Професионални серии за коса - тема 80

• 67 475
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря за включванията Simple Smile
С кой шампоан на Лореал бих могла по-успешно да комбинирам митик маската?

# 406
  • София
Мда ... така е и при мен cityofangels.
ПРеди два дни ходих до магазина на Рибата да си купя ампули, към 60 лв дадох и ми дадоха само талон (явно са в кампания в момента и няма как). А в последните два дни имам две поръчки от Арлен, едната 45, втората 87 лв, в първата имах подарък несесера на Лореал, във втората - мостри на серум за краища на Кюн, хидратиращ крем на Фиорга и Ш+Б пак на Кюн. Айде де. Кажи ми откъде после да иска да пазарува човек. Наистина така клиенти не се печелят. Не исках да се оплаквам тук, защото много пъти  е коментирано вече.  Tired

# 407
  • Бургас / София
Сега видях, че имам и мостра на Фиорга много ме е яд, че не си поръчах и от там шампоанът Денсифик, а от рибата. Не просто много се ядосах написах коментар, че искам някаква мостра ...

# 408
  • София
Сигурно са им свършили единствените мостри на олиото Макадамия и шампоаните на Лореал  Joy

# 409
  • Бургас / София
Миналият път ми пратиха от хайверният шампоан и балсам мостра, явно доста им се свиди втори път  Rolling Eyes

# 410
Аз вече не пазарувам от ЗР поради милион причини...., а на Арлен даже им писах благодарствено писмо за стимул Simple Smile даже и ми отговориха

# 411
cityofangels, и на мен ми пратиха мостри на Тен и сега съм горд собственик на шампоана Mr. Green. Мисля, че и на теб ще ти допадне, защото харесваме горе-долу едни и същи неща.  Много е добър - измива идеално и косата не се омазнява. В същото време не премива сухите ми краища, но то това важи и за други шампоани на Алтерна. Косата става жизнена, нито прекалено мека, нито твърда. Чела съм, че се нагажда по нуждите на косата и май наистина е така, защото ми се струва, че специално са го правили за мен.  Peace

# 412
  • Стара Загора
Пристигнаха ми поръчките от Арлен и ЗР и какво да кажа от Арлен беше 34 лева някъде и имам мостра на шампоана Тен и някакъв крем за лице, а от ЗР са се направили на ударени с мокър парцал, а сметката там ми е към 50 лева. Единствено поръчах от рибката заради маската на Mediceuticals . Не са длъжни да слагат мостри, но така клиенти не са печелят иначе имам талон за отстъпка.
Joy вчера питах Арлен дали мога да си купя мострички на ш-на Тен и те ми казаха ,че последната са я сложили при поръчка.Ето къде е  Joy
А за ЗР- въобще не глезят клиентите си, последната ми поръчка беше над 120 лв и нямах нищичко.Някак си е приятно да сложат нещо дори и една мостричка да е  Rolling Eyes

# 413
  • Бургас / София
Пак имам късмет дано шампоанът ми допадне. Вече само от Арлен ще  пазарувам. Жалко че в рибата има Mediceuticals без която маска не мога . Аз харесах шампоана на Алтерна с бамбук, но пак ми се появи мазната себорея. Не мога да разбера защо само с Денсифик се погаждам. Сега си взех и хидратиращият на Алтерна и на Кюн за скалп, но утре е ред на Тен  Heart Eyes

# 414
  • Живее на Луната
Сега дойде и моята поръчка от Златна рибка, нямам никакви мостри, само някакъв талон за отстъпка 10 %  Cry
Поръчах си шампоан и балсам Алтерна за блясък, ще дам отзиви като го използвам  Wink

# 415
Момичета, много ви моля да не изместваме темата от продукти към онлайн магазини, особено конкретните два.  Peace
Скрит текст:
На мен никога не ми е пукало за мострите, но от ЗР имах три поръчки последния месец, в две от тях имах по една мостра, така че явно не слагат винаги, но слагат. За мен обаче това не е критерий.

Cutie_Honey и аз много харесвам хидратиращия на Афоджи. За мен това е най-силния хидратиращ шампоан, който съм ползвала досега.

aniK, щом не е с цел стилизиране и оформяне, мисля че най-добрия вариант е косата да се остави сама да изсъхне напълно. Лятото това го правя, но зимата винаги си издухвам корените, защото ми е студено.

# 416
Ох ... и аз си имам пробички от Габси, но със силно хидратираната ми в момента коса, не смея да ги пробвам, за да не се разочаровам. Ще изчакам да я напротеинча малко.
Вивиан, ако го съчетаеш с протеинов шампоан, съм почти убедена, че ще ти хареса много резултатът, нищо че си си прехидратирала косата Peace Той е много балансиран продукт - има и протеини в състава си. Няма да ти клепне косата, нито ще я разхвърчи. Спокойно си го пробвай Peace

Белисима, много полезна информация ни даде.А тази марка не се предлага тук така ли?На мен ми се иска да пробвам шампоана с лавандула и този с мед.
Miss_Bingley, предлага се само в този български сайт - http://www.parfimo.bg/kozmetika-john-masters-organics и то на доста прилични цени. Доставката до офис на Спиди е 4 лв. Иначе от чуждестранните сайтове го има в naturisimo, feelunique и lovelula.com Peace В naturisimo и в lovelula могат към поръчката да се закупят и тестерчета (максимум 5 на брой), като специално в lovelula (niditop3 го установи това преди малко Hug) няма изискване и 5-те да са на различни продукти - може и 5 на един и същ продукт, което е супер Peace

Cutie_Honey, надявам се да ти хареса и на теб детанглъра Hug Да споделиш после.
Благодаря ти, че сподели и за сешоара на Parlux. Точно този съм го загледала отдавна, ама все не мога да заделя толкова парички. А има и дифузер към него (плаща се отделно), което много ме блазни, тъй като без дифузер съм наникъде Grinning

Niditop Hug благодаря за разяснението, мила. Чудех се между балсама и детанглъра...и още се чудя newsm78 ще видя какво ще ми отговорят от parfimo за предстоящата наличност. Иначе избрах шампоана с мед и млякото с кайсия. Crazy
Страхотен избор, Линдичка Hug Ще гледам днес да отделя малко време и да пиша и за другите продукти, включително и за крема с роза и кайсия.
А относно питането ти за разликата между балсама с авокадо и детанглъра, niditop3 добре ти е обяснила за какво става дума. Само ще добавя, че според мен балсамът би бил подходящ за много сухи коси, както и за гъсти коси с плътен косъм. Не че не се отразява добре и на моя фин косъм, много хубаво хидратира даже, но сякаш обема спада с една идея на втория ден след измиване. С детанглъра се чувствам по-добре - с него косата ми е по-жива и скоклива.

# 417
  • София
Аз пък ще се възмутя на глас от Алтерна България. От средата на месец март ме мотаят за мостри от две серии, които искам да ми пратят с куриер. Първо  писах във ФБ страницата им, отговориха след две седмици. Дадох данни за доставка и ...тишина. Мина почти месец и им писах мейл. Нямаха мостри от едната серия и чакаме доставка, та да ми ги пратят наведнъж. Добре ама камиона не тръгнал и трябваше да пристигнат на 18-ти май. Добре ама сега отговора е, че се очаква доставка тази седмица към края и да чакам да ми пишат другата седмица.
Еееееееее, страшни мостри значи. То да му се отще на човек. По тромава система не съм виждала, честно.  Sick

# 418
Страхотен избор, Линдичка Hug Ще гледам днес да отделя малко време и да пиша и за другите продукти, включително и за крема с роза и кайсия.
А относно питането ти за разликата между балсама с авокадо и детанглъра, niditop3 добре ти е обяснила за какво става дума. Само ще добавя, че според мен балсамът би бил подходящ за много сухи коси, както и за гъсти коси с плътен косъм. Не че не се отразява добре и на моя фин косъм, много хубаво хидратира даже, но сякаш обема спада с една идея на втория ден след измиване. С детанглъра се чувствам по-добре - с него косата ми е по-жива и скоклива.
Благодаря и ти на теб, миличка Heart Eyes Направо взимам тези и ще давам отзиви като пробвам. От теб впрочем каквото съм взела по препоръки винаги ми е пасвало, уж са ни по различни косите, ама на, та ще те слушкам Flutter Hug

cityofangels може да пробваш (от Арлен Mr. Green) маската на Keune So Pure с лавандула за чувствителен скалп, може да се окаже достоен заместник на Медисютикалс. Моя не е толкова изразено чувствителен, макар, че прави понякога реакции, но довечера ще я пробвам заедно с охлаждащия им (или беше освежаващ newsm78) шампоан и ще споделя как е.

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 15:25 от Анонимен

# 419
  • Сандански
Cutie_Honey, надявам се да ти хареса и на теб детанглъра Hug Да споделиш после.
Благодаря ти, че сподели и за сешоара на Parlux. Точно този съм го загледала отдавна, ама все не мога да заделя толкова парички. А има и дифузер към него (плаща се отделно), което много ме блазни, тъй като без дифузер съм наникъде Grinning

bellisssima, аз закупих и дифузера, който е точно за този сешоар. Ето този: http://beautyexpert.bg/%D0%B7%D0%B0-%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1% … ar-385-na-parluks
Бях решила, че искам дифузера за изключителен обем, но консултантката, която се обади, за да потвърди поръчката, ме информира, че ще се изхлузва. Sad Дифузерът обаче някак си не ми е много удобен, предпочитам с по-издадени зъбци.

Общи условия

Активация на акаунт