Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 354
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Да, мисля че едните са дънкови, или поне се надявам, че мисля да си ги взема  Mr. Green

# 466
  • София
Аха, и аз на това се надявам  Grinning

# 467
Дънките, които имам от там, стоят страхотно и са хем евтини, хем сравнително здрави, хем мекички и удобни
И не се отпускат или свиват

# 468
  • София
Аз се надявах, че не съм видяла тези, като писа , че ще има дънки. От миналото лято се опитвам да се добера до моя номер http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?action=showDetail&id=35714
Дано ги пуснат по-натам и тук.

# 469
Такива имам от преди няколко години, най-любимите ми дънки в живота
Миналата година пуснаха подобни, само че с ластик отгоре, също много хубави
Дано ги пуснат скоро

# 470
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте!
Септември месец сме на кръщанета, два пъти, и естествено нямам какво да облека.
Или ще е рокля или туника с панталон, още не съм решила.
Искам да видя и пробвам, не ми се рискува с on line поръчки, търся магазини с големи размери в София.
От къде сте пазарували, от какво сте доволни?
Евентуално може и да поръчам нещо on line, но от проверен сайт.
Благодаря предварително!

# 471
  • София
Здравейте!
Искам да видя и пробвам, не ми се рискува с on line поръчки, търся магазини с големи размери в София.
От къде сте пазарували, от какво сте доволни?
Евентуално може и да поръчам нещо on line, но от проверен сайт.
Благодаря предварително!

http://www.bigsize.bg/
Имат магазин в Ринг Мол

# 472
  • София
Здравейте!
.....
Модна къща Люсил допада ли ти? Цените са разумни и номеравсякакви на рокли, поли, панталони, туники.
По Дондукон, ако се идва от Президентството, преди магазина на Люсил има още един с много голямо разнообразие по-официални и шик неща  Peace

# 473
Харесвам предлагането на магазини https://www.facebook.com/Outlet55th имат номера до немска номерация 50, 52. Последното ми попадение е на марката CECIL-цена в намаление 30лв.

# 474
  • София
Да, мисля че едните са дънкови, или поне се надявам, че мисля да си ги взема  Mr. Green
Добрах  се до дънкови, но съм отвикнала да нося панталони без грам еластичност, иначе са много приятни.

# 475
  • някъде по морето
Момичета, поръчвали ли сте от Руен.бг?
Какво ви е мнението?

# 476
 Здравейте! Как върви намалението за нас, по-едрите? Според мен от това, което съм видяла всичко си е на нормалните цени? Значи преди това са били до-о-о-о-ста по-високи! newsm78

# 477
Какво ви е мнението?
Да. Някои неща са наистина хубави, други са от кофти материи, но поне са ушити добре. По принцип от буквените номерации съм XXL, но в повечето техни неща съм в XL. Чети таблиците с размери, горе долу са верни. ма възможност за връщане и за замяна без проблем.

# 478
  • някъде по морето
Какво ви е мнението?
Да. Някои неща са наистина хубави, други са от кофти материи, но поне са ушити добре. По принцип от буквените номерации съм XXL, но в повечето техни неща съм в XL. Чети таблиците с размери, горе долу са верни. ма възможност за връщане и за замяна без проблем.
Бижу, разчитах на твоето включване, благодаря ти...
Конкретно ме интересуват блузите с къс ръкав....по 10 лв...

# 479
Ми тези тип "тениска" са от хубав памук, обикновено. Имам две такива блузки от преди не знам си колко години... Не са мръднали на размер, на цвят, на нищо. Много си ги обичам! Blush

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 21:35 от Бижy

Общи условия

Активация на акаунт