Професионални серии за коса - тема 80

• 68 191
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
michelle_ma_bell, мн мн ти благодаря за съветите, които даваш на доста обърканата ми в момента главица  Hug
Момичета, за мен е много важно как изглежда косата ми. Никога не излизам /където и да било/ без да съм се уверила,че косата ми изглежда добре. И когато трябва да излизам и косата ми няма обем направо имам чувството, че света се свършва и познайте- вадя пресата и правя вафли за обем, което ми е адски гадно. То направо живота ми се върти около косата и много се надявам да намеря продукти, от които съм доволна, че да се успокоя най-накрая а и другите около мен.........

# 571
Привет   bouquet
Имам въпрос...всъщност 2
1. Взех сметаната на МШ, знам че доста е писано за тях, но от многото теми, четене и продукти съвсем забравих  Embarassed Та нея след протеиново или хидратиращо измиване да я сложа?
2. Относно кокосовото масло - знам, че не е за тук, но прочетох, че го споменавате. Сваля ли много от цвета, ако не затоплям главата, а само го нанеса и престоя примерно 12-15 часа с него  Rolling Eyes  Голям проблем ми е този цвят и бягам като дявол от тамян, ако е така  Tired

За болярската среща, аз предлагам другата седмица, когато ви е удобно, дават го хубаво времето. През уикендите почти винаги не сме в града, а сега дъщеря ми е с пневмония и на инжекции, никак не съм за срещи  Cry Може да предложите ден, час и място, за мен не е проблем нито едно от трите, като предлагам Камбаната до парка, т.к съм с бебе и количка, а и има доста места за паркиране. Ако имате предложения, пишете ми на ЛС, за да не спамим темата  Hug

# 572
  • София
Понеже все е възможно някой да пропусна казвам и тук.

Срещата е за днес пред Народния театър в 18.00 часа. За закъснелите, като не изключвам и себе си Mr. Green ще седнем да кафето до театъра. Ориентир: Шумна група мацки  с маниакален блясък в очите, които изглеждат прекрасно и го знаят   bouquet Laughing

До довечера.
  bouquet

# 573
  • София
Шампоанът на Лореал против косопад подходящ ли е за честа употреба? Миене на косата само с него(без редуване с друг шампоан) ще изтормози ли дължините?

Аз го ползвам вече трета седмица /3 пъти в седмицата я мия/ и не съм имала проблем, след него нанасям маската против косопад на Лакме или балсам на Алтерна за обем.

# 574
bebe_panda една от бюджетните серии с протеин е на Лореал Про Кератин-аз съм с тънък косъм,чуплива коса и ми действа мн.добре откъм обем и уплътняване шамп.+маска.Виж на първа страница има мн.линкове с инфо за различни серии.Попрочети и старите теми и ще ти се изяснят повечето неща.Не става бързо промяната но пък с времето като експериментираш с различни продукти ще откриеш "своите" и ще си харесваш косата все повече  Peace

Приятно изкарване на мацките от соф.група довечера  bouquet

# 575
Крема за къдрици на Морокан ойл:

http://www.-spam237-/collections/moroccanoil/products/moroccanoi … l-definning-cream

Благодаря   bouquet
Марокан ойл и аз го гледах, но на този етап ми идва скъп  #Crazy
Моля и за други предложения....

# 576

nteri добре дошла в темата. Косата ти изглежда плътна и гъста.   bouquet Аз бих намалила самонмалко от най-острата част от триъгълника.  Да кажем бих го направила по-тъп. Нещо подобно. Абстрахирай се от къдриците и гледай формата.

Скрит текст:

С нетърпение очаквах и ти да се включиш по моя въпрос по някое време. Embarassed Следя постовете ти редовно. Благодаря и за топлото посрещане.  bouquet
 Много ми харесва тази форма, може би така, ще се махне само провисналото и ще изглежда по-здрава и оформена. Ще покажа резултати като отида да се боядисвам и подстригвам след 1-2 седмици.  bouquet
Приятно прекарване довечера, ще се радвам някой ден да има и среща в Бургас. Simple Smile

# 577
nteri, радвам се да те видя отново тук Simple SmileКосата ти е чудесна, гъста, чудесен рус цвят Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 578
Понеже все е възможно някой да пропусна казвам и тук.
Срещата е за днес пред Народния театър в 18.00 часа. За закъснелите, като не изключвам и себе си Mr. Green ще седнем да кафето до театъра. Ориентир: Шумна група мацки  с маниакален блясък в очите, които изглеждат прекрасно и го знаят   bouquet Laughing
Аз отпадам със сигурност Confused А така имах нужда от едно такова виждане точно днес, но не става... надявам се да се организираме пак някога, защото се бях наточила на лични запознанства с голям кеф. Hug

Весело изкарване от мен и поздрави с най-топли чувства!  bouquet

# 579
Понеже си седя вкъщи с болно дете и чета старите теми -хич не ми се отразява добре на кр.карта тази комбинация  Mr. Green затова утре отивам на работа  Crossing Arms
и за да не ви изпусна да изпишете темата ...
Предлагам за запис в следващата-да споделите който се боядисва-
1.как си поддържате цвета и съответно какво Не правите за да не ви пада по-бързо боята.
Магнолия писа за лилавия бустер на Керастаз,но виждам че има и др.момичета които се интересуват от темата-би било полезно да има повече инфо.
и 2.какви процедури си правите в салон (изкл.сушене,боядисване,подстригване)-по скоро Терапии ...

# 580
аз от години така си мия косата и я суша надолу с главата и има резултат наистина,макар че обем си имам доволно.Сега като споменахте обема -това със сушенето надолу с главата винаги съм го знаела като трик, но не съм се замисляла,че е толкова ефективн.А действително е прост метод,за който всеки е чувал.Просто за мен така е много по-удобно.За обем не мога да давам никакви препоръки,защото никога не съм ползвала такива продукти.
Вивиан, и при мен косата до ушите е по-здрава и лъскава,изобщо изглежда по-добре от дължините.Това е почти при всеки така и е нормално.Аз още не мога да постигна резултата-еднакво състояние на цялата коса,не зная даже възможно ли е това чудо. newsm78

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 14:54 от Miss_Bingley

# 581
За момичетата с тънки коси: От кой шампоан на МШ сте най-доволни? Искам обем, обаче не искам да е тежък шампоана, а на мен май всичко ми идва тежко.

# 582
Аз рядко пиша тук, но редовно ви чета  Grinning Реших този път, макар и малко късно, да се включа в темата и да се присъединя към показването на снимки на косиците ни  Heart Eyes

1. Опишете каква е косата ви - смея да твърдя, че имам плътен косъм, имам си и обем, който дори понякога ми идва в повече. Това, което не харесвам е, че често много ми бухва косата, започват едни стърчащи къси косъмчета навсякъде да се подават - това направо ме влудява ! Не е боядисвана, преса ползвам на седмица 1-2 пъти. Ето и снимка

Тук е след комбинация от протеинов шампоан и хидратираща маска + финиш и без каквото и да е стилизиране.

2. Каква цялостна грижа полагате за косата си - стилизанти не ползвам (всъщност имам един флуид за накъдряне на Напура, но ми се изсушава страшно много от него). Редовните ми шампоани са на Напура, Label M ДПШ и Афоджи. Редувам маската на Макадамия и 2-минутния реконструктор на Афоджи (напоследък повече маската слагам). Винаги си слагам някакъв финиш под формата на олио и пръскам Л2. Ползвам и термозащита, разбира се. Като цяло е това. Терапии не съм си правила, но имам желание.
3. Колко серии/продукти от различни марки имате налични в момента? - Чак серии нямам, не се презапасявам.

bouquet

# 583
DELI22, благодаря ти. Hug
Относно въпросите за следващата тема твърдо съм ЗА как си поддържате цвета и съответно какво Не правите за да не ви пада по-бързо боята.. Особено интересно ми е как ще се изкажат русокоските, защото живо ме интересува темата, макар да съм чела доста мнения из темите, нямам нищо против да преговорим нещата. Whistling
sunche, косата ти е разкошна, нещо такова искам да постигна и аз-пригладен косъм и леко чуплив. Изглежда много здрава и формата е супер.  Имаш и хубав обем в корените! Hug

# 584
Здравейте!Искам да попитам някой знае ли какво може да стане ако се пръска косата на мокро с червения спрей за топлинно предпазване на CHI ???На упътването пише ,че се пръска на суха коса,но понеже аз пръсках на мокра и не знам дали е от това,защото е мн странно,но забелязах ,че имам един кичур ,като отрязана коса или изгорена,след като се изсуших?

Общи условия

Активация на акаунт