Професионални серии за коса - тема 80

• 67 484
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Белисима, много полезна информация ни даде.А тази марка не се предлага тук така ли?На мен ми се иска да пробвам шампоана с лавандула и този с мед.

# 391
  • Стара Загора
Относно Джон Мастерс, момичета имам питане Blush
Каква е всъщност разликата между балсам (гледам този с лавандула и авокадо) и детанглър? Rolling Eyes
Детанглера е по-лек балсам и основната му роля е разплитане на косата (от името  Wink)и затваряне на кутикулата.
Но откакто го пробвах( благодаря, Габси   Hug) съм влюбена в него  Heart Eyes.Утре ще поръчвам.Абсолютно отговорно мога да кажа, че това е най-доброто от всички маски и балсами , които съм ползвала  Simple Smile
И на Белисима благодаря, че ни запозна с тези прекрасни продукти  Hug

# 392
  • София
Бисквитка,  аз имах силен косопад около 8-9 месеца, неповлияван от нищо, като в крайна сметка причината се оказа повишеното кръвотечение по време на цикъл (породено от миома). Причените може да са всевъзможни, дано при теб е наистина сезонен косопад.
Ох ... и аз си имам пробички от Габси, но със силно хидратираната ми в момента коса, не смея да ги пробвам, за да не се разочаровам. Ще изчакам да я напротеинча малко.

# 393
  • Sofia
Момичета, когато не говорим за сушене с цел изправяне, стилизиране и т.н., а чисто от гледна точка здравето на косата, кое е по-добре - да се издуха ли леко поне в корените (хубав сешоар, не гореща струя...) или да се остави напълно сама да изсъхне ?!  Rolling Eyes

# 394
  • Велико Търново
Благодаря ви, момичета Hug Миналата година си правих пълни изследвания - всичко ми е ОК, поне засега нямам някакви оплаквания, надявам се наистина да е сезонен  - предполагам, че ще си покаже - след като използвам противокосопадни продукти, и ако не спре.... Confused
Добавки съм пила всякакви - GNC, Макси хеър, Анакапс, биотин и цинк......не повлияват косопада, т.е. не предотвратяват появата му.

Ани, аз се старая рядко да използвам сешоар, именно заради тънката ми перушина Confused, макар да имам термозащити; някои продукти обаче проникват по-добре в косъма след леко издухване, напр. Л2.

# 395
  • София
Ох, Бисквитчице, същата тънка перушина имам и аз  ooooh! ужасно гаден ген. След косопада, като ме погледнеш отпред и можеш да видиш през косата ми ... ужас. Остана нещо пършиво, като изгорено, рядко, и до безобразие пухкаво и грозно на главата ми ... а отгоре - антенки до безобразие. С месеци ходех вързана ( то нямаше почти и опашка ), а около вързаното - ореол от пухкави антени  Sick абе Убавица, какво да ти кажа, хихи. Важното е, че нямаш здравословни причини,  другото се оправя. Hug

# 396
Момичета, спешен въпрос Simple Smile нали от митичния шампоан с блестящите частици имаше много разочаровани? Другият, първият, е по-добър, нали правилно съм разбрала?

# 397
Момичета, когато не говорим за сушене с цел изправяне, стилизиране и т.н., а чисто от гледна точка здравето на косата, кое е по-добре - да се издуха ли леко поне в корените (хубав сешоар, не гореща струя...) или да се остави напълно сама да изсъхне ?!  Rolling Eyes
Ани Hug точно това си мислех снощи, и понеже се сетих че ампулите за растеж на Напура се стимулираха с топлина, реших след баня като сложих стимулатора на Алфапрф и олио да духна леко само в корените точно за минутка. Получи се страхотен обем в корените и май така ще процедирам със серума, защото иначе е леееко маслен и косата не стои добре като изсъхне сама.

Niditop Hug благодаря за разяснението, мила. Чудех се между балсама и детанглъра...и още се чудя newsm78 ще видя какво ще ми отговорят от parfimo за предстоящата наличност. Иначе избрах шампоана с мед и млякото с кайсия. Crazy

# 398
Момичета, спешен въпрос Simple Smile нали от митичния шампоан с блестящите частици имаше много разочаровани? Другият, първият, е по-добър, нали правилно съм разбрала?
Нормалния на мен ми е един такъв никакъв  Mr. Green, а другия не съм ползвала.Ако искаш, ще ти го изпратя  Peace.

И аз съм от групата на "намалящите" продукти  Laughing.Като ви чета, хем ме сърбят ръчичките да си взема нещо, хем се усещам, че е безумно да трупам още.

СС крема на Алтерна(от пробичка) мнооого ми хареса  Crossing Arms.Подобен е на крема от блонд серията, но без златните частички.От втория изпращах пробички на няколко красавици, моля да се явят и да дадат отчет  Hug.

Момичета, темата не е само за хвалене на продукти.Пишете и когато нещо не ви е харесало  Peace.

Почти винаги суша малко в корените, често с главата надолу  Peace.Особено откакто се усетих, че така ми се начупва по-хубаво косата  Heart Eyes.Останалата част суша според времето - ако бързам си довършвам със сешоар.Старая се да е с по-хладна струя, обаче  Wink.

# 399
Здравейте момичета! Засилих се да поръчвам слънцезащитни продукти за косата, нали има намаление на Лакме в Зл.рибка, но видях, че предлагат и на Биосилк http://www.zlatnaribka.com/biosilk/summer-therapy-za-zashtita-ot-slantseto. Почти нищо не съм ползвала от марката, затова моля за мнения, ако сте ги ползвали. Най-много се загледах по балсама без отмиване. Досега съм ползвала само на Лакме и съм сравнително доволна, но все ми се иска да опитам нещо ново.
Ще съм благодарна, ако предложите и нещо друго, от което сте доволни.

# 400
Вiosilk са много хубава марка когато има промоции винаги се снабдявам с нещичко

# 401
  • Belgium

cveti23, аз и двата не ги харесвам особено. Силиконести, никакви са ми  Peace

# 402
  • София
Бисквитка, при мен хидратиращата хайверена на Алтерна, дава голям обем. Но, аз измивам един път с шампоана, изчаквам да попие косата от водата (вече ползвам само памучни тениски, не кърпи за косата) и нанасям балсама. Заспивала съм с него, на сутринта като го отмия имам много хубав обем (аз не използвам сешоар). Държала съм балсама и по 20 минути, отново отличен резултат. Косите са ни сходни, мисля че ще ти хареса.  Hug Аз за моя косопад бях набедила маслените маски и все още ме е страх да ги използвам често в корена.  Hug

# 403
  • Сандански
Момичета, много сте убедителни. И аз си поръчах детанглера на John Masters  от Натурисимо, тъкмо за да получа и мостри на шампоаните преди да ги купя. Не ми са влагат толкова много парички точно сега, защото и аз, както много от вас, съм на режим "Изчерпване на наличните количества". 
Наскоро преоткрих отново хидратиращия шампоан на Aphogee, който наистина ми действа добре, така че стигам до извода, че нищо не трябва да отписвам. Simple Smile Действа ми толкова добре, колкото хидратиращия на Алтерна. Simple Smile

Сетих се, че трябва да се похваля и с нов сешоар - Парлук 385. Пробвах го снощи и изправя добре косата, почти не се налага ползването на пресата. Косата днес изглежда по-лъскава , постигнах лек обем (който не мога с друг сешоар), надявам се да има дългосрочна полза от него и да се справя с моите проблеми (експлозия на кортекса и цъфтежи).

аниК, аз съм стигнала до извода, че ако не ползвам сешоар, а сложа термичен крем, продуктът не  прониква добре и усещам косата си сплъстена и мръсна.
cveti23, аз съм от доволните от митичния шампоан с блестящи частици. Ползвам го в случаите, когато косата ми не се влияе добре нито от протеин, нито от хидратация - лекичък е за мен  и става за ежедневна употреба.  Simple Smile

# 404
  • Бургас / София
Пристигнаха ми поръчките от Арлен и ЗР и какво да кажа от Арлен беше 34 лева някъде и имам мостра на шампоана Тен и някакъв крем за лице, а от ЗР са се направили на ударени с мокър парцал, а сметката там ми е към 50 лева. Единствено поръчах от рибката заради маската на Mediceuticals . Не са длъжни да слагат мостри, но така клиенти не са печелят иначе имам талон за отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт