Професионални серии за коса - тема 80

• 68 179
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета Simple Smile
Не съм се включвала май скоро, но имах дълъг и градинарски уикенд ( а как са ми цъфнали божуритеее  Heart Eyes) хаха Simple Smile
Имам да споделя няколко неща Simple Smile
Една комбинация, с която впоследствие не си мих косата няколко дни:
Ш-н на Лейбъл М (от мила съфорумка  Hug)
http://www.zlatnaribka.com/labelm/thickening-za-obem-i-plytnost/ … ng-shampoo-300-ml
Маската на Лакме Дийп кеър, след която един непрофесионален финиш-балсам
Скрит текст:
знам, че темата е само за професионална козметика, но просто това откритие ме учуди страшно много! взех си на глис кюр от пръскалата, че нали миришат много хубаво и направо се потресох, ама то плътност, ама то блясък, който много ми липсваше, коса за разкош! Не пренебрегвам и другите грижи, но това в допълнение много ми хареса! https://www.google.bg/search?q=gliss+kur+hyaluron+%2B+hair+fille … 48712%3B400%3B400
Другото ми откритие от непрофеционалните грижи, което искам да споделя със всички, които исат плажни вълни - един спрей на Балеа оранжев https://
Със сигурност изключително бюджетен, страхотни вълни, няма пресушаване и https://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pr … spray-422026.htmlмирише на праскови  Crazy
сложих малко и от крема за блондинки на Лейбъл М, че суших със сешоар и воала! Прекрасна, плътна,бляскава, с обем коса. Не можах да повярвам колко е прекрасна. Усещам, че ставам фенка на Лейбъла  Whistling
След тази комбинация не си мих косата 3 дни, което си е сериозно постижение за мен, само на третия ден пръснах от спрея за вълни във скрития текст Simple Smile

Днешната ми комбинация пак е от мила съфорумка, благодарение на която пробвах кератина на Наши. Боже тези продукти миришат божествено! От размяна преди време (Дели  Hug) имах крема за къдрици, с който не се разбрахме много, но миришеше така разкошно и той.
Определено не си усещам косата като след протеин, но пък така се накъдри  Crazy Пръснах й само отново от посочения в скрития текст спрей за плажни вълни  Heart Eyes

И така от мен за момента, рапунцелииии   bouquet

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 23:04 от Lollaa*

# 526
  • София
Лола, палиш с тоя спрей  Mr. Green искам и оз плътност. Може пък и да го пробвам  Stop Лилавият, така ли?
Двата линка са еднакви.
Жанаа, страхотна коса!  Heart Eyes

# 527
Вивиан  Heart Eyes , благодаря  Hug

# 528
Жана уникална коса  Heart Eyes
Запалих се и аз по Lakme само ,че не тази а по LAKME Collage доста по богат избор на цветове хареса ми едно виолетово кестеняво  Joy .

# 529
Ох нещо съм се заплеснала Joy
Да, да за първия линк е този лилавия, а за втория, който е оранжев е ето този : https://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pr … spray-422026.html

Ами лично на мен така ми действа лилавия. Купих си го ей така, беше намален и викам айде за вилата да се пръскам като съм на слънце, нещо да има, но реших да го пробвам и по предназначение няколко пъти подред - резулата все беше хубав. Но пак да кажа, че може би съм уцелила комбинация и не гарантирам за резултати  Grinning не обичам да съм подстрекателка, но пък и е евтин и може ей така да се изпръска Simple Smile

# 530
Ох нещо съм се заплеснала Joy
Да, да за първия линк е този лилавия, а за втория, който е оранжев е ето този : https://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pr … spray-422026.html

Ами лично на мен така ми действа лилавия. Купих си го ей така, беше намален и викам айде за вилата да се пръскам като съм на слънце, нещо да има, но реших да го пробвам и по предназначение няколко пъти подред - резулата все беше хубав. Но пак да кажа, че може би съм уцелила комбинация и не гарантирам за резултати  Grinning не обичам да съм подстрекателка, но пък и е евтин и може ей така да се изпръска Simple Smile
За какво е този спрей нещо съм пропуснала какво обсъждате?

# 531
Здравейте, момичета! Simple Smile От доста време обмислях този пост, вдъхновена от една доста стара тема, в която беше зададено да покажете косите си преди и след използването на професионални продукти. Тогава попаднах случайно на тази тема и бях поразена от осезаемата разлика в косите и реших, че ще започна и аз да ползвам проф. козметика за коса и че един ден ще покажа резултати. Мисля, че този ден дойде. Mr. Green  Искам само да поясня, че телефонът ми не прави изобщо добри снимки и цветовете на косата нямат нищо общо с реалността. Много бих се радвала, ако някой от вас се включат и изкоментират състоянието, понеже аз съм и малко пристрастна... наистина ми се иска да е положителен резултата. Joy
 Това е в началото на септември 2014г.
http://prikachi.com/images.php?images/941/8148941j.jpg
като трябва да подчертая, че използвах проф. продукти от сравнително скоро 1-2 седмици. Това е косата ми оставена да изсъхне сама без допълнително оформяне.
Това е косата ми в момента към днешна дата, също изкъпана и оставена да изсъхне сама.
http://prikachi.com/images.php?images/959/8148959M.jpg
А това е от онзи ден само че е сресана
http://prikachi.com/images.php?images/962/8148962y.jpg

Първо искам да благодаря на Руса мама, ( тя вероятно не си спомня), само тя беше откликнала на молбата ми някой да ми предложи подходяща грижа.  Искрени благодарности.  bouquet
След това започнах много да се ровя, да чета, изчетох голяма част от темите. Не съм се включвала само тихомълком следя. Mr. Green
Въпросите, които искам да задам са:
Това нормално порастване на косата ли е за тези месеци или е доста, провокирано от грижите, които полагам? Mr. Green
Това, което търся като ефект е приглаждане на косъма и премахване на фризи ефекта в горния пласт, някой беше показвал снимки преди няколко страници на коси, които бяха направени,мислите ли, че серията Дисциплин на Керастаз ще има уоу ефекта при мен. Досега не съм ползвала нищо тяхно. Мисля след като ми привършат някои от наличностите да заложа на нея и да редувам с Денсифик. Това добра идея ли е?
И последно мислите ли, че има нужда да я скъся около 4 пръстта. Коментирах това с колежките им и според тях трябва, а на мен никак не ми се иска.
Благодаря предварително на всеки, който ще вземе отношение и се извинявам за дългия пост, но се развълнувах.   Hug

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 01:22 от nteri

# 532
  • Sofia
·•Жана•·, влюбих се и в твоята коса (с тази на bellisssima)  Heart Eyes Hug То как да го снимаш сама това косище  Mr. Green ooooh! Страхотна!!!!  ooooh! Ох, дано някой ден и моята щерка постигне такава дължина - не расте и не расте, само се къдри отзад и се вдига нагоре  Crazy

# 533
aniK ,DqVoLsKi_ChArOvNa , благодаря ви  Blush Hug Изобщо благодаря на всички за комплиментите,стана ми неудобно чак  Blush  Hug

nteri , наистина осезаема разлика има в снимките преди и след - особено в дължината,много ти е дръпнала,браво  Hug Обаче и според мен иска малко скъсяване,моята също,обаче хич не искам  Laughing А четири пръста не бих отрязала посмъртно  Mr. Green  Crossing Arms
Щом не си ползвала нищо на Керастаз,по-добре пиши в темата за размените да ти отсипят от двете серии да ги пробваш първо,Керастаз не се харесва на всички,включително и на мен  Peace
Друго си мисля - понеже Денсифик и Дисциплин са балансирани серии / първата с превес на протеин,втората с превес на хидратация / , дали няма да ти се поизсуши косата след по-продължително ползване  Thinking , гледам,че ти е чуплива,със сухи дължини ли си ?  Hug

aniK , моята коса беше по същия начин,къдреше се и никаква разлика в дължината не виждах години наред...откакто ползвам проф. серии обаче,наистина порасна... и аз забелязвам лееко спадане в обема за сметка на доброто цялостно състояние и меките и хидратирани дължини  Peace , особено при хидратиращи измивания,което е и нормално,де  Laughing

# 534
Жана, с всяка следваща снимка косата е още по-прекрасна Hug или по-точно с всеки следващ нов продукт Grinning А сега аз  се изкушавам за маската Марокан оил, след като на твоята коса е чудесна,сигурно  е доста хидратираща Grinning Сподели моляте за крема за къдрици на Марокан оил Hug

# 535
Тези спрейчета които ги коментирате на Glis -Schwarzkopf-въпреки че не са проф.продукт-са много сполучливи.Ползвала съм повечето цветове-не намирам съществена разлика между тях.Много хубаво омекотяват и разплитат косата без да утежняват или омазняват-редовно ги купувам за моята Рапунцелка която е с дължина на косата до кръста.Ползвала съм различни детанглъри (вкл.детски) и не съм намерила нищо по-добро от това.Слагам ги и на мокра коса след къпане,и после всяка сутрин преди разресване.
В момента имам розовия (тя си ги избира по цвета  Mr. Green) и се загледах в състава-с хидролизирана коприна и кератин е .

# 536
  • Belgium
Хем не харесвам особено Шварцкопф, хем ще ме навиете и мен да го пробвам това спрейче, пуста краста  Mr. Green

nteri, аз си мисля, че Денсифик при теб ще дойде изсушаващ. Пробвай Дисциплин определено чудесно се бори с фризитата. Бих ти отсипала, но буквално преди дни го приключих. И сега съм останала с един-единствен продукт на Керастас, който освен това смятам да разменя. Това не съм аз  Shocked
За скъсаяването - според мен можеш леко да скъсиш, но не чак няколко пръста. Просто да подравниш долния край. Много харесвам изравнен, плътен равен край на косите  Heart Eyes

Магнолия, ще чакам отзиви за козметиката с облепиха, само дай линкче, тука ако не забравиш моля те, че не следя другите теми. Ако никой не се включи за козметиката на Дита, може по някое време и да поръчам, ще видим. Тя казва, че щади и цвета, което ми е важно. А щом нейният абоносово син черен цвят се запазва, занчи продуктите са наистина добри.

# 537

Отдавна съм загледала Living proof и по-специално ме вълнува дефиниращият крем за къдрици, ама никъде го няма това чудо Crossing Arms А не ми се поръчва от американски сайт - доставката е убийствена ooooh!

Серията за къдрави коси на Living proof след дълго търсене в нет-а, открих в маркс енд спенсър
http://www.marksandspencer.com/curl-defining-styling-cream-236ml/p/p22416509

с код за 20% се получи почти идеално. сега я очаквам Simple Smile

# 538

Отдавна съм загледала Living proof и по-специално ме вълнува дефиниращият крем за къдрици, ама никъде го няма това чудо Crossing Arms А не ми се поръчва от американски сайт - доставката е убийствена ooooh!

Серията за къдрави коси на Living proof след дълго търсене в нет-а, открих в маркс енд спенсър
http://www.marksandspencer.com/curl-defining-styling-cream-236ml/p/p22416509

с код за 20% се получи почти идеално. сега я очаквам Simple Smile

И аз вчера го гледах тоя сайт, ама пак ми се стори много като добавя и доставката 3.50 паунда. Освен това трябва да мине и през превозвач, защото не доставят до България.
Не знаех, обаче че има код за -20%. Би ли го споделила? Peace

# 539

[/quote]
И аз вчера го гледах тоя сайт, ама пак ми се стори много като добавя и доставката 3.50 паунда. Освен това трябва да мине и през превозвач, защото не доставят до България.
Не знаех, обаче че има код за -20%. Би ли го споделила? Peace
[/quote]

разбира се. Проверих си пощата, кода е MAY15EM, но пише че е валиден от 21-25 май. Опитай все пак.  А и над определена сума ми даде безплатна доствака до адрес Wink

Общи условия

Активация на акаунт