Професионални серии за коса - тема 80

• 67 475
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, предложете ми хубав изцяло хидратиращ шампоан   Praynig
Червеното Тиги почивам от него, Олео-релакс на Керастаз помня, че ми харесва, но искам нещо друго. Баня 2 на Керастаз дали е силно хидратиращ?

На Алтерна пробвах Блонд балсама анти-ейдж, косата ми се заплете, все едно съм сложила захар. Слагах Маскинтенз, хрома рич маските, както и Макадамия - няма оправия  Shocked Ужасен за моята коса  Twisted Evil

Някои пазарил ли е от Енцо маската Макадамия?

сладурка , нашите коси май са еднакви като нужди, нали?

# 436
  • София
Руса мама, на ФК от екстремната серия?
Шампоана не съм го ползвала, но балсама е прекрасен.

# 437
Руса мама, на ФК от екстремната серия?
Шампоана не съм го ползвала, но балсама е прекрасен.
И аз се замислих за него, тъкмо ще си направя комплект  Embarassed

# 438
  • София
Ако не ти допадне, поне има размени  Hug

Момичета, замислила съм днес да си направя нещо като терапия, като си сложа ампула Вита Цимент и стоя така поне едно 6 ч. Дали има опасност да докарам обратен ефект така? Или да я смеся с някаква маска, макар че не ми се ще с маска ...

# 439

Някои пазарил ли е от Енцо маската Макадамия?

Аз в момента я използвам, добра , но имах по-големи надежди за нея.Моята коса е суха и ужасно чуплива.Шампоаните, които редувам са на ФК и Лакме, през миене слагам и 2 минутун кератинов реконструктор на Афоджи.И аз все още съм в търсене на подходящи шампоан и балсам|маска| за хидратиране на косата.Искам я жива и еластична. Praynig

# 440
  • Сандански
Момичета, някой закупил ли е вече нещо от слънцезащитната серия на Nashi, за да сподели състава на продуктите (интересуват ме най-вече спрея и шампоана)? Чудя се дали да си взема аргановата серия или тази слънцезащитната, но не знам какви са им разликите. Ако някой ги е ползвал и двете, моля също да каже коя е по-хидратираща!  Нещо ме кара да мисляе, че няма да са много различни и няма смисъл да взимам и двете. Simple Smile

julia_gt, най-добра хидратация аз лично получавам от два продукта, които са евтини, но много ефикасни - митичната маска на Лореал и хидратиращия на Афоджи (и Фрея беше писала, че й действа добре). Simple Smile

# 441
РуСа-Мамма,имам нужда от екстремна хидратация,чак искам да ми е лигава косата. Ако някой се сети за подобен продукт да казва.

# 442
РуСа-Мамма,имам нужда от екстремна хидратация,чак искам да ми е лигава косата. Ако някой се сети за подобен продукт да казва.

И моята е такава  Peace Peace  По-назад имам пост, в който съм написала най-хидратиращите продукти за мен.
И да кажа как намерих приложение на плодовото мляко на МШ - на суха коса намачквам САМО дължините и косата придобива секси плажни къдрици, бреех  Heart Eyes Heart Eyes

# 443
 Cutie_Honey,Благодаря!  bouquetТъкмо Л, Ореал са на промоция във фризьорския салон , който посещавам.Тичам да взема....

# 444
  • София

Белисима
Страхотно ревю, всъщност и двете са страхотни. Но това, което най-много ми направи впечатление е начина, по който структурираш изложението. Hug  Hug Hug разбираш каво имам предвид   bouquet
Вече си харесах някои от нрщата, които си описала.   bouquet

По отношение на молбата на някой от вас да им кажа за салона, в който бях и ми хареса как работи момичето и цените са повече от добри.
Тази седмица ще си направя терапията Хронолоджист за салон и ако отново съм доволна ще ви дам координати. Да не се окаже, че впечатлението ми е било само еднократно.  Joy

Момичета, които сте за среща в София, пишете ми за да се уговорим. За тази седмица,  която идва аз мога само от вторник до четвъртък, защото заминавам малко да помириша гръцкото море за няколко дни.  Mr. Green За съжаление рядко съм в София събота и неделя, но има и такива съботи и недели, та следващите пъти може и събота да се видим. Аз си го представям след работния ден някъде на приятно местенце да пийне по едно кафе или някой без/алкохолен  hahaha коктейл и да се посмеем. За следващите пъти можем да се уговаряме и в някой парк или място с детски кът, ако няма кой да гледа малките. Пишете ми на лични и с предложения за място. Предлагам първия път някъде в центъра за да  е удобно за всички, а после може да установим къде ни е удобно.

# 445
Белисима ревютата са страхони.Благодаря ти и аз.Но ми се струва, че в бг сайта, който си дала избора е доста ограничен.

# 446
  • Варна
Момичета да се оплача и на вас  Confused Днес ходих да си правя млечната терапия на МШ, всичко чудесно до момента, в който при сушене косата ми седеше все едно е мръсна. Фризьорката каза, че активатора е с нов състав и консистенция и явно терапията е за много изтощени коси и на мен ми идва силна вече.А така я харесвах тази терапия... Cry

# 447
Жалко. Много често като нещо е хубаво, веднага бързат да го развалят Naughty. Тази терапия беше харесвана от много момичета във форума.

# 448
# 449
Ау,бадем и мед звучи супер.Обожавам меда в шампоани и маски.Сега съм се наклепала даже с натурален мед.
Серпентин,какъв е ефекта от тези шампоани?Как ти се отразяват на косата?
Моята е леко суха и ако са хидратиращи ще ми дойдат добре.
Но засега не планувам покупки, защото скоро няма да посегна към никакъв друг шампоан освен сегашния-Юсерин.С тоя скалп вече не знам какво да го правя.
Момичета споменахте, че са развалили състава на маската макадамия  newsm78 намислила съм да си взема затова питам  Simple Smile пробвях мостра и доста ми хареса,така хубаво ми подреди косата и някак жива и много различна изглеждаше

Общи условия

Активация на акаунт