Професионални серии за коса - тема 80

• 68 185
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета Hug
Все още не ползвам професионални продукти за косата си, но ви моля за помощ да ме ориентирате към подходящите за мен продукти за постигане на така желания от мен ОБЕМ. Към момента ползвам органична козметика и натурални средства за грижа, но те не са ми достатъчни и се налага да използвам преса за обем в корените. Косата ми е чуплива, не бих казала, че е гъста, с нормален косъм, склонен към цъфтеж, не се боядисвам вече...... Моля ви, предложете ми продукти, с които да уплътня косъма за да се получи нъкакъв по-траен обем Blush А това е косата ми, за да придобиете някаква представа как изглежда
Благодаря   bouquet

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 01:06 от bebe_panda

# 556
Магнолия,  Heart Eyes Hug
Така ми се иска и аз да дойда на срещата ви,но не съм от Сф за съжаление  Crazy Hug

# 557
  • София
Момичета, за обем сушете в корените.

На мен пък мечтата ми е да се отърва от обема  ooooh!

# 558
  • Belgium

Вив, да ти имам проблема  hahaha

# 559
И на мен, ама по дължините Crossing Arms Grinning

# 560
Въпросът е, че не желая да прилагам никаква термична обработка. Аз затова търся вашата помощ- да ме насочете към продукт, който да уплътни косъма и да придаде обем на тежката ми коса. И дано да има такова животно  Embarassed   bouquet  newsm78

# 561
Шампоанът на Лореал против косопад подходящ ли е за честа употреба? Миене на косата само с него(без редуване с друг шампоан) ще изтормози ли дължините?

# 562
Въпросът е, че не желая да прилагам никаква термична обработка. Аз затова търся вашата помощ- да ме насочете към продукт, който да уплътни косъма и да придаде обем на тежката ми коса. И дано да има такова животно  Embarassed   bouquet  newsm78
Не се вижда снимката ти,но серията Денсифик на Керастаз постига уплътняване и обем,друго което обикновено се препоръчва е на Лореал ботокс ампулите и маската комбинирани с протеинов шамп.-аз от вторите не мога да кажа че съм видяла особен ефект-но повечето момичета са доволни.
Също някакви стилизанти можеш да вземеш-пяна за обем,разни спрейчета има за корените-но тук не мога да помогна защото не съм ползвала.

# 563
Благодаря, Freya  bouquet Aми по-добре за мен, ще ми е по-икономично откъм маски и балсами Laughing
Аз имам запитване за слънцезащитна серия, от която да сте доволни Hug Тъй като останах много доволна от серията So pure на Keune  се замислям дали да не опитам тяхната слънцезащита Simple Smile А другата марка, за която се колебая е Lakme , но се чудя, защото не съм пробвала нищо тяхно преди.
И относно Sebastian някой ползвал ли е техни продукти? От Арлен ми бяха пратили мостричка на техен хидратиращ балсам и така или иначе ще си го пробвам, но все пак бих се радвала на отзив и за другите им продукти, защото въобще не бях заглеждала марката  bouquet
Скрит текст:
А тук във Варна Freya кога мисли да ни организира за среща Laughing Да не изоставаме много от столичните Рапунцелки hahaha

# 564

Victoria Dacheva, аз съм ползвала на Себастиан шампоан за боядисвана коса /благодарение на мила дама/  bouquet, и съм много доволна,ето този
http://www.lookfantastic.com/sebastian-professional-color-ignite … 0ml/10544721.html
О този продукт на себастиан сам страшно доволна,чудесна хидратация Simple Smile
http://arlen.bg/product/1752/intenzivno-podhranvashta-terapia-za … ion-9-150-ml.html

За Велико Търново не се чува за срещата кога Grinning Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 565
Благодаря   bouquet Значи ли това, че ако искам да постигна обем трябва да ползвам протеинови продукти, а не такива за обем  newsm78
https://docs.google.com/file/d/0Bwotaj9Bo0lrNHE5d2ZWajdjakk/edit
/надявам се сега да се вижда снимката/

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 10:44 от bebe_panda

# 566
Няма  Laughing Но ще ти кажа кое върши работа при мен, понеже косата ми е като твоята. Протеиновите продукти са по-добрият избор от тези за обем по принцип. Едните остъргват косъма и го правят по-летлив, което може да направи един не толкова дебел косъм хвърчащ и перушинест. Протеиновите продукти от своя страна придават плътност, лека твърдост и жилавост, по този начин косата изглежда по-обемна и по-здрава.
Аз лично правя следното: мия си косата над мивка/вана, като през цялото време я държа надолу. След което изсушавам корените само пак докато косата виси надолу. По този начин ми се получава много приличен обем от корена на косъма. Който иначе ми е просто невъзможен заради тежестта от косата. От доста време процедирам само по този начин и дори наскоро си забелязах косата как е по-различна отгоре, направи ми впечатление, че има дългосрочен ефект, когато се прилага редовно.

Много ми се иска да дойда на срещата, но за жалост няма как да стане  Hug 
Скрит текст:
За Варна не се наемам да организирам, но с радост бих дошла да се видим ако имам възможност.  Mr. Green

# 567
  • София
Ха! Фрей, ми така кажи бре, аз от хиляда години си мия косата винаги надолу, просто мразя да имам косми по тялото и затова така съм си го измислила от дете  Mr. Green Обаче май ще трябва да се науча да обичам космите по тялото, защото мразя този обем!!! Вярно е, много обем става така и то с времето, с натрупване  Peace
И другото ти попадение в поста - перушинест косъм  Peace Е, моят е точно такъв  Close Гадост голяма.
Но ми е странно, че е перушинест от към средата на косата надолу. Горната част е здрава, лъскава, плътна. Какво и става на тази коса, та е такава гадна, перушинеста, се чудя ... и не мога да намеря отговор.

# 568
Благодаря   bouquet Значи ли това, че ако искам да постигна обем трябва да ползвам протеинови продукти, а не такива за обем  newsm78
Разкошна ти изглежда косата.  Peace понеже говориш за уплътняване на косъма,за да е здрава,обемна и уплътнена една коса се препоръчва редуването на протеинови и хидратиращи серии- вече в зависимост как косата ги поема може съотношението да е 3:1,2:2 и т.н.Когато косъма е заздравен-което отнема пак различно време-може да се премине и към по-балансирани серии (при които има и протеин и хидратация).Аз лично не съм ползвала серии за обем (имам само един балсам такъв още неразпечатан),мисля че се водят балансирани,но виждам че не са популярни във форума.
Лично аз бих те посъветвала да действаш посока протеин и хидратация за да може в дългосрочен план косата да се заздрави,а ако в момента състоянието на косата не те устройва откъм обем-да нанасяш после и някакъв стилизант както съм ти писала.

# 569
Ах, Фрея, много ти благодаря   bouquet Аз също мия косата си само и единствено над ваната и наистина има ефект откъм обем, но той трае само няколко часа  Sad Косата ми е много мека и на допир е супер, ама на вид не е. Аз търся точно този ефект на втвърдяване, който се получава, когато мия косата си шикакай, сап. ядки, жълтък, но когато мия косата си само с тези билки става някак си лепкава а и мн трудно се отмива. Към кои протеинови продукти би ме насочила ? Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт