

# 566
  • Разград
Нова снимка от 23.05.2015

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 21:11 от vania_e

# 567

Ауу, послушал ви е, момичета! Понамалил е брадата smile3521. На следващата снимка може би вече ще бъде с тридневна, точно както Сезончето го желае newsm53.

# 568

Hug  Светле  wavey привет много пърхащи пеперуди си направила около момчето  smile3503

Ето ти още   love001  newsm51  newsm51

# 569
  • София

Привет!
Абу! Алла, Алла!
Само за седмица нашият левент изглежда по-добре. Ураааа!
Момичета, има надежда. Трябва му някоя хубава българка сега.

Общи условия

Активация на акаунт