„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 666
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Разград

Джансу е  взела участие в акция  против насилието над жените, провеждаща се в името на Озгеджан Аслан.

# 91
  • near Sofia, Bulgaria
Наде, хубаво изложение си споделила.
Боран и ревност - Ужасни
Съла и ревност - Филмирани и тихи.

В един клип съм виждала Али пред едно огледало и се бръсне...голичък е.. Та в кой епизод е това?!

Това е от епизодите след 70, ама дали беше още първия... newsm78

# 92
Не се знае, знае ли се....кой е бил кьоравия.

Ее не така. Той веднага със снимането на Аданалъ и почва романса със Селин.

После с другаа, по нататък със следващата.... Този човек май не може да открие точната жена за себе си, следователно проблема е негов не техен

Ваня, тази позиция на Джансу отсега ли е? Всяка година известни имена се включват в такива кампании против насилието над жени, проблем който  го има и при нас за жалост.

# 93
Дими, той не е дефектен Grinning
Нали е сериозен и чувствителен. Не иска връзки за една нощ.
Макар че в манекенския период, със сигурност е имало такива.
Със Селин 4 години е изкарал и сега се влачи с Мис Чехъл Simple Smile

# 94
Не е една и съща актрисата играеща Зелиха, и в 1001 нощи, различни са според мен.
Ани, тенкс за Аданалъ, още малко и, ще убият Назлъ, Confused и ще съм до там, историята им с Мая не само, че не ме докосна а ме и дразнеше на първо прехвърляне на сериите, затова второ няма и да има.
Мери да,
Скрит текст:
прекратиха КСШ преждевремнно заради мноооого нисък рейтинг, спадна толкова много, че беше колкото е % отклонение допускано при статистически грешки. Такъв нисък рейтинг не бях виждала досега.
Оттогава насам се отдаде на релакс и брадяса Laughing като Мехметчо Mr. Green но нали са дървосекачи, tooth нека се модереят. Joy
Шегата настрани, хубави момчета са пък брадатааааа тя лесно се маха, стига да пожелаят.

# 95
  • near Sofia, Bulgaria
  Joy Joy Joy Joy Joy направо ме разби

# 96
Даа сигурно е негов. Нали малко тиранин го дава. Поне в интервютата.
И те се плашат, а пък и може да вдига скандали и чупи покъщнини.

Галидан, мерси. Ще търся...

# 97
  • Разград

Джансу Дере была отмечена многими иностранными критиками и СМИ. Джансу отметили на страницах французской, итальянской, малайзийской, американской, британской, немецкой, канадской и бразильской прессы. Везде отзывы были великолепные, о том что Джансу не появилась в силу обстоятельств в прошлом году на Ковровой Дорожке и что ожидание стоило того, она вернулась с триумфом. Один из заголовков газеты звучал так :"Турецкая модель Джансу Дере в белоснежном комбинезоне и волнующим шлейфом - голливудский гламур в лучшем виде."

# 98
Да видим на свободната птичка Каролина като и каже изискванията си към нея, как ще избяга.
Каролина да мие чинии, със забрадка и вкъщи заключена - хич не ми изплува в ума.
А като чуе и за още хлапета, ще припадне на мига. Laughing

# 99
hahaha Joy hahaha

Де да беше само Мехмет, който ги сменя но не е, те в техните среди често ги сменят, я колежки, я с други извън сериалите и малцина са тези, които стигат до брак с тяхната професия, а още по-малко са с успешен като този на Берг, и Халит. Затова много им се радвам, че са разумни и са заедно(дано и занапред са така), и имат много сладко момченце.
Не мисля, че Мехмет е тиранин и то само от едни интервюта, за които не знаем достоверни ли са или не са предвид наклонностите на жълтурковците да раздуват балона до спукване с цел рейтинг на изданията си, защото ако се замислим всеки човек носи негативни черти в себе си. Според ситуацията, в която попадаме показваме различни черти на характера си, а специално за Лъвовете е много важно половинката до него/я да е дипломат, защото само с такт може да превърне Лъва /Лъвицата в мъркащо коте. Peace

# 100
Здравейте неуморни Боранови труженички! newsm53 newsm53 newsm53

Радвам се и аз да се включа и да съм сред вас! Искам да питам:
Изключвайки сегашната безлична каролина, кои са неговите предишни любови освен Селин и Тугче?  
И колко продължителни връзки е имал с тях, знае ли някой ? Само за Селин тук сега казвате 4 години, /не са малко 4 години/, а с другите?

Ванче, и от мен благодаря за новата тема!!!

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 23:10 от helen.nona

# 101
Еххх, Сезонче, провокираме те ние теб, че не е Съвършеният Мъж, ама ти по гръб не падаш smile3534. Вярна си му ти, закрилница от хорските нападки newsm09

Само да видим дали Мис Чехъл няма да се окаже Мисис Алакурт след време Thinking.

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 23:10 от DimiMeVi

# 102

Джансу пуши, Акиф пие чай....

# 103
С  Лейля Башак е бил май една година. Лейля е Гезда. По време на филма се разделят.
После Селин, Тугче и Каро.
За другите историята мълчи. smile3505

# 104
Скрит текст:
Джансу е  взела участие в акция  против насилието над жените, провеждаща се в името на Озгеджан Аслан.

Браво и други нейни колежки взимат участие в тази кауза.
Славенче и Мехмет пуши като комин.
На мен Лейля и Селин са ми симпатични визуално, Тугче отчасти, само на някои снимки, а Карото на никоя.

Общи условия

Активация на акаунт