„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 611
  • 744
  •   1
Отговори
# 570

Започва да прилича на човек. Дано, дано скъсяването на брадата да продължи!

# 571

За брадата smile3501Обича го фотоапарата... и децата, две мнения няма

Ваня  smile3525

# 572

Сезонче, аз така го харесвам  #Crazy #Crazy, ако и ти го харесваш стягай багажа. Току виж са ни изпреварили, я някоя Чехла, я някоя Каро, я някоя друга голяма лепка  bash bash bash

# 573
  И на теб честито за новата визия и много хубави колажи правиш   newsm51   love001

# 574
  И на теб честито за новата визия и много хубави колажи правиш   newsm51   love001

Пак на теб трябва да благодаря   love001 newsm51

# 575
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

връщам се да видя какви сте ги вършили тази седмица

ей още една нова снимка

# 576

За брадата smile3501Обича го фотоапарата... и децата, две мнения няма

Ваня  smile3525

Цитат
+1 и аз съм на същото мнение   smile3525 Ваня за новата снимка

# 577
 Joy Joy Joy Joy Joyтитоловали сте Карото на Мис Чехла

# 578
[quote author=ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС ) link=topic=847528.msg30899688#msg30899688 date=1432653530]
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

връщам се да видя какви сте ги вършили тази седмица

ей още една нова снимка

[/quote]

newsm10 има какво още да се желае но върви към подобряване.Все пак лято идва сигурно и още ще намали брадата.
И отново е с любимия си анцунг с червения надпис.

# 579
Скрит текст:

Интелегентноста тежи повече от бюста при избор на съпруга...

Нова фотка, от МА , май е послание към КаротУ

Иначе здрасти!

# 580
Тук е горе-долу приемлив за мен ноооо има какво да се желае, Stop да си скъси оооще  брадата и да си пусне мааалко косата.
На втората не ми харесва, надявам се тя да е била преди първата пусната в темата.
Сори, че съм така директна но смятам, че е чаровен мъж и няма нужда зорлем да се прави на чучело. Peace

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 19:20 от Neidjal

# 581
Тук е горе-долу приемливо за мен ноооо има какво да се желае, Stop да си скъси оооще  брадата и да си пусне мааалко косата.
На втората не ми харесва, надявам се тя да е била преди първата пусната в темата.

Наде да ти кажа, направо те разбрах. Искаш дължината на косата и дължината на брадата да си сменят местата и всичко ще е на таман  #Crazy #Crazy #Crazy newsm78  bouquet

# 582
Силистра, нещо такова. Не е нужно да му е чак толкова дълга косата, просто да е достатъчна за да не прозира темето му.
Допълних си поста и наистина го мисля, и се дразня като видя хубави мъже пък се правят насила грозни.

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 19:44 от Neidjal

# 583
Силистра, нещо такова. Не е нужно да му е чак толкова дълга косата, просто да е достатъчна за да не прозира темето му.
Допълних си поста и наистина го смятам, и се дразня като видя хубави мъже пък се правят насила грозни.

За съжаление си права  smile3506 newsm12

# 584
Допълних си поста и наистина го смятам, и се дразня като видя хубави мъже пък се правят насила грозни.

За съжаление си права  smile3506 newsm12

За да не ги харесвст чуждите жени, затова си ходят неглиже....

Макар и да е медийна личност  дали не е застанал над нещата и външния му вид да не е преоритет

Общи условия

Активация на акаунт