„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 650
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Galidan, благодаря ти Simple Smile). Ееее, много гадно, очаквах малко по - различно развитие
Момичета, сигурно сте го обсъждали, но аз съм много нетърпелива да разбера
Скрит текст:
какво ще стане с/между Берзан и Зелиха?
Скрит текст:
Берзан вижда отдалече Зелиха с новородения си син и решава да я остави да живее, защото я обича. Но не е способен като Боран да се изправи срещу клана си, затова се самоубива (пред очите на Боран)

# 541
ей, изчетох най-после 10 страници
Здравейте момичета,

Скрит текст:
сега, да ви кажа, това е изван темата, но немога да не го споделя с вас, вчера влизайки в темата отново си пуснах клипа от Езел, някой го е пуснал в темата тук, Кенан преследва Сейшан на оживена улица  с т н .  Аз понеже почнах да го гледам но стигнах до 28-30 серия, карам ги диагонално, и си викам чакай да гледам финалния епизод. Та...впечатлена съм от силната финална серия, точно като за последно серия... Много, много силен последен епизод.
Значи, с каквото и чувство да е бил зрителя, гледайки целия филм, една такава финална серия, "запечатва" последните му усещания и възприятия и човек си казва " ей, хубав филм, тежка история, невероятна игра, невероятна музика" Е как няма тоз сериал да не обере всички награди...напълно заслужено! А Кенан наистина е Човека-Артист! Успя да ме разплаче и разчувства дълбоко
Музиката -Уникално подбрана за точната ситуация в точното време-красива и въздействаща!
В този ред на мисли, искам да ви кажа,че много съжалявам за нашия сериал, че е нямал този успех, много ме е яд и на Мехмет и на Джансуто, защото със сигурност и те имат не малък принос сериала да завърши ей така- набързо! А Мехмет Акиф не смятам,че е по-малко талантлив от Кенан, но...проиграна, осрана/с извинение/  работа...
На, това ми тежеше и ви го споделих... smile3518 smile3518 smile3518

Привет момичета  Hug Hug Hug

Хелен много си права, аз отдавна гледах Езел и много ми хареса филма, музиката, играта на Джансе и Кенан, моментите между тях така хубаво изиграни  Heart Eyes .....и финала ЗАВЪРШЕН. Дълго време след това си спомнях последата серия на Езел. Не знам как ще е със Завръщане  newsm78 newsm78
Котелина, сериозно ли не знаеш как завършва сериала?

# 542
Привет на все заварила Hug.....Hug и на тези, които, ще се появят. Hug......Hug
Хубавка ли съм? newsm03
Виленцето ме сюрпризира, изненада ме много приятно, Flutter защото не очаквах, но тя знае, че имам афинитет към цаки Heart Eyes и е решила да ме зарадва с още, и още. Party
Виле, тенкс.

Наде, много си хубава с тия цаки. Умее ги Вилето тия работи  newsm51 newsm51 newsm51

# 543
  • под най-голямото листо на тиквата
Привети  Hug

https://www.youtube.com/watch?v=XvN16Qckbu4

# 544
Скрит текст:
Привет на все заварила Hug.....Hug и на тези, които, ще се появят. Hug......Hug
Хубавка ли съм? newsm03
Виленцето ме сюрпризира, изненада ме много приятно, Flutter защото не очаквах, но тя знае, че имам афинитет към цаки Heart Eyes и е решила да ме зарадва с още, и още. Party
Виле, тенкс.

Наде, много си хубава с тия цаки. Умее ги Вилето тия работи  newsm51 newsm51 newsm51
Вярно е Силистра, страхотна дизайнерка е Виленцето, Heart Eyes а една моя дружка Heart Eyes ми го уголеми и вече съм чок шекерче. Flutter

# 545
Здравейте сладурчета,

Много набързо влизам само да ви изчета набързо, че съм на работа.

какво си уголемявате, какво си разнообразявате, какво си подменяте, въобще не нога да разбера

пишете ги тия работи малко като за малоумни, че не съм много наясно със стилистиката тук в темата, моля ви smile3518 newsm53 smile3518 newsm53 newsm78 newsm78

# 546
  • near Sofia, Bulgaria

От днес  newsm78

# 547
# 548
Наде, цяла палитра от цаки имаш... Красота!

Хелен, обсъждаме аватарите си и подписите. Всеки се надпреварва коя по хубава снимка ще има, за да можем всички да плакнем очи. Rolling Eyes
Моите се удавиха вече от толкоз красота на Алакурт на младини Grinning
Ама нека се давят, потъват и накрая ще изплуват пред онези Маслини! Grinning

пп. Очичките му са мънички. Напук на всичко голямо при него.

# 549

Хелен, обсъждаме аватарите си и подписите. Всеки се надпреварва коя по хубава снимка ще има, за да можем всички да плакнем очи. Rolling Eyes

Ааа аз първа повлякох крак, Joy не се надпреварвам с никоя от Вас, само с вятъра. Laughing
Какви младини бе Сезонче, че да не е престарил свят я?
Само да се обръсне и готово. Heart Eyes
Днес гледах снимки на Киво във фейса на които се вижда, че се е обръснал, ами все същия чаровник си е, просто брадата по принцип състарява мъжа колкото и да му ходи.
Лелееее мярнах и на Йит Йозшенер фотки, #Shocked и той е брадясал като поп но не му подхожда.
Та мисълта ми е, че всеки, който е без брада или с едва набола изглежда младолик в сравнение с това ако е брадясал. И брада, и мустак(или едно от двете) не на всяко лице подхожда.
Хелен, Сезончето вече ти е отговорила.
Свет, защо не пишеш а пускаш само снимки?

# 550
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
ей, изчетох най-после 10 страници
Здравейте момичета,

Скрит текст:
сега, да ви кажа, това е изван темата, но немога да не го споделя с вас, вчера влизайки в темата отново си пуснах клипа от Езел, някой го е пуснал в темата тук, Кенан преследва Сейшан на оживена улица  с т н .  Аз понеже почнах да го гледам но стигнах до 28-30 серия, карам ги диагонално, и си викам чакай да гледам финалния епизод. Та...впечатлена съм от силната финална серия, точно като за последно серия... Много, много силен последен епизод.
Значи, с каквото и чувство да е бил зрителя, гледайки целия филм, една такава финална серия, "запечатва" последните му усещания и възприятия и човек си казва " ей, хубав филм, тежка история, невероятна игра, невероятна музика" Е как няма тоз сериал да не обере всички награди...напълно заслужено! А Кенан наистина е Човека-Артист! Успя да ме разплаче и разчувства дълбоко
Музиката -Уникално подбрана за точната ситуация в точното време-красива и въздействаща!
В този ред на мисли, искам да ви кажа,че много съжалявам за нашия сериал, че е нямал този успех, много ме е яд и на Мехмет и на Джансуто, защото със сигурност и те имат не малък принос сериала да завърши ей така- набързо! А Мехмет Акиф не смятам,че е по-малко талантлив от Кенан, но...проиграна, осрана/с извинение/  работа...
На, това ми тежеше и ви го споделих... smile3518 smile3518 smile3518

Привет момичета  Hug Hug Hug

Хелен много си права, аз отдавна гледах Езел и много ми хареса филма, музиката, играта на Джансе и Кенан, моментите между тях така хубаво изиграни  Heart Eyes .....и финала ЗАВЪРШЕН. Дълго време след това си спомнях последата серия на Езел. Не знам как ще е със Завръщане  newsm78 newsm78
Котелина, сериозно ли не знаеш как завършва сериала?

Наде много си хубава  Hug Blush

Знам, знам как завършва  Grinning но не знам как ще ми въздейства на мен лично финала - много силно или не чак толкова  Thinking

# 551
Страхотен клип и мноооого подходяща песен Wink Афродизиак- какво по-подходящо име за МАА  Heart Eyes

# 552

Ааа аз първа повлякох крак, Joy не се надпреварвам с никоя от Вас, само с вятъра. Laughing
Какви младини бе Сезонче, че да не е престарил свят я?
Само да се обръсне и готово. Heart Eyes
Днес гледах снимки на Киво във фейса на които се вижда, че се е обръснал, ами все същия чаровник си е, просто брадата по принцип състарява мъжа колкото и да му ходи.
Лелееее мярнах и на Йит Йозшенер фотки, #Shocked и той е брадясал като поп но не му подхожда.
Та мисълта ми е, че всеки, който е без брада или с едва набола изглежда младолик в сравнение с това ако е брадясал. И брада, и мустак(или едно от двете) не на всяко лице подхожда.
Хелен, Сезончето вече ти е отговорила.
Свет, защо не пишеш а пускаш само снимки?

Убийствен ПИЧ е Мехмет с цаките...ммммммм, ПИЧ та дрънка....  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart

# 553
# 554
Аз пред младините му потънах
а Днес стоически понасям снимките му.  С уважение гледам към брадата му и желанието му да изглежда неврачен и състарял.
Нямам търпение да го видя без брада. Последната снимка, която съм виждала е от лятото в Кападокия на плажа. Там беше прошарен, със стегнато коремче и  симпатичен. Ама сега как ли ще е newsm78

Общи условия

Активация на акаунт