Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря дълги разкроени поли, които стигат до глезена и са възможно най-едноцветни?
Къде в София мога да намеря бизнес облекло, което е едновременно стилно и подходящо за среща?
Къде в София мога да намеря стягащо бельо тип шорти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря дълги разкроени поли, които стигат до глезена и са възможно най-едноцветни?
-
Къде в София мога да намеря бизнес облекло, което е едновременно стилно и подходящо за среща?
-
Къде в София мога да намеря стягащо бельо тип шорти?
-
Къде в София мога да намеря официални рокли на разумни цени, включително големи размери?
-
Къде мога да намеря памучни клинове за хора с тегло 77 кг?

А как и с колко килограма отслабна?
Изобщо и не очаквах, защото съм с проблеми с щитовидната жлеза, а и защото не е като да не съм опитвала... Но след силно влошаване на дископатийката, по препоръка на невролога опитах да поотслабна поне с мъничко... и ей ме на от 107 станах 68. Без да гладувам, без да се лишавам от някоя храна вкл. и сладко, силно мотивирана заради мъника ми и се получи, за мое щастие
Дано успееш да намериш нещо подходящо по-късичко и тъничко
Наслаждавай се на новото си тяло и му купувай модерни дрешки!

Но друго си е да напишеш туника за 48 лв.