Професионални серии за коса - тема 80

• 67 468
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Относно поддържането на цвета, много зависи и от боята - миналата година минах на Goldwell и това чудо няма отмиване. Иначе - гледам да ползвам предимно шампоани без сулфати и нанасям шампоана само веднъж. Откакто се боядисвам не правя домашни маски с масла, а ползвам само готови. Мия косата 1 до 2 пъти седмично, не по-често (през 4-5 дни). Ползвам понякога от Fusio дозите тази за запечатване на цвета. Винаги гледам да изплакна накрая косата с хладка, почти студена вода, за да затворя кутикулите, и като цяло избягвам да мия косата с гореща вода.

# 586
  • София
Мацки,  Hug
Изкарахме си супер.     bouquet
Но имахме липси. Недошлите ще трябва да се реванширате и то скоро. Аз сега се прибрах  Joy

# 587
  • гр. София
Мацки,  Hug
Изкарахме си супер.     bouquet
Но имахме липси. Недошлите ще трябва да се реванширате и то скоро. Аз сега се прибрах  Joy

Магнолия, по-отрано съобщавайте къде и кога ще е срещата. От днес за днес е трудна организацията.  Simple Smile

# 588
  • Belgium
Магнолия, не се измъквай само с 3 реда, чакаме подробен разказ  Wink

Аз имах друг ангажимент и нямаше как да дойда, но ще гледам да се поправя следващия път.

# 589
  • София
Слушайте какво, за да няма  Mr. Green хър мър,  за другия път предлагам още от сега да се разберем за  среща следващата седмица в четвъртък например. Аз заминавам този петък и ще се върна в сряда, така че сте свободни да предлагате къде и кога. Беше много приятно, говорхме си за всичко, включително и за косите bouquet

Обсъдихме мъжете,  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  поклюкарихме, смяхме се, абе женска среща. Оказва се, че наистина е хубаво да се правят такива срещи и за следващия път се надявам повече да могат да дойдат. Аз още миналата седмица ви предложих среща между вторник и четвъртък, като чаках предложения за ден и място.  Като събрах желанията, така да се каже, констатирах, че всички, които ми писаха искаха сряда или четвъртък. На всички, които ми писаха, че искат да дойдат писах за деня, мястото и часа. Понеже реших, че съм пропуснала някого писах и в темата.
Предлагам следващия път за да не спамим темата, като си уговаряме срещи, да ми пишете на лични всички, които искате да дойдете на срещата.  

# 590
Здравейте!Искам да попитам някой знае ли какво може да стане ако се пръска косата на мокро с червения спрей за топлинно предпазване на CHI ???На упътването пише ,че се пръска на суха коса,но понеже аз пръсках на мокра и не знам дали е от това,защото е мн странно,но забелязах ,че имам един кичур ,като отрязана коса или изгорена,след като се изсуших?
Ми то не е ли идеята да се ползва на влажна коса? Иначе не знам какво съдържа,обаче е кофти продукт,на мен ми стоеше все едно съм пръскала с лак и да косата после стоеше като изпръхнала,изгорена.

# 591
Малее момичета нямаше ме една седмица и сте изписали токова много,немога да смогна да ви изчета  ooooh!

Прекрасни коси сте показали  Hug

Жани уникална коса имаш   Heart Eyes ,останаха ми очите   Hug

# 592
  • София
Алекс, точно сутринта си мислех, че те няма  Hug

Магнолийка, много се радвам, че сте си изкарали така хубаво  Heart Eyes За следващата среща ще се опитам да се организирам по-навреме  Hug

Серпентин, пусни линкче с боята  Praynig

# 593
И за да не е само спам искам да попитам тези, които си взеха хидратиращия шампоан и маска на Кюн Со Пюър как ги усещате?
Аз имам шампоана и балсама обаче, не маската. Взех си ги пълноразмерни след като ги пробвах от малките опаковки, писах даже някъде назад в темата, ама не ми се търси, ще повторя Mr. Green
Най-важното за мен, е че оставят усещане на косата за чистота, защото напоследък започвам да чувствам едно натрупване по косата с някои продукти (аз ги и махнах). Шампоана е много нежен, освежава скалпа, на мен не ми зaплете, но се усеща че измива хубаво - леко поскръцваше косата, доближава ми се до този на Кхади, който имах но в пъти по-деликатен. Балсама оправи усещането за лекото пре-измиване, макар че си мислех че ще ми е недостатъчен, разплете косата, без да остава лигава, което аз не обичам изобщо. След като ми изсъхна косата беше мека и подредена и беше във вид сякаш не е била боядисвана, сушена, изправяна, къдрена никога, такава каквато ми беше като ученичка Grinning Натурално девствена, но наистина много подредена, а не хвърчащата, каквато е иначе напоследък.

По принцип имам олиото, но понеже е склонна към чупки и вълни, реших да взема и крема им за къдрици (Дели Hug) за морето, че иначе там става тройно по-голяма и не мога да си я събера по главата. Обаче естествено трябваше да го пробвам, което направих снощи и днес, след сън, косата ми е цялата на т.нар. ретро вълни и за мое учудване е супер много подвижна, скоклива, ще си откача главата да и се радвам от 7:00 hahaha Crazy А да, още по-приятното е, че няма никаква фиксация или втвърдена коса, мека е, но изглежда здрава и подхранена Heart Eyes

Съзнавам, че много се разписах, но да споделя (може и да не откривам топлата вода) че поне аз напоследък след няколко проби усещам, че финишите тим кремове ми действат много по-добре на косата от олиа и серуми (то същото), които ми изправят косата, но връхчетата стоят остри, а не пригладени, колкото и повече олио да трупам. Същия хубав ефект като с крема за къдрици Кюн имам и с подхранващия крем leave-in макадамия, а сега с нетърпение чакам и JMO. Praynig

Хубав ден, момичета, извинете ме за многописанието ми тази сутрин (ми бебка още спи Mr. Green)
Целувки    bouquet

[/b]
Магнолийка, ако искаш давам пробички, знаеш ни разписанието с малката за разходки. Hug

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 08:03 от Анонимен

# 594
Линда изуми ме с тези похали за шамопана на Кюн.А косата ти как я накъдря този серум за къдръци щом е само леко чуплива, а не къдрава?.живо се интересувам,че обожавам къдрави коси и ако наистина стават такива приятни вълни ще е супер,защото е и естествено. Simple SmileИзобщо досега не съм ползвала такива продукти,защото не вяравм,че може да накъдрят права-до леко чупеща се коса-
Колкото до олиото за коса и финишите и моята става остра някак вместо гладка.Може би и идват тежки,знам ли.

# 595
Ами аз имам склонна към начупване коса, на морето пък много, там стават къдрички. Но в никакъв случай не е къдрава, ако не я реша запазва ефекта, иначе стои леко S-образна. Покрай раждането моментно се изгуби този ефект, напоследък се връща, и то само, ако косата е хубаво хидратирана, а аз снощи мих за втори пореден път с маската на Марокан (Викии Hug). Не знам дали крема ги прави къдрите, по скоро дефинира, ако има такива, а за мен по-важното е че връхчетата и изобщо дължините станаха страхотно подредени, че и подвижни. Та дори и само за това ми върши прекрасна работа, вълните са бонус. Crazy

А да добавя - аз си легнах и с леко влажна коса, което също допринася. Да не оставя впечатление сега, че крема действа като маша. hahaha

# 596
Алекс, точно сутринта си мислех, че те няма  Hug

Вив  Hug

Скрит текст:
Ходих за една седмица на гости на свекърва ми в Сърбия  Sunglasses

# 597
линда моято коса е същата.На морето само от водата и солта и от влажния въздух ми стават страхотни чупливи вълнички.Де да можеше така лесно да ги постигам и когато не съм на море.Иначе като я изкъпя и оставя да съхне сама също стават завъртулки,но разреша ли и до там.
лягането с влажна коса също е оказало действие със сигурност.

# 598
  • София
Линде, как само си ги описала нещата ...  Whistling  Crazy

Момичета, а ползвали ли сте серумите на Кюн (става и с жълтия, и с тези от серията Со Пюр) в комбинация с жълтия балсам за терапия? Чета, че всички серуми ги дават и с такава насоченост, смесени с жълтия балсам.

Алекче, много гот  Sunglasses  Hug

# 599
Относно поддържането на цвета, много зависи и от боята - миналата година минах на Goldwell
Serpentine много благодаря за инфото   bouquet Уж ги знам повечето неща-ама така по-синтезирано много ми е полезно  Hug
Сега като ги спомена Goldwel-имам познат фризьор който работи с тях и много ми ги похвали, понеже никой не ме отрази за шамп.за руси коси поразгледах и Goldwell имат такъв за блондинки който запазва и избистря цвета без да придава сребрист или златист тон-четох доста положителни ревюта в нета (99%са доволните  Shocked ) и съм в чуденка между него и Шайн блонд на Лореал,но сигурно ще пробвам Goldwell защото не съм ползвала досега нищо на марката.

Линда и на мен в момента ми действат по-добре кремчета отколкото олио, отдавам го на смяната на сезона,сякаш олиото създава филм и предпазва зимата от студа и вятъра,но сега в жегите ми е по-добре с нещо овлажняващо че бързо пресъхва косъма-правя аналогия и с козметиката ми за лице.Взела съм си едно кремче на Клоран (с екстракт от дива фурма) и мн.ми харесва.Моята любима блогърка мн.хвали и серията с манго и мн.искам да я пробвам-но малко да поизхабя наличностите.Знам че не е проф.козм.но аз да си кажа  Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 10:54 от michelle_ma_bell

Общи условия

Активация на акаунт