Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 361
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Имам предвид до 22 има налични намалени Wink
Аз лично по принцип съм 16,от дънките си взех 14, мерих и 12...не знам от модела ли е, но 16 ми бяха големи. В джинсите пък в 16 не можах да се завра изобщо, та явно е до модел...но не ми се висеше да меря още, макар че джинсите бяха на 25 лева даже, но както и да е , сега малко ме е яд, може пък днес да меря джинси
Якето ми също е 12 или 14, тряба да видя- имаше много якета 16 номер, 18 също, както и по-големи. Но или са уголемени, или нещо съм заслабнала ( кантара друго показва, но....) та ми бяха големи.
По-скоро по-малки нямаше много( защото и дъщеря ми рови и мери, затова обърнах внимание)
Успех, дано си намериш, защото 35 лв за дънки М и С според мен е доста изгодно и си струва  Peace

# 241
  • София
Мерси, изчезвам. Ще се похваля после Hug

# 242
Получих си днес якето и суичера от Руен. Якето е много тъничко. За късна пролет привечер(примерно) ще е подходящо. Материята е доста... обикновена, но е добре ушито и изглежда прилично. Късичко е. Моделът сигурно е висок 160 см, аз съм 174 и за мен е леко късо. Ако го бях видяла на живо, може би нямаше да го купя, но сега ще си го нося. Суичерът не е точно полар, но е мек, топъл и пухкав. Отговарят си на размерите, но струват точно, колкото струват, според мен. На снимките изглеждат много, много по-добре.

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 15:48 от Бижy

# 243
Получих си днес якето и суичера от Руен. Якето е много тъничко. За късна пролет привечер(примерно) ще е подходящо. Материята е доста... обикновена, но е добре ушито и изглежда прилично. Късичко е. Моделът сигурно е висок 160 см, аз съм 174 и за мен е леко късо. Ако го бях видяла на живо, може би нямаше да го купя, но сега ще си го нося. Суичерът не е точно полар, но е мек, топъл и пухкав. Отговарят си на размерите, но струват точно, колкото струват, според мен. На снимките изглеждат много, много по-добре.
Не ми се отварят снимките да ги видя  newsm78

# 244
Не ми се отварят снимките да ги видя  newsm78
Хм,  що така newsm78
Да, сега виждам как излиза. Ами в линка http://ruen.bg  Дамско - > Макси мода и ще ги видиш с подробности.

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 15:53 от Бижy

# 245
  • София /Абсурдистан
Момичета помагайте. Трябват ми 2 рокли и нещо за отгоре, с които ще ходя на конференция. Хем да са подходящи за научното събитие, хем да не са сухарски, хем много искам май  Grinning Едната за през деня, другата за вечеря. Чудя се вече. Може ли да ми препоръчате магазин с рокли за жени, не за момичета под 20, и да не са мини, че габаритите не позволяват  Simple Smile искам да меря, не смея да поръчвам от сайт, че ако нещо не се получи, ще стане лошо. Размерът е 16 по английската номерация, по българската не знам, то и затова и искам да меря. Някой виждал ли е да продават нещо подобно някъде?

# 246
Видях ги вече  Peace

# 247
  • Ню Йорк
Момичета помагайте. Трябват ми 2 рокли и нещо за отгоре, с които ще ходя на конференция. Хем да са подходящи за научното събитие, хем да не са сухарски, хем много искам май  Grinning Едната за през деня, другата за вечеря. Чудя се вече. Може ли да ми препоръчате магазин с рокли за жени, не за момичета под 20, и да не са мини, че габаритите не позволяват  Simple Smile искам да меря, не смея да поръчвам от сайт, че ако нещо не се получи, ще стане лошо. Размерът е 16 по английската номерация, по българската не знам, то и затова и искам да меря. Някой виждал ли е да продават нещо подобно някъде?

Аз освен за http://www.sirena-plus.com/ друго не се сещам.

# 248
Ми аз се повтарям, но ако М и С те устройва като стил, има доста рокли на разпродажба, а и не само.  
Между другото и в ЛС Уайкики има понякога приятни делови дрешки, но си е до късмет и вкус.

# 249
  • Враца
Получих си днес якето и суичера от Руен. Якето е много тъничко. За късна пролет привечер(примерно) ще е подходящо. Материята е доста... обикновена, но е добре ушито и изглежда прилично. Късичко е. Моделът сигурно е висок 160 см, аз съм 174 и за мен е леко късо. Ако го бях видяла на живо, може би нямаше да го купя, но сега ще си го нося. На снимките изглеждат много, много по-добре.
И аз си поръчах якето и съм доста разочарована. По същия начин и аз съм висока и ми е късичко Simple Smile . На снимките определено изглеждаше в пъти по-добре. Дори съжалявам, че не се възползвах от опцията за връщане в 14 дневен срок.

# 250
Мъжът ми обикновено е мнооого критичен и често дреха, която си харесвам, така я поглежда, че ми се отщява да я нося... Сега го питам: какво ще кажеш, да ги връщам ли? Той: не, суичера е топъл и не е лош,  а якенцето е леко и е интересно, няма да ги връщаш.  Rolling Eyes Thinking И се чудя сега...  newsm78 За якето де, суичера ще си го оставя. Но, утре ще го мисля. Днес не ми се занимава.

# 251

Кенсол - големи онмера има и в новата колекция и в аутлета ( между другото там на доста добри цени)
Миролио - заредили са нова колекция основно от гамата с големите номера
Магазини Модена - от някои от линиите, които предлагат, има и доста големи номера

# 252
  • Пловдив

Гледам, гледам и нищо не харесвам. Нищо лично, той сайтът си е сайт, но се чудя на мен ли всичко много грозно, неподходящо за пълни жени и скъпо ми изглежда или нещо вкусът ми хич не го бива.

Само рокли и туники видях, повече не посмях, та за тях говоря.  Mr. Green

# 253
Просто в 90% от случаите за по-пълните жени произвежданите дрехи са торбести, не особено привлекателни и в еднотипни цветове. Аз за това като видя нещо по-различно и си го вземам на момента, защото такива изключения се намират по-рядко.
А, разбира се, да добавя и надутите цени. Те са задължителни.

# 254
  • София /Абсурдистан
Благодаря за насоките bouquet
На Сирена определено не са за мен, сега ще видя и другите.
Купувала съм преди от Ефреа, ще видя и там.

Общи условия

Активация на акаунт