„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 626
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Според мен дали си известен или обикновен човек е препоръчително да изглеждаш добре ако държиш на себе си, а пък за известните неглиже или немърливщина са недопустими. Peace
Ако са искали да са невзрачни да не са ставали известни, защото цената на славата се плаща, а именно, да са все в на папараците обективите и по страниците на всекидневниците им......то не може две дини под една мишница.

# 586

На мен и така ми харесва, супер си е, брада, коса, с анцуг, без анцуг- няма значение.... слагам му белезниците и го отвличам...водя го право в Бургас...
Виждам, че и по ведър поглед има в очичките си...очичките му са същите, устните му са същите, а ръцете, а...какво ще кажете за ръцете?! Laughing Laughing Laughing
Супер си е нашто момче!!!
само да се допълня...сърцето му да гледаме, мисля,че има голямо добро сърце, макар да му се носи лоша медийна слава

# 587
Къванч се обръснал, Алакурт си подкъсил брадата, тези да не се стягат за съвместен проект Mr. Green Новите

# 588
Здравейте, момичета!  Hug
Извинявам се, че пиша в темата ви, но една приятелка - ORS  Heart Eyes ме помоли да ви постна един клип, който бях сложила в нашата тема Север - Юг. Та, това е от нея.Надявам се да ви хареса  Peace

Славенка  Hug

# 589
Фенче, Peace
Няма лошо Wink, ама ще си го оставя клипа за десерт

# 590
Аз така и не разбрах туита му от днес, Thinking а и не мога да го врътна през транслатора.

# 591
Благодаря ти фенка на Куин,

Двама красиви мъже страхотни мъже!

Момичета,
аз искам да ви питам, тук е ставало въпрос и сте казвали,че МАА е играл в сериал с Берг, като брат и сестра. Ако някой знае да ми каже как се казва този сериал?  Любопитно ми е да ги видя в тандем двамата!

# 592
Божеее, Аллах чу молитвите ми към него. Поклонника му изглежда чудесно така. С топъл поглед и с малко брада.
Има светлина в тунела..  Красавец е той, красавец!
Сега продължавам да се моля  този уикенд да пътуват към Гърция, па дано сърцата и душите  ни се намерят. Ако ли не след месец, два с двата си крака припкам до Истанбул и го целувам насред Истиклял и тълпата и се свързваме Завинаги! Laughing

# 593
За туита на МАА  - не знам турски, но и други го мислят и коментират. Преведен на англ. от египетски фенове. А за точността - не знам.

I know the bastards but I'm not scoundrel like them......

Знам, че тези копелета, но аз не съм злосторниче като тях .... (през GT)

# 594
За туита на МАА  - не знам турски, но и други го мислят и коментират. Преведен на англ. от египетски фенове. А за точността - не знам.

I know the bastards but I'm not scoundrel like them......

Знам, че тези копелета, но аз не съм злосторниче като тях .... (през GT)

Странна птица е този човек. smile3506
Джулай, мерсаж.
Сезонче, продължавай да се молиш още да си скъси брадата. Laughing

# 595
Хелена, филма е  "Zeytin Dalı" -  Маслинова клонка - 2005г

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 20:49 от july_

# 596

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 21:22 от Svet_sz

# 597
Ама че думи изречени от Мехмет. Кой ли му е сторил нещо newsm78
Нещо му спират развитието или му застават на пътя. Все такива мисли, насочени към някого споделя.  Умът му е пълен със огорчение..

# 598

upload image

Може би от последното пътуване до САЩ. Преди малко МАА си я сложи на корицата.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт