Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е косата ви и какви грижи полагате за нея, както и каква е вашата рутина за грижа за косата?
Колко различни марки продукти за грижа за косата имате в момента и какви серии/продукти от различни марки имате в момента?
Коя марка шампоан бихте препоръчали за ежедневна употреба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е косата ви и какви грижи полагате за нея, както и каква е вашата рутина за грижа за косата?
Формулярът предлага разнообразие от грижи за косата, включително продукти като шампоани, маски, балсами, фиксатори, добавки, терапии и термозащита. Потребителите споделят своя опит с различни видове коса и обсъждат грижите си за косата. Форумът също така обхваща естествени маски срещу професионални линии и продукти. Членовете споделят своите рутинни процедури за грижа за косата, като третиране с масло преди измиване, използване на различни шампоани, маски, балсами и стилизращи продукти. Някои от тях извършват пилинг на скалпа си преди лягане и масажират главата си. Освен това те използват ултразвукова терапия и правят специални терапии за боядисване на косата преди боядисване. Те също така приемат различни добавки за коса, за да подобрят здравето й.
-
Колко различни марки продукти за грижа за косата имате в момента и какви серии/продукти от различни марки имате в момента?
Участниците имат на разположение разнообразие от продукти за грижа за косата от различни марки като Kerastase, Alterna, L'Oreal, Nioxin, Schwarzkopf, Mediscultpicals, CHI, Nashi , Lakmé , ApiVita , Medik8 и други. Грижите се предлагат в различни форми въз основа на състоянието на косата и предпочитанията на участниците. В момента разполагаме с разнообразие от продукти от различни марки като Kerastase, L'Oreal, Tigí, Alterna, Nioxin, Moroccanoil, MSH , Joico , Schwarzkopf Professional и други. Има различни предпочитания за хидратация с продукти като маски за коса и спрейове за коса. В момента имаме продукти от различни марки като Densi-Care, Disciple, Nachtkerzen, L'Oreal Professionnel, Kérastase , Alterna , Napá , MSH и SimplZen. Стремим се да използваме професионални продукти и сме заинтересувани да предлагаме нови серии като So Pure и Keune. Форумът разкрива, че членовете имат различни марки и продукти, включително Keune, Moroccanoil, Redken, Alterna , Wella и Schwarzkopf. Някои споделят предпочитанията си за конкретни продукти и серии и предоставят отзиви за тях. Потребителите имат на разположение разнообразни серии и продукти от различни марки като Kerastase, L'Oreal Professional, Alterna , Shu Uemura, Nioxin, Joico , Kérastase Baïthérapiste Masque Baïthérapiste и други. Те предпочитат да имат няколко продукта от една серия за цялостно изживяване и по-късно започват да експериментират с различни комбинации. Освен това те разполагат с различни проби на шампоани и маски, които планират да изпробват. В момента имаме налични серии от Kérastase, Philip Kingsley, Moroccanoil, Khadi , Mitik Oil и други. Предпочитат се естествени и без химикали серии като Küné , Alterna , Moroccanoil , Philip Kingsley и Khadi.
-
Коя марка шампоан бихте препоръчали за ежедневна употреба?
-
Кое е по-добро за хидратация - маска или финиш?
-
Каква е косата ми?

)и затваряне на кутикулата.
) съм влюбена в него
.Утре ще поръчвам.Абсолютно отговорно мога да кажа, че това е най-доброто от всички маски и балсами , които съм ползвала 
ужасно гаден ген. След косопада, като ме погледнеш отпред и можеш да видиш през косата ми ... ужас. Остана нещо пършиво, като изгорено, рядко, и до безобразие пухкаво и грозно на главата ми ... а отгоре - антенки до безобразие. С месеци ходех вързана ( то нямаше почти и опашка ), а около вързаното - ореол от пухкави антени
абе Убавица, какво да ти кажа, хихи. Важното е, че нямаш здравословни причини, другото се оправя.
ще видя какво ще ми отговорят от parfimo за предстоящата наличност. Иначе избрах шампоана с мед и млякото с кайсия.
.
.Подобен е на крема от блонд серията, но без златните частички.От втория изпращах пробички на няколко красавици, моля да се явят и да дадат отчет